Здравейте,

ние от CARMALL имаме няколко основни цели, една от тях е да ви помогнем да направите максимално информиран избор, когато купувате вашата мото екипировка

Точно, за това в сайта ни има добавена нова функционалност, а именно, на определени модели каски за мотор , може да виждате рейтинг за здравина и защита на мото каската по SHARP. 

Рейтингът е означен със звезди от 1 до 5, съответно 1 е най-ниското ниво на безопасност, а 5 е най-високото ниво на безопастност. 


Ще се стремим да ви даваме маскимлано подробна информация за продуктите, които предлагаме, защото смятаме, че от особено важно значение за всеки моторист, да направи  информиран избор, за да бъде маскимално защитен при каране на любимия си мотор.

Сигурни сме, че повечето мотористи, знаят какво е SHARP.

Но пък за тези, които сега навлизат в света на моторите, ще дадем кратко разяснение.

Какво е SHARP?

SHARP е програма за оценка/рейтинг безопасността на мото каските.

На сайта на програмата може да намерите тестовете на доста модели и да видите как те се представят, кои са слабите и кои силните им страни. Както и подробна информация, за това как конкретен мофел представя при тестовете. Също така  може да видите кои зони на главата са най-добре защитени (както е показано на снимката по-долу) и още доста допълнителна информация,която може да ви бъде полезна.

Благодарение на тези критерии можете да направите най-правилния избор за вашата каска, така че тя да ви защитива максимално, и да се чувствате маскимално спокойно при каране

Линк към SHARP