Изберете Категория
Моята кошница

Безплатна доставка

Нагръдници

Нагръдник SPIDI THORAX WARRIOR Нагръдник SPIDI THORAX WARRIOR
Наличен -10 %
Гръден протектор SPIDI THORAX WARRIORХАРАКТЕРИСТИКИ:Протекторът отговаря на директива prEN1621-3Протекторът може да предложи по-широка защита в областта на гърдите и ребрата.Вентилиран.Регулиране на презрамките.Протекторът се предлага в един размер...
199.00лв. 179.00лв.
Нагръдник O'NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/GRAY Нагръдник O'NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/GRAY
Наличен
Мотокрос броня O`NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/GRAYИзработена от висококачествена удароустойчива пластмасапредназначение на протекторната жилетка е предпазване на гърдите и гърб.Регулируеми еластични ремъци с Velcro®, позволяващи прилепване на жилетката по тялото за по-добра защита.Регулиране на рамен..
239.00лв.
Нагръдник O'NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/ORANGE Нагръдник O'NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/ORANGE
Наличен
Мотокрос броня O`NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/ORANGEИзработена от висококачествена удароустойчива пластмасапредназначение на протекторната жилетка е предпазване на гърдите и гърб.Регулируеми еластични ремъци с Velcro®, позволяващи прилепване на жилетката по тялото за по-добра защита.Регулиране на рам..
239.00лв.
Гръден протектор O'NEAL IPX-HP 003.1
Наличен
Гръден протектор O`NEAL IPX-HP 003.1Сертификат CE EN1621-3 Ниво 1 (протектори за гръдния кош)Сертифициран по EN1621 Ниво 1Цената е за 2 брояПодходящ за ризница модел Madass, Underdog и BP..
29.00лв.
Нагръдник O'NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/HI-VIZ Нагръдник O'NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/HI-VIZ
Наличен
Мотокрос броня O`NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/HI-VIZИзработена от висококачествена удароустойчива пластмасапредназначение на протекторната жилетка е предпазване на гърдите и гърб.Регулируеми еластични ремъци с Velcro®, позволяващи прилепване на жилетката по тялото за по-добра защита.Регулиране на рам..
239.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)