Изберете Категория
Моята кошница

Нагръдници

Гръден протектор O'NEAL IPX-HP 003.1
Наличен -15 %
Гръден протектор O`NEAL IPX-HP 003.1Сертификат CE EN1621-3 Ниво 1 (протектори за гръдния кош)Сертифициран по EN1621 Ниво 1Цената е за 2 брояПодходящ за ризница модел Madass, Underdog и BP..
29.00лв. 24.65лв.
Нагръдник SPIDI THORAX WARRIOR Нагръдник SPIDI THORAX WARRIOR
Наличен
Гръден протектор SPIDI THORAX WARRIORХАРАКТЕРИСТИКИ:Протекторът отговаря на директива prEN1621-3Протекторът може да предложи по-широка защита в областта на гърдите и ребрата.Вентилиран.Регулиране на презрамките.Протекторът се предлага в един размер...
199.00лв.
Нагръдник O'NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/GRAY Нагръдник O'NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/GRAY
Наличен -15 %
Мотокрос броня O`NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/GRAYИзработена от висококачествена удароустойчива пластмасапредназначение на протекторната жилетка е предпазване на гърдите и гърб.Регулируеми еластични ремъци с Velcro®, позволяващи прилепване на жилетката по тялото за по-добра защита.Регулиране на рамен..
239.00лв. 203.15лв.
Нагръдник O'NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/HI-VIZ Нагръдник O'NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/HI-VIZ
Наличен -15 %
Мотокрос броня O`NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/HI-VIZИзработена от висококачествена удароустойчива пластмасапредназначение на протекторната жилетка е предпазване на гърдите и гърб.Регулируеми еластични ремъци с Velcro®, позволяващи прилепване на жилетката по тялото за по-добра защита.Регулиране на рам..
239.00лв. 203.15лв.
Нагръдник O'NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/ORANGE Нагръдник O'NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/ORANGE
Наличен -15 %
Мотокрос броня O`NEAL PXR STONE SHIELD BLACK/ORANGEИзработена от висококачествена удароустойчива пластмасапредназначение на протекторната жилетка е предпазване на гърдите и гърб.Регулируеми еластични ремъци с Velcro®, позволяващи прилепване на жилетката по тялото за по-добра защита.Регулиране на рам..
239.00лв. 203.15лв.
Нагръдник O'NEAL HOLESHOT ROOST SHORT BLACK/BLUE Нагръдник O'NEAL HOLESHOT ROOST SHORT BLACK/BLUE
Изчерпан Попитайте за наличност
Протекторнна жилетка O'NEAL HOLESHOT ROOST SHORT BLACK/BLUEИзработена от висококачествена удароустойчива пластмасапредназначение на протекторната жилетка е предпазване на гърдите и гърб.Регулируеми еластични ремъци с Velcro®, позволяващи прилепване на жилетката по тялото за по-добра защита.Универсал..
199.00лв.
Нагръдник O`Neal PXR Chest Protector Нагръдник O`Neal PXR Chest Protector
Изчерпан Попитайте за наличност
Инжекционен протектор за рамо и гръден кош Размер, регулируем на раменете Отворена уеб структура за оптимално прилепване и максимална вентилация Удобна, регулируема велкро ® каишка за ханш за опора и сигурно задържане Може да се носи под или над Джърси / яке Лесно за сваляне и слизане ..
212.79лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)