Изберете Категория
Моята кошница

  Модуларни Каски / Flip Up

  Каска Scorpions Exo Tech Anthracite Matt
  Купете на лизинг -5 %
  Марка: Scorpion
  *Каската се продава с прозрачен визьор. Solid каска Scorpion Exo-Tech EvoEXO-TECH Evo не иска да бъде просто още една повдигаща се каска, той иска да бъде още един играч, който променя играта с перфектния си вид на цялото лице. Широк изглед с широка козирка с pinlock, олекотен корпус на каската..
  644.00лв. 611.80лв.
  Каска Scorpions Exo Tech Black Gloss
  Купете на лизинг -5 %
  Марка: Scorpion
  *Каската се продава с прозрачен визьор. Solid каска Scorpion Exo-Tech EvoEXO-TECH Evo не иска да бъде просто още една повдигаща се каска, той иска да бъде още един играч, който променя играта с перфектния си вид на цялото лице. Широк изглед с широка козирка с pinlock, олекотен корпус на каската..
  644.00лв. 611.80лв.
  Каска Scorpions Exo 930 Multi Black Matt/Silver
  Купете на лизинг -5 %
  Марка: Scorpion
  *Каската се продава с прозрачен визьор. Kаска Scorpion EXO 930Обратно на масовото търсене, гъвкавостта на шлема EXO-900 Transformer се връща към живот с изцяло новия EXO-930. Благодарение на уникалната, напълно подвижна конструкция на частта за брадичката, която ви позволява да отговаряте на хо..
  485.00лв. 460.75лв.
  Отваряема каска MT ATOM SV MATT RED Отваряема каска MT ATOM SV MATT RED
  Купете на лизинг
  Марка: MT
  Отваряема каска MT ATOM SV MATT REDХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаВътрешен EPS - с много добра плътност, проектиран за по-добро поглъщане на удараДва размера на външната черупкаПремиум дизайн с множество отвори за по-добра вентилацияЛесно и бързо ..
  329.00лв.
  КАСКА MT KRE LOOKOUT G4 GLOSS FLUO YELLOW КАСКА MT KRE LOOKOUT G4 GLOSS FLUO YELLOW
  Купете на лизинг
  Марка: MT
  КАСКА MT KRE LOOKOUT G4 GLOSS FLUO YELLOW Характеристики ЦВЯТ МНОГОЦВЕТЕН Покритие ГЛАНЦ Мото стил Турър, Спорт Слънчеви очила Без очила Пол Универсален ..
  389.00лв.
  КАСКА MT KRE LOOKOUT G6 GLOSS PEARL WHITE КАСКА MT KRE LOOKOUT G6 GLOSS PEARL WHITE
  Купете на лизинг
  Марка: MT
  КАСКА MT KRE LOOKOUT G6 GLOSS PEARL WHITE Характеристики ЦВЯТ БЯЛ, ЖЪЛТ, СИН Покритие ГЛАНЦ Мото стил Турър, Спорт, Скутер Слънчеви очила Без очила Пол Универсален ..
  389.00лв.
  Каска M-SRS STRING V.22 BLACK/RED Каска M-SRS STRING V.22 BLACK/RED
  Купете на лизинг
  Марка: O'NEAL
  Отваряема каска M-SRS STRING V.22 BLACK/REDКаската предлага 2 външни черупки и 2 EPS за по-голяма безопасност и перфектно приляганеКорубата е произведена от ABSМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлажданеМатово покритиеИздръжлива многоцветна графикаКомфортна подплата която абсо..
  359.00лв.
  Каска M-SRS SOLID V.22 BLACK Каска M-SRS SOLID V.22 BLACK
  Купете на лизинг
  Марка: O'NEAL
  Отваряема каска M-SRS SOLID V.22 BLACKКаската предлага 2 външни черупки и 2 EPS за по-голяма безопасност и перфектно приляганеКорубата е произведена от ABSМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлажданеМатово покритиеИздръжлива многоцветна графикаКомфортна подплата която абсорбира..
  339.00лв.
  Отваряема каска MT ATOM SV ADVENTURE A6 GLOSS FLUO GREEN Отваряема каска MT ATOM SV ADVENTURE A6 GLOSS FLUO GREEN
  Купете на лизинг
  Марка: MT
  Отваряема каска MT ATOM SV ADVENTURE A6 GLOSS FLUO GREENХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаВътрешен EPS - с много добра плътност, проектиран за по-добро поглъщане на удараДва размера на външната черупкаПремиум дизайн с множество отвори за по-добра вен..
  329.00лв.
  Каска SHARK EVO-ES BLANK BLACK MAT Каска SHARK EVO-ES BLANK BLACK MAT
  Купете на лизинг
  Марка: Shark
  Каска SHARK EVO-ES BLANK BLACK MATМоделът на EVO-ES е въплащение на всички познания на SHARK в областта на модуларните каски. Подходяща за ежедневно използване осигуряваща оптимална защита независимо дали шлемът е в отворено или затворено полужение.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на Каска та е изработена о..
  659.00лв.
  Каска SHARK EVO-ES BLANK BLACK Каска SHARK EVO-ES BLANK BLACK
  Купете на лизинг
  Марка: Shark
  Каска SHARK EVO-ES BLANK BLACKМоделът на EVO-ES е въплащение на всички познания на SHARK в областта на модуларните каски. Подходяща за ежедневно използване осигуряваща оптимална защита независимо дали шлемът е в отворено или затворено полужение.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на Каска та е изработена от ин..
  659.00лв.
  Каска MT ATOM SOLID MATT BLACK Каска MT ATOM SOLID MATT BLACK
  Купете на лизинг
  Марка: MT
  Отваряема каска MT ATOM SOLID MATT BLACKХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаВътрешен EPS - с много добра плътност, проектиран за по-добро поглъщане на удараДва размера на външната черупкаПремиум дизайн с множество отвори за по-добра вентилацияЛесно и б..
  299.00лв.
  Каска MT ATOM SOLID GLOSS BLACK Каска MT ATOM SOLID GLOSS BLACK
  Купете на лизинг
  Марка: MT
  Отваряема каска MT ATOM SOLID GLOSS BLACKХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаВътрешен EPS - с много добра плътност, проектиран за по-добро поглъщане на удараДва размера на външната черупкаПремиум дизайн с множество отвори за по-добра вентилацияЛесно и ..
  299.00лв.
  Отваряема каска MT ATOM SV ADVENTURE A7 GLOSS BLUE Отваряема каска MT ATOM SV ADVENTURE A7 GLOSS BLUE
  Купете на лизинг
  Марка: MT
  Отваряема каска MT ATOM SV ADVENTURE A7 GLOSS BLUEХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаВътрешен EPS - с много добра плътност, проектиран за по-добро поглъщане на удараДва размера на външната черупкаПремиум дизайн с множество отвори за по-добра вентилаци..
  329.00лв.
  КАСКА MT ATOM SV GOREX C12 MATT TITANIUM КАСКА MT ATOM SV GOREX C12 MATT TITANIUM
  Купете на лизинг
  Марка: MT
  ОТВАРЯЕМА КАСКА MT ATOM SV GOREX C12 MATT TITANIUMХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаВътрешен EPS - с много добра плътност, проектиран за по-добро поглъщане на удараДва размера на външната черупкаПремиум дизайн с множество отвори за по-добра вентилаци..
  329.00лв.
  КАСКА MT ATOM SV GOREX B4 MATT ORANGE КАСКА MT ATOM SV GOREX B4 MATT ORANGE
  Купете на лизинг
  Марка: MT
  ОТВАРЯЕМА КАСКА MT ATOM SV GOREX B4 MATT ORANGEХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаВътрешен EPS - с много добра плътност, проектиран за по-добро поглъщане на удараДва размера на външната черупкаПремиум дизайн с множество отвори за по-добра вентилацияЛе..
  329.00лв.
  Каска M-SRS STRING V.22 BLACK/GRAY Каска M-SRS STRING V.22 BLACK/GRAY
  Купете на лизинг
  Марка: O'NEAL
  Отваряема каска M-SRS STRING V.22 BLACK/GRAYКаската предлага 2 външни черупки и 2 EPS за по-голяма безопасност и перфектно приляганеКорубата е произведена от ABSМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлажданеМатово покритиеИздръжлива многоцветна графикаКомфортна подплата която абс..
  359.00лв.
  Отваряема каска MT ATOM SV W17 MATT GRAY
  Купете на лизинг
  Марка: MT
  Отваряема каска MT ATOM SV W17 MATT GRAYХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаВътрешен EPS - с много добра плътност, проектиран за по-добро поглъщане на удараДва размера на външната черупкаПремиум дизайн с множество отвори за по-добра вентилацияЛесно и б..
  329.00лв.
  Отваряема каска MT ATOM SV SKILL GLOSS PEARL WHITE
  Купете на лизинг
  Марка: MT
  Отваряема каска MT ATOM SV SKILL GLOSS PEARL WHITEХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаВътрешен EPS - с много добра плътност, проектиран за по-добро поглъщане на удараДва размера на външната черупкаПремиум дизайн с множество отвори за по-добра вентилаци..
  329.00лв.
  Каска SHARK EVO-ES KEDJE GRAY Каска SHARK EVO-ES KEDJE GRAY
  Купете на лизинг
  Марка: Shark
  Каска за мотор SHARK EVO-ES KEDJE GRAYМоделът на EVO-ES е въплащение на всички познания на SHARK в областта на модуларните каски. Подходяща за ежедневно използване осигуряваща оптимална защита независимо дали шлемът е в отворено или затворено полужение.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработен..
  759.00лв.
  Каска MT ATOM SOLID GLOSS WHITE Каска MT ATOM SOLID GLOSS WHITE
  Купете на лизинг
  Марка: MT
  Отваряема каска MT ATOM SOLID GLOSS WHITEХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаВътрешен EPS - с много добра плътност, проектиран за по-добро поглъщане на удараДва размера на външната черупкаПремиум дизайн с множество отвори за по-добра вентилацияЛесно и ..
  299.00лв.
  Показва 1 до 24 от 55 (3 страници)

  Модуларна каска

  Модуларната каска наричаща се още Flip Up е отваряща се каска, тя разполага със съчленена брадичка, която се повдига над челото, което позволява на мотористите лесно да говорят с други хора, да пият вода или да похапнат, без да е необходимо сваляне на каската..

  При повдигане на брадичката при модуларната каска лицето остава напълно открито. Системата за отваряне на модуларната каската разполага с добре проектиран заключващ механизъм, който няма да позволи тя да се отвори в движение или пък изненадващо да се затвори, ако е в отворено положение. Тези каски обикновено са по тежки.

  Характеристики на модуларните каски

  • Изработени от поликарбонат, фибростъкло или карбон;

  • Много добри вентилационни системи;

  • Разполагат с широк визьор с покритие против надраскване;

  • Втори вътрешен визьор тип слънчеви очила;

  • Сваляща и перяща се вътрешна облицовка;

  • Възможност за поставяне на bluetooth система;

  • Различни системи за закопчаване “D” пръстен, магнитна скоба.

  За кого са подходящи

  Обикновено тези каски са предпочитан избор за хората, които карат туристически мотори или крайцери.

  Защо да купите от Martin Moto

  Компанията разполага с висококачествени модуларни каски на италианската марка Caberg и немския гигант Schuberth, което гарантира висока защита и сигурност при пътуване във всеки един момент. 

  Martin Moto доставя бързо и сигурно отварящи се каски до всяка точка в страната

  София-град, Пловдив, Варна, Бургас, Асеновград, Видин, Казанлък, Плевен, Русе, Стара Загора, Нова Загора, Добрич, Сливен, Шумен, Перник, Ботевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Благоевград, София област, Кюстендил, Монтана, Търговище, Димитровград, Силистра, Ловеч, Дупница, Разград, Горна Оряховица, Свищов, Петрич, Смолян, Сандански, Самоков, Карнобат, Велинград, Велико Търново, Враца, Габрово, Кърджали, Севлиево, Карлово, Троян.


  Както и до всички останали градове и села в България.