Изберете Категория
Моята кошница

Модуларни Каски / Flip Up

Каска HJC i90 От 1971 г. HJC се концентрира изключително върху разработването и производството на мотоциклетни каски. Комбинацията от високоспециализиран производствен опит и иновативни разработки е причината за световния успех на HJC. Въпреки че никога няма да има абсолютно съвършенство, тъй к..
446.00лв.
Мото каска SCHUBERTH C4 PRO CARBON AVIO YELLOWШлемът на SCHUBERTH C4 PRO е новият еталон за най-взискателните туристи и състезатели. Той съчетава авангардни технологии с първокласно качество.C4 PRO е толкова компактна, че не прилича на отваряема каска. Ниските нива на шум, независимо от скоростта с ..
1,619.00лв.
Отваряема каска MT ATOM SOLID MATT BLACKХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаВътрешен EPS - с много добра плътност, проектиран за по-добро поглъщане на удараДва размера на външната черупкаПремиум дизайн с множество отвори за по-добра вентилацияЛесно и б..
259.00лв.
Шлем HJC i90  HJC Шлемът i90 сбъдва мечтата на туристическия ездач като ново допълнение към емблематичната линия. Проектиран с визия за течащ вятър и открити пътища в ума, плоският, компактен корпус е лек спътник за всяко пътуване. Подобрената видимост, бързозащитният щит и супер охладеният ..
446.00лв.
HJC C91 Taly Шлемът C91 ще предложи на ездачите някои от най-добрите характеристики на пазара на изгодна цена. Започвайки с Advance Polycarbonate Composite Shell. Той осигурява лек шлем с превъзходно прилягане и комфорт, използвайки усъвършенствана CAD технология. Брадата работи с лесен за използ..
369.00лв.
Отваряема каска MT ATOM SOLID GLOSS WHITEХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаВътрешен EPS - с много добра плътност, проектиран за по-добро поглъщане на удараДва размера на външната черупкаПремиум дизайн с множество отвори за по-добра вентилацияЛесно и ..
259.00лв.
Отваряема каска MT ATOM QUARK GLOSS PEARL REDХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаВътрешен EPS - с много добра плътност, проектиран за по-добро поглъщане на удараДва размера на външната черупкаПремиум дизайн с множество отвори за по-добра вентилацияЛесн..
299.00лв.
Oтваряема каска A-PRO LANCER WHITEАеродинамична формаВградени слънчеви очила с покритие против надраскванеВизьор с покритие против надраскванеБързо и лесно сменяем визьорAнтибактериална подплатаСваляема вътрешност за по-лесно пранеРегулируема вентилация на устатаДефлектор на носа ПодбрадникECER 22-0..
219.00лв.
Мото каска SCHUBERTH C4 PRO CARBON AVIO BLUEШлемът на SCHUBERTH C4 PRO е новият еталон за най-взискателните туристи и състезатели. Той съчетава авангардни технологии с първокласно качество.C4 PRO е толкова компактна, че не прилича на отваряема каска. Ниските нива на шум, независимо от скоростта с ко..
1,619.00лв.
Отваряема мото каска SHRAK OPENLINE PRIME MAT / BLACK MATМоделът OPENLINE PRIME, е перфектният избор за градски и/или извънградски условия на шофиране. Шлемът ще ви осигури перфектен комфорт и защита.Характеристики:черупката е изработена от инжектирана термопластична смоламикро заключваща системавиз..
359.00лв.
Каска SHRAK OPENLINE PRIME BLACKМоделът OPENLINE PRIME, е перфектният избор за градски и/или извънградски условия на шофиране. Шлемът ще ви осигури перфектен комфорт и защита.Характеристики:черупката е изработена от инжектирана термопластична смоламикро заключваща системавизьор с покритие против над..
359.00лв.
Каска SHRAK OPENLINE PRIME WHITEМоделът OPENLINE PRIME, е перфектният избор за градски и/или извънградски условия на шофиране. Шлемът ще ви осигури перфектен комфорт и защита.Характеристики:черупката е изработена от инжектирана термопластична смоламикро заключваща системавизьор с покритие против над..
359.00лв.
КАСКА ЗА МОТОР SHARK EVO-GT SEAL BLACK/REDКрайната еволюция на оригиналната концепция EVO . SHARK, създателят на концепцията EVO, отива още по-далеч с "Grand Touring" на своята нова модулна каска: EVO-GT.Винаги удобна, независимо дали е в затворено или отвочено положение, EVO-GT е най-новото допълне..
959.00лв.
Каска SHARK EVO-ES YARI MAT/ANTHRACITE YELLOW SILVERМоделът на EVO-ES е въплащение на всички познания на SHARK в областта на модуларните каски. Подходяща за ежедневно използване осигуряваща оптимална защита независимо дали шлемът е в отворено или затворено полужение.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на Каска..
759.00лв.
Каска за мотор SHARK EVO-ES KEDJE GRAYМоделът на EVO-ES е въплащение на всички познания на SHARK в областта на модуларните каски. Подходяща за ежедневно използване осигуряваща оптимална защита независимо дали шлемът е в отворено или затворено полужение.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработен..
759.00лв.
Каска SHARK EVO-ES ENDLESS WHITE/BLACK/RED Моделът на EVO-ES е въплащение на всички познания на SHARK в областта на модуларните каски. Подходяща за ежедневно използване осигуряваща оптимална защита независимо дали шлемът е в отворено или затворено полужение.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на Каска та е изр..
759.00лв.
Каска SHARK EVO-ES ENDLESS BLACK/GRAYМоделът на EVO-ES е въплащение на всички познания на SHARK в областта на модуларните каски. Подходяща за ежедневно използване осигуряваща оптимална защита независимо дали шлемът е в отворено или затворено полужение.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на Каска та е изработен..
759.00лв.
Мото каска SCHUBERTH C4 PRO BLACK GLOSSШлемът на SCHUBERTH C4 PRO е новият еталон за най-взискателните туристи и състезатели. Той съчетава авангардни технологии с първокласно качество.C4 PRO е толкова компактна, че не прилича на отваряема каска. Ниските нива на шум, независимо от скоростта с която к..
1,169.00лв.
Мото каска SCHUBERTH C3 PRO SESTANTE YELLOW GLOSS Характеристики ЦВЯТ ЖЪЛТ, ЧЕРЕН Покритие ГЛАНЦ Мото стил Турър Слънчеви очила Вградени ..
1,029.00лв.
Отваряема каска MT ATOM SOLID MATT TITANIUMХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаВътрешен EPS - с много добра плътност, проектиран за по-добро поглъщане на удараДва размера на външната черупкаПремиум дизайн с множество отвори за по-добра вентилацияЛесно ..
259.00лв.
Отваряема каска M-SRS STRING V.22 BLACK/REDКаската предлага 2 външни черупки и 2 EPS за по-голяма безопасност и перфектно приляганеКорубата е произведена от ABSМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлажданеМатово покритиеИздръжлива многоцветна графикаКомфортна подплата която абсо..
359.00лв.
Отваряема каска M-SRS STRING V.22 BLACK/GRAYКаската предлага 2 външни черупки и 2 EPS за по-голяма безопасност и перфектно приляганеКорубата е произведена от ABSМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлажданеМатово покритиеИздръжлива многоцветна графикаКомфортна подплата която абс..
359.00лв.
Показва 1 до 23 от 105 (5 страници)

Модуларна каска

Модуларната каска наричаща се още Flip Up е отваряща се каска, тя разполага със съчленена брадичка, която се повдига над челото, което позволява на мотористите лесно да говорят с други хора, да пият вода или да похапнат, без да е необходимо сваляне на каската..

При повдигане на брадичката при модуларната каска лицето остава напълно открито. Системата за отваряне на модуларната каската разполага с добре проектиран заключващ механизъм, който няма да позволи тя да се отвори в движение или пък изненадващо да се затвори, ако е в отворено положение. Тези каски обикновено са по тежки.

Характеристики на модуларните каски

  • Изработени от поликарбонат, фибростъкло или карбон;

  • Много добри вентилационни системи;

  • Разполагат с широк визьор с покритие против надраскване;

  • Втори вътрешен визьор тип слънчеви очила;

  • Сваляща и перяща се вътрешна облицовка;

  • Възможност за поставяне на bluetooth система;

  • Различни системи за закопчаване “D” пръстен, магнитна скоба.

За кого са подходящи

Обикновено тези каски са предпочитан избор за хората, които карат туристически мотори или крайцери.

Защо да купите от Carmall.bg

Компанията разполага с висококачествени модуларни каски на италианската марка Caberg и немския гигант Schuberth, което гарантира висока защита и сигурност при пътуване във всеки един момент. 

Carmall доставя бързо и сигурно отварящи се каски до всяка точка в страната

София-град, Пловдив, Варна, Бургас, Асеновград, Видин, Казанлък, Плевен, Русе, Стара Загора, Нова Загора, Добрич, Сливен, Шумен, Перник, Ботевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Благоевград, София област, Кюстендил, Монтана, Търговище, Димитровград, Силистра, Ловеч, Дупница, Разград, Горна Оряховица, Свищов, Петрич, Смолян, Сандански, Самоков, Карнобат, Велинград, Велико Търново, Враца, Габрово, Кърджали, Севлиево, Карлово, Троян.


Както и до всички останали градове и села в България.