Изберете Категория
Моята кошница

Дамски Мото Ръкавици

Дамски мото ръкавици Modeka Tacoma Black/Light Grey
Designed in Germany -5 %
Марка: MODEKA
Подробности:Смес от материали: висококачествена телешка кожа, мек Tactel® и AmaraПлат Tactel® за несравним комфортвисококачествена телешка кожа в областта на ръцете и пръститеPorelle®-Мембрана: 100% водоустойчива, 100% ветроустойчива, дишащаSaS-Tec® защита на кокалчетатаПодсилващи елементи Schoeller..
135.00лв. 128.25лв.
Дамски мото ръкавици Modeka Cay White/Pink
Designed in Germany 0% лихва за 6 вноски -5 %
Марка: MODEKA
устойчива на разкъсване козя кожаИзключително устойчива на абразия кожа на кенгуру в длантаПодсилвания SuperFabric®Подсилвания на пръститевложки от перфорирана кожасертифициран съгласно EN 13594:2015..
179.00лв. 170.05лв.
Дамски мото ръкавици Modeka Camira Black/White
Designed in Germany -5 %
Марка: MODEKA
EN 13594:2015устойчива на разкъсване козя кожапротектори за кокалчетатаразтегливи панелиудобна вътрешна подплата (100% полиестер)..
108.00лв. 102.60лв.
Дамски мото ръкавици Modeka Camira Black
Designed in Germany -5 %
Марка: MODEKA
EN 13594:2015устойчива на разкъсване козя кожапротектори за кокалчетатаразтегливи панелиудобна вътрешна подплата (100% полиестер)..
108.00лв. 102.60лв.
Мото ръкавици Modeka Valyant
Designed in Germany -5 %
Марка: MODEKA
Характеристики:Отлично сцепление благодарение на външните шевове на пръститеДвойно закопчаване с велкроЛесна работа със смартфон и навигационна система благодарение на сензорния накрайникСпецификации:Защитни ръкавици за водачи на мотоциклети (EN 13594:2015)AirFlow: вложки от перфорирана кожаПодсилва..
137.00лв. 130.15лв.
Мото ръкавици Modeka Baali Black
Designed in Germany -5 %
Марка: MODEKA
ХаракеристикаСпортна кожена ръкавицаУстойчива на разкъсване козя кожаDuPont™ KEVLAR® материал в длантаПодсилване на пръститеЧерупка на кокалчетатаВентилационни отвори на пръститеКомфортна вътрешна подплатаСертифицирани съгласно EN 13594:2015 „Защитни ръкавици за мотоциклетисти”Материал:Външен матери..
115.00лв. 109.25лв.
Марка: SECA
Дамски текстилни ръкавици SECA COMPASS HTX Мека козя кожа и текстилВодоустойчива и дишаща мембрана Hipora®Подсилване на ръцете от кожа Digital®Протектори Superfabric®Еластични панелиТвърд протектор за кокалчетатаСветлоотразители ReflexLite®Панел, предпазващ велкро лентата от опасна кукаПанели за сен..
119.00лв.
Марка: SECA
Дамски ръкавици SECA MERCURY IV BLACK/FLUOХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена телешка/козя кожаРазработени и предназначени специално за дамиВисококачествена изработка,предварително извита,анатомична форма на пръстите за повече комфортИзползван DuPont ™ Kevlar® материяЕргономично позиционирани по..
149.00лв.
Марка: TRILOBITE
Дамски мото ръкавици TRILOBITE 1840 PARADO BLACKВземете правилен захват и прецизно докосване с ръкавици Parado. Те са проектирани да съответстват на любимите дънки и якета Parado по функционалност, безопасност и комфорт. Горната част е от деним, дланта от кожа. Ръкавиците са изцяло подплатени с арам..
139.00лв.
Марка: SECA
Дамски ръкавици SECA SHEEVA III BLACKХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена козя кожаРазработени и предназначени специално за дамиЕргономично позиционирани подсилени X-Grip® панели на дланитеСъвременна технология D3O® за максимална защитаТвърд протектор на кокалчетатаМек протектор в областта на дла..
119.00лв.
Марка: SECA
Дамски ръкавици SECA MERCURY IV BLACKХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена телешка/козя кожаРазработени и предназначени специално за дамиВисококачествена изработка,предварително извита,анатомична форма на пръстите за повече комфортИзползван DuPont ™ Kevlar® материяЕргономично позиционирани подсиле..
149.00лв.
Марка: SECA
Дамски текстилни ръкавици SECA X-STRETCH BLACK/TITANIUMХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена козя кожа и текстилРазработени и предназначени специално за дамиЕргономично позиционирани подсилени панели на дланитеСъвременна технология D3O® за максимална защитаТвърд,вграден,вътрешен протектор на кокал..
89.00лв.
Марка: TRILOBITE
Дамски мото ръкавици TRILOBITE 1942 Cafe dark blueПроектирани за тези, които обичат комбинацията от изключителен комфорт, добър стил и високо ниво на защита, благодарение на пластмасовата защита на фугите от TPU, незаличимо притисната в кожата. Целите ръкавици са изработени от приятна естествена кож..
119.00лв.
Марка: SECA
Дамски текстилни мото ръкавици SECA COMPASS LADYМека козя кожа и текстилВградена чистачка на козиркатаПодсилване на ръцете от кожа Digital®Протектори Superfabric®Еластични панелиТвърд протектор на кокалчетатаСветлоотразители ReflexLite®Панел, предпазващ велкро лентата от опасна кукаПанели за сензорн..
103.00лв.
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)