Изберете Категория
Моята кошница

Комуникация

СТОЙКА С МИКРОФОН ЗА СКУТЕР КАСКИ CARDO - FREECOM LINEАудио комплект с дълъг микрофон.Предназначен за монтиране на скутер каски. Предлага се с и всички необходими монтажни елементи. Високоговорителите не са включени...
80.00лв.
Слушалки CARDO JBL 45mm Audio SetСъс стандартен 3,5-милиметров жак тези високоговорители се вписват практически във всеки комуникатор на пазара, без значение каква марка. Собствениците на серията Cardo FREECOM и PACKTALK ще се насладят на допълнителен тласък с новия звуков процесор JBL и фърмуер. Не..
179.00лв.
Микрофон CARDO HYBRID Съвместимост съсCardo FREECOM 1+ CARDO FREECOM 2+CARDO FREECOM 4+ CARDO PACKTALK BOLD Cardo PACKTALK SLIMCardo PACKTALK ..
39.00лв.
Комуникационна система Schuberth SC2 за каска C5SC2 поставя нов стандарт за комуникация при мотоциклетите. HD високоговорителите и трите антени за FM радио, Bluetooth Intercom и Mesh Intercom са вече предварително инсталирани в Schuberth C5. SC2 е изключително лесна за инсталиране: Включете HD Boom ..
679.00лв.
Интерком комплект за мотоциклет CARDO FREECOM 2+ DUO Интерком комплект за мотоциклет CARDO FREECOM 2+ DUO
Наличен -15 %
Интерком комплект за мотоциклет CARDO FREECOM 1+ DUO Интерком комплект за мотоциклет CARDO FREECOM 1+ DUO
Наличен -15 %
Интерком за мотоциклет SCHUBERTH SC1MSC1M е проектирано от Sena за шлемовете на SCHUBERTH, което позволява монтирането на интерком устройството от външната част на шлема, за удобството и комфорта на водача. Изработено е от висококачествени материали, което позволява дълъг експлоатационен живот на ра..
468.00лв.
Интерком за мотоциклет SCHUBERTH SC10UA SC10UA е проектирано от Sena за шлемовете на SCHUBERTH, което позволява поставянето на интерком устройството в шлема, без да се губи външния вид и комфорта на водача. Изработено е от висококачествени материали, което позволява дълъг експлоатационен живот на ра..
468.00лв.
Интерком за мотоциклет CARDO SPIRIT HDSPIRIT HD - притежава всичко от което се нуждаете радио, музика, GPS и най-новата Bluetooth технология.Независимо от метеорологичните условия - дъжд, сняг, кал или прах вие можете да разчитате на вашето Bluetooth устройство SPIRIT HD. Възможност за връзка между ..
299.00лв.
Интерком за мотоциклет CARDO FREECOM 4XFREECOM 4X - притежава всичко от което се нуждаете радио, музика, GPS и най-новата Bluetooth технология.Независимо от метеорологичните условия - дъжд, сняг, кал или прах вие можете да разчитате на вашето Bluetooth устройство CARDO FREECOM 4X. Възможност за връз..
539.00лв.
Зарядно SCHUBERT с включена резервна батерияПодходяща за SC1 STANDARD и SC1 ADVANCEDКомплекта включва: 1бр. зарядно + 1бр. резервна батерия..
119.00лв.
Дистанционно за SCHUBERT SC1/SC10U/SC10UA/SC1MПълен контрол с върховете на пръстите си. Управлението на иновативното Bluetooth® дистанционно управление е лесно за използване дори когато носите ръкавици. Така че по време на шофиране ръцете ви винаги са там, където им е мястото: на кормилото.Характери..
194.00лв.
Батерия за интерком SCHUBERT SC1 STANDART/ADVANCESПодходяща за SC1 STANDARD и SC1 ADVANCED..
50.00лв.
PACKTALK 2-РИ КОМПЛЕКТ ЗА КАСКА40-милиметрови високоговорители с технология Sound by JBL Подходящ за почти всички каски (с изключение на полукаски) Този продукт не е съвместим с Packtalk Slim..
239.00лв.
PACKTALK 2-РИ КОМПЛЕКТ ЗА КАСКА 40-милиметрови високоговорители с технология Подходящ за почти всички каски (с изключение на полукаски) Този продукт не е съвместим с Packtalk Slim..
179.00лв.
Интерком за мотоциклет SCHUBERTH SC1 ADVANCED SC1 ADVANCED е проектирано от Sena за шлемовете на SCHUBERTH, което позволява интегрирането на интерком устройството в самия шлем, без да се губи външния вид и комфорта на водача. Изработено е от висококачествени материали, което позволява дълъг експлоат..
488.00лв.
Показва 1 до 23 от 23 (1 страници)