Изберете Категория
Моята кошница

Спортни мото ботуши

Ботуши Modeka Speed Tech Black Ботуши Modeka Speed Tech Black
Наличен НОВO
състезателен ботуш висококачествена телешка кожа подсилен в областта на превключване на скоростите защита на пищяла и кокалчетата възможнот за подмяна на плъзгача при износване много добра вентилация армировка на петата и и предната част на стъпалото светлоотразителни детайли   у..
298.00лв.
състезателен ботушвисококачествена телешка кожаподсилен в областта на превключване на скороститезащита на пищяла и кокалчетатавъзможнот за подмяна на плъзгача при износванемного добра вентилацияармировка на петата и и предната част на стъпалотосветлоотразителни детайли  устойчива на горив..
298.00лв.
Ботуши SECA HYPER BLACKХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени в съчетание между естествена и изкуствена кожа;Вътрешна подплата: изработена от антибактериална и дишаща мембранаЗакопчаване посредством цип и велкроУдобна, анатомично оформена стелкаУдъро-абсорбиращи, подсилени протектори на петите и пръститеПротекто..
359.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX-S BLACK/BLACKГорната част на ботуша е изработена от висококачествен микрофибър за по-голяма издържливост и устойчивост от износване.Двойно впръсквания PU, който защитава пищяла, глезена, прасеца и петата от удари, като същевременно минимизира износването.Вътрешната защита осиг..
429.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX-6 V2 BLACKГорната част на ботуша е изработена от висококачествен микрофибър за по-голяма издържливост и устойчивостот износванеЕргономичният дизайн и TPU подсилвания в предната и задната част на крака, както и на петата за по-голямазащитаИновативна вътрешна TPU защита на глезе..
508.00лв.
Ботуши SECA PULSAR IIХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от еко кожа;Вътрешна подплата: изработена от антибактериална и дишаща мембранаЗакопчаване посредством цип и велкроУдобна, анатомично оформена стелкаУдъро-абсорбиращи, подсилени протектори на петите и пръститеПротектор на пищялаTPU - защитен протектор на..
299.00лв.
Ботуши SECA HYPER WHITEХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени в съчетание между естествена и изкуствена кожа;Вътрешна подплата: изработена от антибактериална и дишаща мембранаЗакопчаване посредством цип и велкроУдобна, анатомично оформена стелкаУдъро-абсорбиращи, подсилени протектори на петите и пръститеПротекто..
359.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX-S BLACK/WHITEГорната част на ботуша е изработена от висококачествен микрофибър за по-голяма издържливост и устойчивост от износване.Двойно впръсквания PU, който защитава пищяла, глезена, прасеца и петата от удари, като същевременно минимизира износването.Вътрешната защита осиг..
447.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX-6 V2 BLACK/YELLOWГорната част на ботуша е изработена от висококачествен микрофибър за по-голяма издържливост и устойчивостот износванеЕргономичният дизайн и TPU подсилвания в предната и задната част на крака, както и на петата за по-голямазащитаИновативна вътрешна TPU защита н..
508.00лв.
МОТО Ботуши A-PRO FIGHTING BLACKЕко кожаПротектори на пищяла, петата и глезенаСтраничен цип и допълнително велкро закопчаванеСтранични слайдери Характеристики ЦВЯТ ЧЕРЕН Мото стил Спорт ..
329.00лв.
Спортни мото ботуши XPD XP3-S REDНай-нпвите ботуши XP3-S са най-бързият и удобен ботуш в света на XPD. Подходящи са за от средно до високо ниво на каране.ХарактеристикиВъншна част на ботуша микрофибърВентилирани очастъциДопълнителна вентилация в областта на пищялаВътрешната част е устойчива на износ..
459.00лв.
Спортни мото ботуши XPD XP3-S BLACK/WHITEНай-нпвите ботуши XP3-S са най-бързият и удобен ботуш в света на XPD. Подходящи са за от средно до високо ниво на каране.ХарактеристикиВъншна част на ботуша микрофибърВентилирани очастъциДопълнителна вентилация в областта на пищялаВътрешната част е устойчива ..
459.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX-S WATERPROOF BLACK/BLACK Характеристики ЦВЯТ ЧЕРЕН Мото стил Спорт ..
499.00лв.
Ботуши за мотор A-PRO MONACO BLACKЕко кожаПротектори на пищяла, петата и глезенаСтраничен цип и допълнително велкро закопчаванеСтранични слайдери Характеристики ЦВЯТ ЧЕРЕН Мото стил Спорт ..
349.00лв.
Спортни мото ботуши XPD XP3-S BLACKНай-нпвите ботуши XP3-S са най-бързият и удобен ботуш в света на XPD. Подходящи са за от средно до високо ниво на каране.ХарактеристикиВъншна част на ботуша микрофибърВентилирани очастъциДопълнителна вентилация в областта на пищялаВътрешната част е устойчива на изн..
459.00лв.
Дамски ботуши ALPINESTARS STELLA SMX-6 V2 BLACK/WHITEГорната част на ботуша е изработена от висококачествен микрофибър за по-голяма издържливост и устойчивостот износванеЕргономичният дизайн и TPU подсилвания в предната и задната част на крака, както и на петата за по-голямазащитаИновативна вътрешна..
508.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX-6 V2 BLACK/WHITEГорната част на ботуша е изработена от висококачествен микрофибър за по-голяма издържливост и устойчивостот износванеЕргономичният дизайн и TPU подсилвания в предната и задната част на крака, както и на петата за по-голямазащитаИновативна вътрешна TPU защита на..
508.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX PLUS V2 BLACKSMX PLUS v2 Boot перфектно съчетава елегантен и спортен стил с усъвършенствани функции за защита, разработени в отдела за мот оботуши на Alpinestars. Издръжливата и лека микрофибърна горна част е подсилена с устойчив полимерен протектор, а изключителната система з..
789.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX PLUS V2 YELLOWSMX PLUS v2 Boot перфектно съчетава елегантен и спортен стил с усъвършенствани функции за защита, разработени в отдела за мот оботуши на Alpinestars. Издръжливата и лека микрофибърна горна част е подсилена с устойчив полимерен протектор, а изключителната система ..
789.00лв.
St-Fighter е водоустойчива удобна и лека състезателна обувка. Тези ботуши осигуряват висока защита на краката по всяко едно време.Мека микрофибърна горна частGORE-TEX СИСТЕМАМикроинжектирани вложкиПодплатена предна и задна частГумена подметка..
527.00лв.
St-Fighter удобна и лека състезателна обувка.Тези ботуши осигуряват висока защита на краката по всяко едно време.Мека микрофибърна горна частМикроинжектирани вложкиПодплатена предна и задна частГумена подметка..
465.00лв.
SP-Master е страхотно спортно предложение на TCX, което предлага добра безопасност както на улицата, така и на пистата! Ботушите са изработени от здрав кожен микрофибър. Те имат протектори над пръстите на краката и около петата, както и армировка около глезена, която предотвратява наранявания, причи..
394.00лв.
SP-Master е страхотно спортно предложение на TCX, което предлага добра безопасност както на улицата, така и на пистата! Ботушите за мотор са изработени от здрав кожен микрофибър.  Ботушите за мотор имат протектори над пръстите на краката и около петата, както и армировка около глезена..
394.00лв.
Показва 1 до 23 от 27 (2 страници)

Спортни Ботуши за Мотор

Статистиката сочи, че при мото травмите най-голям е делът на нараняванията на краката. А сред тях най-честите са разместване на ставите и разкъсвания на сухожилия - все травми, които изискват дълъг възстановителен период. Затова и ботушите за пистов мотор са така проектирани, че да сведат до минимум неприятните последици от подобни инциденти.

Характеристики на спортните ботуши за мотор

Качествените спортни ботуши за мотор са с аеродинамична форма и имат високо ниво на защита на краката ни. Изработени са от леки и здрави материали, устойчиви на износване. Обикновено височината им е до средата на прасеца, но при различните модели тази височина варира. От външната си страна този тип мото обувки имат пластмасови плъзгачи, които предпазват крака на мотоциклетиста при завиване.

Горната част на мото ботушите за пистов мотор е изработена от кожа. Подметката най-често е от гума, която е устойчива на триене. В зоните на пръстите, петите, пищялите, глезените, както и в областта на превключване на предавката имат подсилени плъзгачи. Още един плюс: често пъти те имат сменяеми компоненти.

Външната част на някои от моделите спортни ботуши за каране на писта е изработена от карбон и кевлар, а на вътрешната има специални метални плъзгачи. Така се осигурява двойна защита.

На пътното платно и на пистата спортните ботуши за мотор ни дават максимална защита. Те ни предпазват от хлъзгане, а също така и от усукване и разтягане на краката.

Основен недостатък на този тип мото ботуши е, че с тях нито дълго време можем да ходим, нито да караме - за разлика от турър ботушите.

Защо да купим спортни ботуши за пистов мотор от Carmall.bg?

В Carmall ще намерите марките:

Голямо разнообразие, различни ценови диапазони, световно признати марки и добро обслужване - всичко това ще намерите при нас в Carmall.bg, когато искате да откриете най-подходящите спортни ботуши за пистов мотор.