Изберете Категория
Моята кошница

Безплатна доставка

Спортни мото ботуши

БОТУШИ RT-RACE BLACK БОТУШИ RT-RACE BLACK
Наличен
Ботушите за мотор TCX RT-Race притежават издръжлива и лека микрофибърна горна конструкция с инжектирани предни и странични панели, което позволява лесно ходене и прецизно прилягане около краката. Има и подплатена задна гъвкава зона за допълнителен комфорт. Обувката е изработена с дишаща мека кожа с ..
499.00лв.
БОТУШИ SP-MASTER BLACK/RED БОТУШИ SP-MASTER BLACK/RED
Наличен
SP-Master е страхотно спортно предложение на TCX, което предлага добра безопасност както на улицата, така и на пистата! Ботушите са изработени от здрав кожен микрофибър. Те имат протектори над пръстите на краката и около петата, както и армировка около глезена, която предотвратява наранявания, причи..
364.00лв.
БОТУШИ RT-RACE PRO AIR BLACK/WHITE
Наличен
Ботушите TCX RT-Race притежават издръжлива и лека микрофибърна горна конструкция с инжектирани предни и странични панели, което позволява лесно ходене и прецизно прилягане около краката. Има и подплатена задна гъвкава зона за допълнителен комфорт. Обувката е изработена с дишаща мека кожа с двойна пл..
629.00лв.
БОТУШИ RT-RACE PRO AIR BLACK/GREY/YELLOW
Наличен
Ботушите TCX RT-Race притежават издръжлива и лека микрофибърна горна конструкция с инжектирани предни и странични панели, което позволява лесно ходене и прецизно прилягане около краката. Има и подплатена задна гъвкава зона за допълнителен комфорт. Обувката е изработена с дишаща мека кожа с двойна пл..
629.00лв.
БОТУШИ ST-FIGHTER BLACK
Наличен
St-Fighter удобна и лека състезателна обувка.Тези ботуши осигуряват висока защита на краката по всяко едно време.Мека микрофибърна горна частМикроинжектирани вложкиПодплатена предна и задна частГумена подметка..
425.00лв.
БОТУШИ ST-FIGHTER GORE-TEX BLACK
Наличен
St-Fighter е водоустойчива удобна и лека състезателна обувка. Тези ботуши осигуряват висока защита на краката по всяко едно време.Мека микрофибърна горна частGORE-TEX СИСТЕМАМикроинжектирани вложкиПодплатена предна и задна частГумена подметка..
487.00лв.
БОТУШИ SP-MASTER BLACK
Наличен
SP-Master е страхотно спортно предложение на TCX, което предлага добра безопасност както на улицата, така и на пистата! Ботушите за мотор са изработени от здрав кожен микрофибър.  Ботушите за мотор имат протектори над пръстите на краката и около петата, както и армировка около глезена..
364.00лв.
БОТУШИ RT-RACE PRO AIR BLACK/RED/WHITE
Наличен
Ботушите TCX RT-Race притежават издръжлива и лека микрофибърна горна конструкция с инжектирани предни и странични панели, което позволява лесно ходене и прецизно прилягане около краката. Има и подплатена задна гъвкава зона за допълнителен комфорт. Обувката е изработена с дишаща мека кожа с двойна пл..
629.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX-S BLACK/BLACK
Наличен
Ботуши ALPINESTARS SMX-S BLACK/BLACKГорната част на ботуша е изработена от висококачествен микрофибър за по-голяма издържливост и устойчивост от износване.Двойно впръсквания PU, който защитава пищяла, глезена, прасеца и петата от удари, като същевременно минимизира износването.Вътрешната защита осиг..
409.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX-6 V2 BLACK
Наличен
Ботуши ALPINESTARS SMX-6 V2 BLACKГорната част на ботуша е изработена от висококачествен микрофибър за по-голяма издържливост и устойчивостот износванеЕргономичният дизайн и TPU подсилвания в предната и задната част на крака, както и на петата за по-голямазащитаИновативна вътрешна TPU защита на глезе..
469.00лв.
Ботуши SECA PULSAR II BLACK Ботуши SECA PULSAR II BLACK
Наличен
Ботуши SECA PULSAR IIХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от еко кожа;Вътрешна подплата: изработена от антибактериална и дишаща мембранаЗакопчаване посредством цип и велкроУдобна, анатомично оформена стелкаУдъро-абсорбиращи, подсилени протектори на петите и пръститеПротектор на пищялаTPU - защитен протектор на..
299.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX-S BLACK/WHITE Ботуши ALPINESTARS SMX-S BLACK/WHITE
Наличен
Ботуши ALPINESTARS SMX-S BLACK/WHITEГорната част на ботуша е изработена от висококачествен микрофибър за по-голяма издържливост и устойчивост от износване.Двойно впръсквания PU, който защитава пищяла, глезена, прасеца и петата от удари, като същевременно минимизира износването.Вътрешната защита осиг..
409.00лв.
Ботуши A-PRO MONACO BLACK
Наличен
Ботуши за мотор A-PRO MONACO BLACKЕко кожаПротектори на пищяла, петата и глезенаСтраничен цип и допълнително велкро закопчаванеСтранични слайдери Характеристики ЦВЯТ ЧЕРЕН Мото стил Спорт ..
349.00лв.
Ботуши A-PRO FIGHTING BLACK
Наличен
МОТО Ботуши A-PRO FIGHTING BLACKЕко кожаПротектори на пищяла, петата и глезенаСтраничен цип и допълнително велкро закопчаванеСтранични слайдери Характеристики ЦВЯТ ЧЕРЕН Мото стил Спорт ..
329.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX-6 V2 BLACK/YELLOW
Наличен
Ботуши ALPINESTARS SMX-6 V2 BLACK/YELLOWГорната част на ботуша е изработена от висококачествен микрофибър за по-голяма издържливост и устойчивостот износванеЕргономичният дизайн и TPU подсилвания в предната и задната част на крака, както и на петата за по-голямазащитаИновативна вътрешна TPU защита н..
469.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX-S WATERPROOF BLACK/BLACK
Наличен
Ботуши ALPINESTARS SMX-S WATERPROOF BLACK/BLACK Характеристики ЦВЯТ ЧЕРЕН Мото стил Спорт ..
430.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX-6 V2 BLACK/WHITE
Наличен
Ботуши ALPINESTARS SMX-6 V2 BLACK/WHITEГорната част на ботуша е изработена от висококачествен микрофибър за по-голяма издържливост и устойчивостот износванеЕргономичният дизайн и TPU подсилвания в предната и задната част на крака, както и на петата за по-голямазащитаИновативна вътрешна TPU защита на..
469.00лв.
Ботуши SECA HYPER WHITE Ботуши SECA HYPER WHITE
Наличен
Ботуши SECA HYPER WHITEХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени в съчетание между естествена и изкуствена кожа;Вътрешна подплата: изработена от антибактериална и дишаща мембранаЗакопчаване посредством цип и велкроУдобна, анатомично оформена стелкаУдъро-абсорбиращи, подсилени протектори на петите и пръститеПротекто..
359.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX PLUS V2 BLACK Ботуши ALPINESTARS SMX PLUS V2 BLACK
Наличен
Ботуши ALPINESTARS SMX PLUS V2 BLACKSMX PLUS v2 Boot перфектно съчетава елегантен и спортен стил с усъвършенствани функции за защита, разработени в отдела за мот оботуши на Alpinestars. Издръжливата и лека микрофибърна горна част е подсилена с устойчив полимерен протектор, а изключителната система з..
652.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX PLUS V2 BLACK/DARK GRAY
Наличен
Ботуши ALPINESTARS SMX PLUS V2 BLACK/DARK GRAYSMX PLUS v2 Boot перфектно съчетава елегантен и спортен стил с усъвършенствани функции за защита, разработени в отдела за мот оботуши на Alpinestars. Издръжливата и лека микрофибърна горна част е подсилена с устойчив полимерен протектор, а изключителната..
652.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX PLUS V2 BLACK/RED/YELLOW
Наличен
Ботуши ALPINESTARS SMX PLUS V2 BLACK/RED/YELLOWSMX PLUS v2 Boot перфектно съчетава елегантен и спортен стил с усъвършенствани функции за защита, разработени в отдела за мот оботуши на Alpinestars. Издръжливата и лека микрофибърна горна част е подсилена с устойчив полимерен протектор, а изключителнат..
652.00лв.
Ботуши ALPINESTARS SMX PLUS V2 YELLOW Ботуши ALPINESTARS SMX PLUS V2 YELLOW
Наличен
Ботуши ALPINESTARS SMX PLUS V2 YELLOWSMX PLUS v2 Boot перфектно съчетава елегантен и спортен стил с усъвършенствани функции за защита, разработени в отдела за мот оботуши на Alpinestars. Издръжливата и лека микрофибърна горна част е подсилена с устойчив полимерен протектор, а изключителната система ..
652.00лв.
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)

Спортни Ботуши за Мотор

Статистиката сочи, че при мото травмите най-голям е делът на нараняванията на краката. А сред тях най-честите са разместване на ставите и разкъсвания на сухожилия - все травми, които изискват дълъг възстановителен период. Затова и ботушите за пистов мотор са така проектирани, че да сведат до минимум неприятните последици от подобни инциденти.

Характеристики на спортните ботуши за мотор

Качествените спортни ботуши за мотор са с аеродинамична форма и имат високо ниво на защита на краката ни. Изработени са от леки и здрави материали, устойчиви на износване. Обикновено височината им е до средата на прасеца, но при различните модели тази височина варира. От външната си страна този тип мото обувки имат пластмасови плъзгачи, които предпазват крака на мотоциклетиста при завиване.

Горната част на мото ботушите за пистов мотор е изработена от кожа. Подметката най-често е от гума, която е устойчива на триене. В зоните на пръстите, петите, пищялите, глезените, както и в областта на превключване на предавката имат подсилени плъзгачи. Още един плюс: често пъти те имат сменяеми компоненти.

Външната част на някои от моделите спортни ботуши за каране на писта е изработена от карбон и кевлар, а на вътрешната има специални метални плъзгачи. Така се осигурява двойна защита.

На пътното платно и на пистата спортните ботуши за мотор ни дават максимална защита. Те ни предпазват от хлъзгане, а също така и от усукване и разтягане на краката.

Основен недостатък на този тип мото ботуши е, че с тях нито дълго време можем да ходим, нито да караме - за разлика от турър ботушите.

Защо да купим спортни ботуши за пистов мотор от Carmall.bg?

В Carmall ще намерите марките:

Голямо разнообразие, различни ценови диапазони, световно признати марки и добро обслужване - всичко това ще намерите при нас в Carmall.bg, когато искате да откриете най-подходящите спортни ботуши за пистов мотор.