Изберете Категория
Моята кошница

Мото Дъждобрани

текстилен плат с PVC покритие: 100 % водоустойчив, 100 % ветроустойчив мрежеста подплата ластик в талията дълъг диагонален ципсветлоотразителни елементи..
109.00лв.
текстилен плат с PVC покритие: 100 % водоустойчив, 100 % ветроустойчив регулиране на талията и ханша светлоотразяващи елементи..
69.00лв.
PU-ламиниран полиамид: 100% водоустойчив и ветроустойчивОтразяващ 3M™ Scotchlite™-материалЧанта за съхранениеИзключително лекУнисекс..
78.00лв.
ластик в талиятатекстилен плат с PVC покритие: 100 % водоустойчив, 100 % ветроустойчивматериал: външна част 100% полиестер, вътрешна част 100% полиестер..
39.00лв.
Дъждобран SECA RAIN BLACK/FLUOХАРАКТЕРИСТИКИ:Водоустойчива и дишаща материяPU покритиеЕластични маншети по ръкавитеЛаминирани, водоустойчиви шевовеAirMEsh подплатаСветлоотразителни елементи ReflexLite® за по-голяма видимостВъзможност за регулиране на ръкавите и яката с Velcro за максимално прилягане..
79.00лв.
Дъждобран O`NEAL SPLASH RAIN JACKET CLEARПрозрачен, водоустойчив дъждобран с еластична талия и маншети за киткатаШевовете са залепени и водоустойчивиПредпазва от студ, влага и мърсотияСтраничните панели осигуряват допълнителна вентилацияТегло: 385г.100% PVC..
79.00лв.
Дъждобран O'NEAL BREEZE NEON YELLOWВодоустойчива и дишаща материяЕластични маншети по ръкавите100% полиестер100% водоустойчивост..
109.00лв.
Дъждобран O'NEAL BREEZE BLACKВодоустойчива и дишаща материяЕластични маншети по ръкавите100% полиестер100% водоустойчивост..
109.00лв.
Цял дъждобран SECA MONSUN BLACK/FLUOХАРАКТЕРИСТИКИ:Лек дъждобран s PU покритие100% водоустойчивЛаминирани, водоустойчиви шевовеПодплата AirMEsh за по-голям комфортReflexLite® светлоотразители,за по-висока безопасност на водача..
119.00лв.
Дъждобран SPIDI SPORT RAINSPIDI SPORT е идеалното яке за дъжд за света на мотоциклетите. Цветовете с висока видимост помагат на мотоциклетиста да бъде видян в критични условия за каране.ОГРАНИЧЕНИЕ НА СКОРОСТТА при използване на якето: 130км/ч100% водоустойчивост.Светлоотразителни детайли за засилен..
139.00лв.
Дъждобран панталон ALPINESTARS HURRICANE RAIN BLACKКонструиран от ултра-лек, PU покрит, 100% водоустойчив поли-найлонов плат, който е специално третиран,за да не залепва, ако се носи върху кожени или текстилни повърхности;Всички шевове са запечатани за гарантирана водоустойчивост;Леката подплата под..
128.00лв.
Дъждобран O'NEAL TSUNAMI NEON YELLOW3 слоя напълно водоустойчиво и дишащо яке‘Soft-touch’ материалНепромокаеми циповеКачулка с 3 степени на регулиранеСтранични джобове с възможност за затопляне на ръцетеВътрешен напълно водоустойчив джоб, за телефонРегулируема талия и регулиране на китката с Velcro®..
339.00лв.
Дъждобран панталон ALPINESTARS HURRICANE RAIN BLACK/YELLOWКонструиран от ултра-лек, PU покрит, 100% водоустойчив поли-найлонов плат, който е специално третиран,за да не залепва, ако се носи върху кожени или текстилни повърхности;Всички шевове са запечатани за гарантирана водоустойчивост;Леката подпл..
117.00лв.
Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK/REDИзключително лека и дишаща конструкция и включва подсилена защита за гърба е оптимизирана за комфорт на дълги пътувания.Иновативна система за поглъщане на енергията, високоеластична пяна с памет за защита на гръбначните прешлениХарактеристиките включват корекци..
265.00лв.
Цял дъждобран SPIDI TOURING RAINХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработен от полиуретанова тъкан без PVC100% водоустойчивВодоустойчиви шевовеReflexLite® светлоотразители,за по-висока безопасност на водачаСтранични джобовеСъхранява се в удобна чанта, която лесно се смества в багажа Ви..
259.00лв.
Дъждобран панталон SECA DROP BLACK/FLUOХАРАКТЕРИСТИКИ:Водоустойчива и дишаща материяPU покритиеЕластични маншети на талиятаЛаминирани, водоустойчиви шевовеAirMEsh подплатаСветлоотразителни елементи ReflexLite® за по-голяма видимостВъзможност за регулиране при глезените с цип и еластичен маншет,за ма..
69.00лв.
Дъждобран ALPINESTARS HURRICANE RAIN BLACK/YELLOWКонструирано от ултра-лек, PU покрит, 100% водоустойчив поли-найлонов плат, който е специално третиран,за да не залепва, ако се носи върху кожени или текстилни повърхности;Всички шевове са запечатани за гарантирана водоустойчивост;Леката подплата подо..
156.00лв.
Мото дъждобран яке SPIDI RAIN COVERВисококачествено яке против дъжд, което може да се адаптира към долното облекло. Много бърз за носене, RAIN COVER се отличава с широка талия и яка, регулира се с велкро и в яркожълтата си версия е сертифициран по CE за висока видимост. Размер на опаковката: 30x15x1..
177.00лв.
Показва 1 до 23 от 26 (2 страници)