Представяме ви едно добро съчетание от стил и функционалност - това са мото ботите Kyne на немския производител Modeka, предназначени за ежедневна употреба. С лекотата и комфорта си те са перфектния спътник на всеки моторист, както при градско каране така и на по - далечните турове.

Kyne са специално създадени, за да отговорят на нуждите на съвременните мотористи, които изискват едновременно модерен дизайн и функционалност при избора на екипировката си. Изработени от качествени материали, микрофибър в комбинация с кожа, мото ботите Kyne предлагат прилична издръжливост, комфорт и защита по време на каране, свидетелство за което е и сертификатът EN 13634: 2017.


Спортният дизайн на ботите Kyne и трите цветови варианта, в които се изработват, черно, черно / сиво и черно / бяло, ги прави перфектният избор за всеки моторист, които иска да изглежда добре и дава възможност да се съчетаят с екипировка в почти всеки цветови диапазон.

Ниската височина на ботите осигурява лесно обуване и удобно прилягане, което позволява свободно движение, докато карате или се разхождате. А велкро лентата гарантира сигурно закопчаване



Независимо дали пътувате до работа, разходка или междуградско пътуване, тези мото боти ще ви дадат сигурност посредством подсилването в областта на глезена, протекторите в областта на петите и пръстите. А плъзгачът в предната част на ботите осигурява защита на краката от удари, триение, бензин и масло и кофти време..

Така че, ако сте ездач, който цени едновременно стила и безопасността, тези боти за мотоциклет са идеалното допълнение към колекцията ви от екипировка за мотор. Пригответе се да излезете на пътя със стил и самочувствие.