Изберете Категория
Моята кошница

Текстилни Ръкавици

Марка: SECA
Текстилни ръкавици SECA X-STRETCH BLACK/FLUOХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена козя кожа и текстилЕргономично позиционирани подсилени панели на дланитеСъвременна технология D3O® за максимална защитаТвърд,вграден,вътрешен протектор на кокалчетатаТвърди,вградени,вътрешни протектори за пръститеТвъ..
79.00лв.
Марка: SPIDI
Мото ръкавици SPIDI G-WARRIOR BLACK/FLUO YELLOWНовият модел ръкавици на SPIDI е подходящ както за начинаещи мотоциклетисти така и за опитни ездачи. Ръкавиците са изработени от козя кожа което ви гарантира устойчивост на износване. SPIDI е не правят компромис и безопасността, двойно подплатените ръка..
139.00лв.
Марка: SPIDI
Мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO RED/LIGHT BLUEРъкавиците са изработени от съчетание между кожа и тексти за о добър комфорт, но и в същото време са сетирицирани по стандарт EN 13594: 2015 ниво 1Перфорирани за максимална вентилация.Усилени и омекотени в областта на дланта.Touchscreen на показалците.Пр..
109.00лв.
Марка: SPIDI
Текстилни ръкавици SPIDI BORA H2Out BLACKПодходящи за мотористи търсещи водоустойчиви и топлоизолирани туристически ръкавици. Изработена в перфектно съчетание между козя кожа и текстил (Flex Tenax), с водоустойчива мембрана и 100г. термична облицовка. Протекторът е на кокалчетата е изработен от карб..
175.00лв.
Марка: SPIDI
Мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO BLACKРъкавиците са изработени от съчетание между кожа и тексти за по добър комфорт, но и в същото време са сетирицирани по стандарт EN 13594: 2015 ниво 1Перфорирани за максимална вентилация.Усилени и омекотени в областта на дланта.Touchscreen на показалците.Протектори..
109.00лв.
Марка: SPIDI
Текстилни мото ръкавици SPIDI FLASH CE BLACK/KAWA GREENЛека и удобна ръкавица, отговаряща на стандартите за безопасност EN 13594:2015 KP CELevel 1 . Моделът FLASH CE на SPIDI е подходяща за градски условия на шофиране. ХАРАКТЕРИСТИКИ:Подходящи за топлите летни дни.Леки и удобни.Вентилирани за по доб..
99.00лв.
Марка: SPIDI
Ръкавици SPIDI CARBO 4 COUPE BLACK/WHITE Моделът CARBO 4 COUPE е лятна ръкавица сертифицирана по стандарт EN13594: 2015. Изработена от естесвена кожа и Warrior Tech на дланта.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена кожа с дебелина - 0.6 / 0.8 ммВентилационни отвориКарбонов протектори на кокалчетатаП..
259.00лв.
Марка: SECA
Текстилни ръкавици SECA TABU II DENIM BLACKХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена козя кожа и текстилЕргономично позиционирани подсилени панели на дланитеСъвременна технология D3O® за максимална защитаТвърд,вътрешен протектор на кокалчетатаМеки протектори за пръститеЕластичната горна част,спомага к..
109.00лв.
Марка: SPIDI
Зимни ръкавици SPIDI UNDERGROUND H2Out BLACKХАРАКТЕРИСТИКИ:Туристически ръкавици изработени от водоустойчива и ветройстоичива H2Out мембранаАнти-абсорбираща водна бариераПодсилени в областите на триенеРазгъваеми панели в областа на кокалчетата,за по-голям комфортМаншет с Velcro затваряне и еластичен..
99.00лв.
Показва 1 до 15 от 59 (4 страници)