Изберете Категория
Моята кошница

Текстилни Ръкавици

Ръкавици SPIDI X-4 COUPE GREEN Ръкавици SPIDI X-4 COUPE GREEN
Наличен
Мото ръкавици SPIDI X-4 COUPE GREENМоделът ръкавици X-4 COUPE, са създадени за спортно каране по време на топлите летни дни. Изработени са от съчетание между естествена кожа, синтетична кожа, полиамид с карбонов протектор и са сертифицирани по стандарт СЕ EN13594.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естеств..
179.00лв.
Ръкавици SPIDI Alu-Pro Evo BLACK Ръкавици SPIDI Alu-Pro Evo BLACK
Наличен
Мото ръкавици SPIDI Alu-Pro Evo BLACKПосветени на мотоциклетизъм на дълги разстояния, ръкавиците Alu-Pro H2Out са изработени, комбиниращи най-добрите материали, за да се постигне голям комфорт дори в най-студените условия. 150гр Primaloft@ изолация гарантира топлина и мек комфорт, докато козя кожа н..
239.00лв.
Ръкавици SECA X-STRETCH BLACK/TITANIUM Ръкавици SECA X-STRETCH BLACK/TITANIUM
Наличен
Текстилни ръкавици SECA X-STRETCH BLACK/TITANIUMХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена козя кожа и текстилЕргономично позиционирани подсилени панели на дланитеСъвременна технология D3O® за максимална защитаТвърд,вграден,вътрешен протектор на кокалчетатаТвърди,вградени,вътрешни протектори за пръстит..
79.00лв.
Текстилни ръкавици SECA X-STRETCH BLACK
Наличен
Текстилни ръкавици SECA X-STRETCH BLACKХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена козя кожа и текстилЕргономично позиционирани подсилени панели на дланитеСъвременна технология D3O® за максимална защитаТвърд,вграден,вътрешен протектор на кокалчетатаТвърди,вградени,вътрешни протектори за пръститеТвърд пр..
79.00лв.
Ръкавици SECA TABU II DENIM BLACK Ръкавици SECA TABU II DENIM BLACK
Наличен
Текстилни ръкавици SECA TABU II DENIM BLACKХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена козя кожа и текстилЕргономично позиционирани подсилени панели на дланитеСъвременна технология D3O® за максимална защитаТвърд,вътрешен протектор на кокалчетатаМеки протектори за пръститеЕластичната горна част,спомага к..
109.00лв.
Ръкавици SPIDI FLASH-R EVO BLACK/ORANGE Ръкавици SPIDI FLASH-R EVO BLACK/ORANGE
Наличен
Мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO BLACK/ORANGEРъкавиците са изработени от съчетание между кожа и текстил за по добър комфорт, но и в същото време са сетирицирани по стандарт EN 13594: 2015 ниво 1Перфорирани за максимална вентилация.Усилени и омекотени в областта на дланта.Touchscreen на показалците.Пр..
109.00лв.
Ръкавици SPIDI FLASH-R EVO RED/LIGHT BLUE Ръкавици SPIDI FLASH-R EVO RED/LIGHT BLUE
Наличен
Мото ръкавици SPIDI FLASH-R EVO RED/LIGHT BLUEРъкавиците са изработени от съчетание между кожа и тексти за о добър комфорт, но и в същото време са сетирицирани по стандарт EN 13594: 2015 ниво 1Перфорирани за максимална вентилация.Усилени и омекотени в областта на дланта.Touchscreen на показалците.Пр..
109.00лв.
Ръкавици SPIDI G-WARRIOR BLACK/FLUO YELLOW Ръкавици SPIDI G-WARRIOR BLACK/FLUO YELLOW
Наличен
Мото ръкавици SPIDI G-WARRIOR BLACK/FLUO YELLOWНовият модел ръкавици на SPIDI е подходящ както за начинаещи мотоциклетисти така и за опитни ездачи. Ръкавиците са изработени от козя кожа което ви гарантира устойчивост на износване. SPIDI е не правят компромис и безопасността, двойно подплатените ръка..
139.00лв.
Ръкавици SPIDI TX-1 SAND Ръкавици SPIDI TX-1 SAND
Наличен
Мото ръкавици SPIDI TX-1 SANDРъкавиците модел е съчетание между кожа и специалната материя на SPIDI Tech Warrior. TX-1 e подходящ за приключенски турове. Сертифицирани по стандарт EN13594: 2015.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Дебелина на кожата - 0.6 / 0.8 ммВисокоустойчив еластичен гъвкав tenax Nylon 6.6 - с висока..
179.00лв.
Ръкавици SPIDI X-FORCE BLACK/BLUE Ръкавици SPIDI X-FORCE BLACK/BLUE
Наличен
Мото ръкавици SPIDI X-FORCE BLACK/BLUEХАРАКТЕРИСТИКИ:Съчетание между козя кожа с дебелина 0,6 / 0,8 мм и текстилКомфортни и дишащи ръкавициДопълнителни удебеления в областта на длантаАкордионни панели на прръстите,за по добър комфортПротектор на кокалчетатаРегулируемо велкро за притягане към ръкатаС..
219.00лв.
Показва 1 до 15 от 51 (4 страници)