Изберете Категория
Моята кошница

Мото дънки

Висока термоустойчивост, висока устойчивост на триене и ниска запалимост правят TWARON® най-доброто иновативно синтетично влакно. PMJ произвежда продуктите си с балистичен TWARON®, същият, използван при производството на бронежилетки, което се различава от всички останали арамидни материли. Материал..
332.00лв.
Мото дънки SPIDI J-TRACKER DARK BLUEДънките на SPIDI J-TRACKER са перфектно съчетание между практичност и безопастност. Изработени от Cordura® и със сертифицирани протектори на коленете Warrior Lite по EN 1621-1: 2012 те са перфектният вариант за вас.Благодарение на високата устойчивост на триене мо..
319.00лв.
Мото дънки SPIDI J-TRACKER BLUEДънките на SPIDI J-TRACKER са перфектно съчетание между практичност и безопастност. Изработени от Cordura® и със сертифицирани протектори на коленете Warrior Lite по EN 1621-1: 2012 те са перфектният вариант за вас.Благодарение на високата устойчивост на триене моделът..
319.00лв.
Мото дънки SECA DELTA SLIM FIT BLUEХАРАКТЕРИСТИКИ:SLIM FIT моделДънки с вграден DuPont ™ и Kevlar® Удобна кройка за максимален комфортВградени,регулируеми CE одобрени D3O® протектори на коленетеВъзможност за вграждане на протектор на хълбоцитеДва големи предни и задни джобове..
319.00лв.
Мото дънки TRILOBITE 661 PARADO SLIM FIT DARK BLUEС нарастване на числеността на населението се покачва и търсенето на потребителски стоки,което в крайна сметка води до повече депа за отпадъци. В световен мащаб хората изхвърлят около26 милиарда паунда дрехи годишно. Това не само изчерпва наличните п..
399.00лв.
Мото дънки SPIDI J-TRACKER TECH DARK BLUEДънките на SPIDI J-TRACKER са перфектно съчетание между практичност и безопастност. Изработени от Cordura® и със сертифицирани протектори на коленете Warrior Lite по EN 1621-1: 2012 те са перфектният вариант за вас.Благодарение на високата устойчивост на трие..
359.00лв.
Мото дънки SECA SQUARE SLIM FIT BLACKХАРАКТЕРИСТИКИ:SLIM FIT моделДънки с вграден DuPont ™ и Kevlar® Удобна кройка за максимален комфортВградени,регулируеми CE одобрени D3O® протектори на коленетеВъзможност за вграждане на протектор на хълбоцитеРазтегателни панели,за по-голям комфортДва големи предн..
339.00лв.
Мото дънки SECA PROTON SLIM FIT BLUEХАРАКТЕРИСТИКИ:SLIM FIT моделДънки с вграден DuPont ™ и Kevlar® Удобна кройка за максимален комфортВградени,регулируеми CE одобрени D3O® протектори на коленетеВъзможност за вграждане на протектор на хълбоцитеРазтегателни панели,за по-голям комфортДва вентилационни..
379.00лв.
Мото дънки TRILOBITE 1664 ACID SCRAMBLER RUSTY BROWNДънките на марката TRILOBITE,ще Ви дадът не само перфектен външен вид,но и абсолютен комфорт и безопасност по-време на каране. Сега TRILOBITE 1664 ACID SCRAMBLER RUSTY BROWNвъв винтидж стил.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от 98% памук и 2% еластанФункцио..
399.00лв.
Мото дънки SECA STROKE II BLUEDuPont ™ Kevlar® подплата за предотвратяване на натъртване Удобни, регулируеми протектори за коляно SW CE в джобове, които могат да бъдат извадени Джобчета, позволяващи използването на CE протектори за тазобедрената става Кройката е адаптирана към позицията на ездача Дъ..
279.00лв.
МОТО ДЪНКИ TRILOBITE 661 PARADO SLIM FIT RUSTY BROWNTrilobite 661 Parado са истински дънки за мотоциклети.Чифт от тези дънки ще предлагат ненадминат комфорт при каране.Това не е само заради измития от камък еластичен деним, но и от ергономично оформени опънати панели в зоните на чатала и коленете .У..
399.00лв.
Мото дънки TRILOBITE 2064 CULLEBRO BLUEДънките на марката TRILOBITE,ще Ви дадът не само перфектен външен вид,но и абсолютен комфорт и безопасност по-време на каране.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от 98% памук и 2% еластанУстойчива на абразия подплатаСвалящи се и регулируеми по височина протектори за коля..
399.00лв.
Дънки за мотор Trilobite 1663 PROBUT X-FACTORProbut X-Factor е ненадмината целогодишна екипировка която ще ви осигури максимална функционалност, защита и комфорт.С тези дънки времето наистина няма значение - подвижната вътрешна подплата изработена от водоустойчива мембрана и термоизолационен слой ще..
499.00лв.
Мото дънки SECA SQUARE SLIM FIT BLUEХАРАКТЕРИСТИКИ:SLIM FIT моделДънки с вграден DuPont ™ и Kevlar® Удобна кройка за максимален комфортВградени,регулируеми CE одобрени D3O® протектори на коленетеВъзможност за вграждане на протектор на хълбоцитеРазтегателни панели,за по-голям комфортДва големи предни..
339.00лв.
Мото дънки TRILOBITE 1966 SK8Riding blueSk8 Riding дънките въвеждат изцяло нова концепция. Две на пръв поглед различни култури в миналото и техните общности се срещат все по-често в наши дни . Особено младите мотоциклетисти, често не са само мотоциклетисти самов съзнанието си, в същото време те се р..
499.00лв.
Мото дънки TRILOBITE 1664 ACID SCRAMBLER KHAKI 2.0Дънките на марката TRILOBITE,ще Ви дадът не само перфектен външен вид,но и абсолютен комфорт и безопасност по-време на каране.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от 98% памук и 2% еластанФункционални и добре изглеждащи стреч панели,разположени ключовоУстойчива..
399.00лв.
Мото дънки SECA STROKE II BLACKDuPont ™ Kevlar® подплата за предотвратяване на натъртване Удобни, регулируеми протектори за коляно SW CE в джобове, които могат да бъдат извадени Джобчета, позволяващи използването на CE протектори за тазобедрената става Кройката е адаптирана към позицията на ездача Д..
279.00лв.
МОТО ДЪНКИ TRILOBITE 661 PARADO SLIM FIT LIGHT GREYTrilobite 661 Parado са истински дънки за мотоциклети.Чифт от тези дънки ще предлагат ненадминат комфорт при каране. Това не е само заради измития от камък еластичен деним, но и от ергономично оформени опънати панели в зоните на чатала и коленете . ..
399.00лв.
Мото дънки TRILOBITE 661 PARADO SLIM FIT BLUEС нарастване на числеността на населението се покачва и търсенето на потребителски стоки,което в крайна сметка води до повече депа за отпадъци. В световен мащаб хората изхвърлят около26 милиарда паунда дрехи годишно. Това не само изчерпва наличните природ..
399.00лв.
Мото дънки TRILOBITE 1664 ACID SCRAMBLER HUNTERДънките на марката TRILOBITE,ще ви дадат не само перфектен външен вид,но и абсолютен комфорт и безопасност по време на каране.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от 98% памук и 2% еластанФункционални и добре изглеждащи стреч панели, в областта на коленете и чатал..
399.00лв.
Показва 1 до 23 от 45 (2 страници)

Мото дънките могат да ви предпазят от сериозни наранявания. Този тип дънки са изработени от специални материали и разполагат с кевларени нишки. Качествените мото дънки, ще ви предпазят при падане от охлузвания и наранявания. Без наличието на дънки за мотор не е препоръчително карането в градска среда.