ИЗБЕРЕТЕ KАТЕГОРИЯ
Моята кошница

Протектори за мотор

Марка: ICON
Панталоните Field Armor ™ са изработени от полиеластична мрежа и армировки, изработени с влакна от DuPont ™ Kevlar® и D30®. Проектирани са да се носят под нормалното ви облекло, те осигуряват допълнителна защита.Материал: Stretch HYDRADRY™ moisture wicking chassisD30 протектори на рисковите зони (бе..
280.00лв.
Марка: ICON
Жилетката Field Armor ™ се състои от полиеластична мрежа и армировки, изработени с влакна от DuPont ™ Kevlar® и D30®. Проектирана е да се носи под нормалното ви облекло, тя осигурява допълнителна защита.Материал Stretch HYDRADRY™ moisture wicking chassisD30 протектори на рисковите зони (гръб,рамене,..
280.00лв.
Марка: SHOT
Сертефикат EN1621-12 инжектирани протектора на колянотоВътрешна облицовка с вентилирана пяна2 каишки с велкро лента за перфектно приляганеУнивесален размер..
48.00лв.
Марка: SHOT
Сертефикати EN1621-2 и EN14021Гръден протекторЗащитни протекти в термокомпресирана пяна с висока плътност ..
238.00лв.
Марка: SHOT
Сертефикати EN1621-2 и EN14021Анатомична с мека мрежа за оптимален комфортРегулируеми каишки за перфектно приляганеВентилирана термокомпресирана пянаПодвижен протектор на гърбаЕластичен коланДълги ръкави за къси ръкавици..
239.00лв.
Марка: SHOT
Сертефикати EN1621-2 и EN14021Анатомична лека и тънкаМека вентилирана мрежа за оптимален комфортЗащитни протектори на гърба, лактите и раменете в термокомпресирана пяна с висока плътностГръден  инжектиран протекторЕластичен коланДълги ръкави за къси ръкавици..
258.00лв.
Марка: SHOT
Анатомична конструкция за пълна защита без ограничение на движението за мотокрос, ендуро, спускане и т.нПодвижен предпазител за гърба (включително бъбречен колан), позволяващ независима употребаПодвижен колан за бъбреци GGR Отменяема защита на предмишницитеРегулируеми презрамки на гърдите, предмишни..
266.00лв.
Марка: SHOT
Сертификат EN1621-2Анатомичен разрезПодвижните предни и задни части осигуряват независимо движение на тялотоПодвижна задна черупка (включително бъбречен колан) позволяваща независима употребаПодвижни протектори за лактиМека найлонова мрежа, предлагаща оптимален въздушен поток и комфортРегулируеми ел..
298.00лв.
Марка: SHOT
Сертефикат EN1621-13 инжектирани протектораОсигурява оптимална защита на кракаДвойна въртяща система за перфектна артикулацияВътрешна облицовка от термокомпресирана пянаМножество въздухозаборници3 каишки с велкро за перфектно приляганеУниверсален размер..
118.00лв.
Марка: SHOT
Сертефикати EN1621-2 и EN14021Анатомично шаси с мека мрежа за оптимален комфортЗащитни протектори на гърба и гърдите, осигуряващи мобилностВентилирана термокомпресирана пянаРегулируеми каишкиДопълнителен колан Дълги ръкви за къси ръкавици..
202.00лв.
Марка: Acerbis
Acerbis Profile Chest Protector Удобен и лек, предназначен за ездачи между 160 cm и 185 cm. Предпазва гърба и гърдите. Добра вентилация. Раменете са изработени от мек материал за по-ергономично прилепване. Регулируеми еластични крепежни елементи отстрани. Може да се използва заедно с скоба за в..
129.63лв.
Марка: Oneal
Протектори за колене Oneal Pro II Carbon RL Oneal Pro II Carbon е супер удобна защита за коляното и пищяла. Той е идеален за шорти за мотокрос и колоездене! Характеристики: удобна защита на коляното и пищяла перфектна за BMX, MTB или MX (къси пищялни плочи се вписват в багажника) здр..
53.20лв.
Марка: Oneal
Карбонови протектори за коляно Oneal Pro III Протекторите за коляно Oneal са особено леки и предлагат защита и комфорт за всяко пътуване. Характеристики : Удобни подложки за коляното и пищяла в карбонов вид Перфектни за BMX, MTB или MX Здрава пластмасова капачка за коляното и пищяла ..
63.84лв.
Показва 1 до 15 от 81 (6 страници)