Изберете Категория
Моята кошница

Мото екипи

Кожен мото екип с гърбица от две части SPIDI TRACK TOURING RED/BLACK Кожен мото екип с гърбица от две части SPIDI TRACK TOURING RED/BLACK
Наличен
Марка: SPIDI
Кожен мото екип с гърбица от две части SPIDI TRACK TOURING RED/BLACKЕкипът е изработен от висококачествена италиянска телешка кожа. SPIDI не правят и компромис със защитата, екипът има биомеханични протектори на рамената и Forcetech протектори на лактите, колената и бедрата сертифицирани по стандарт..
1,949.00лв.
Кожен екип от две части SPIDI SPORT WARRIOR TOUR BLACK/RED
Наличен
Марка: SPIDI
Кожен екип от две части SPIDI SPORT WARRIOR TOUR BLACK/REDЕкипът е направен от две части, за да е възможно якето ипантлона да се носят по отделно. В същото време SPIDI не правят и компромис със защитата, екипът е сертифициран по стандарт CE prEN 17092-4: 2017 клас ААА, и по Регламент (UE) 2016/454ХА..
1,659.00лв.
Кожен екип с гърбица SPIDI SPORT WARRIOR PERFORATED PRO BLACK/WHITE Кожен екип с гърбица SPIDI SPORT WARRIOR PERFORATED PRO BLACK/WHITE
Наличен
Марка: SPIDI
Кожен екип с гърбица SPIDI SPORT WARRIOR PERFORATED PRO BLACK/WHITEЕкипът е изработен от висококачествена италианска перфорирана кожа подходящ за горещите дни. А в същото време SPIDI не правят компромис със защитата, екипът е сертифициран по стандарт CE prEN 17092-4: 2017 клас ААА, и по Регламент (U..
1,799.00лв.
МЪЖКИ КОЖЕН MOTO ЕКИП RICHA ASTRO BLACK/WHITE МЪЖКИ КОЖЕН MOTO ЕКИП RICHA ASTRO BLACK/WHITE
Наличен
Марка: RICHA
Висококачествена телешка кожаПодплата от полиестерна мрежаАеродинамична гърбицаCE протектори на лактите, раменете и коляното в съответствие с EN1621-1: 2003 (ниво 1)Протектор за гръб в съответствие с EN1621-2: 2003 (ниво 1)Твърд допълнителен външен протектор за рамоЗони от перфорирана кожа..
759.00лв.
МЪЖКИ КОЖЕН MOTO ЕКИП RICHA COBRA BLACK/WHITE МЪЖКИ КОЖЕН MOTO ЕКИП RICHA COBRA BLACK/WHITE
Наличен
Марка: RICHA
Ще останете впечатлени от комфорта, осигурен от този стилен екип от Рича. Комбинацията от мрежеста подплата (подвижна) и одобрени от CE протектори, осигурява най-високо ниво на комфорт и защита.Сваляема мрежеста подплатаПротектори на раменете, лактите и коленетеАеродинамична гърбицаПерфорация за вен..
849.00лв.
МЪЖКИ КОЖЕН MOTO ЕКИП RICHA BARACUDA BLACK/WHITE МЪЖКИ КОЖЕН MOTO ЕКИП RICHA BARACUDA BLACK/WHITE
Наличен
Марка: RICHA
Това е перфектната комбинация за всеки моторист. Използвайки найлонови участъци, този костюм има ергономично приспособление, докато перфорираната кожа осигурява добра вентилация по всяко време. Този костюм също има състезателни пластини за гърбица.Висококачествена телешка кожаПодплата от полиестерна..
1,269.00лв.
Eкип SPIDI RACE WARRIOR TOURING LONG RED Eкип SPIDI RACE WARRIOR TOURING LONG RED
Наличен
Марка: SPIDI
Кожен екип от две части SPIDI RACE WARRIOR TOURING LONG REDЕкипът е изработен от висококачествена италианска кожа, а в същото време SPIDI не правят и компромис със защитата, екипът е сертифициран по стандарт CE prEN 17092-4: 2017 клас ААА, и по Регламент (UE) 2016/454ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработен от висо..
1,949.00лв.
Кожен мото екип с гърбица SPIDI TRACK WIND PRO BLACK/GOLD Кожен мото екип с гърбица SPIDI TRACK WIND PRO BLACK/GOLD
Наличен
Марка: SPIDI
Кожен мото екип с гърбица SPIDI TRACK WIND PRO BLACK/GOLDЕкипът е изработен от висококачествена италиянска телешка кожа, а в същото време SPIDI не правят и компромис със защитата, екипът има биомеханични протектори на рамената и Forcetech протектори на лактите, колената и бедрата сертифицирани по ст..
1,999.00лв.
Кожен мото екип с гърбица от две части SPIDI TRACK TOURING BLACK/WHITE Кожен мото екип с гърбица от две части SPIDI TRACK TOURING BLACK/WHITE
Наличен
Марка: SPIDI
Кожен мото екип с гърбица от две части SPIDI TRACK TOURING BLACK/WHITEЕкипът е изработен от висококачествена италиянска телешка кожа. SPIDI не правят и компромис със защитата, екипът има биомеханични протектори на рамената и Forcetech протектори на лактите, колената и бедрата сертифицирани по станда..
1,949.00лв.
ДАМСКИ ТЕКСТИЛЕН МОТО ЕКИП RICHA PHOENICIA WHITE ДАМСКИ ТЕКСТИЛЕН МОТО ЕКИП RICHA PHOENICIA WHITE
Изчерпан Попитайте за наличност -2 %
Марка: RICHA
ЯКЕПолиамидна външна обвивка с висока плътностВодоустойчива мембрана Aquashell LTDПодвижна термo подплата за оптимална изолация + 3D мрежаМатериал устойчив на износванеИновативна вентилацияSoftshell вмъкнати панели за меко и удобно усещанеРегулирране на талиятаSmart Strecht зона за разтягане отзадИн..
500.00лв. 490.00лв.
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)