Изберете Категория
Моята кошница

Каски за Мотор

Скутер каска MT COSMO SV SOLID A7 MATT BLUE Скутер каска MT COSMO SV SOLID A7 MATT BLUE
0% лихва за 6 вноски -5 %
Марка: MT
Скутер каска MT COSMO SV SOLID A7 MATT BLUE Характеристики ЦВЯТ СИН Покритие МАТ Мото стил Скутер Слънчеви очила Вградени Пол Универсален ..
264.00лв. 250.80лв.
Марка: Shark
Антифог PINLOCK SHARK VZ40005P SKWAL i3/D-SKWAL 3/RIDILL 2 Характеристики ЦВЯТ ПРОЗРАЧЕН ..
49.00лв. 46.55лв.
Каска SHARK D-SKWAL 3 SIZLER BLACK/GREY/RED Каска SHARK D-SKWAL 3 SIZLER BLACK/GREY/RED
0% лихва за 6 вноски -5 %
Марка: Shark
Каска SHARK D-SKWAL 3 SIZLER BLACK/GREY/REDТретото поколение на D-SKWAL оставя своя отпечатък с още по-агресивен външен вид. Шлемът е перфектното съчетание между комфорт, защита и външенвид.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупка - HIGH-IMPACT LEXAN™ - поликарбонат в компинация с EPS.Вградени слънчеви очила.Визьор с..
519.00лв. 493.05лв.
Каска SHARK D-SKWAL 3 LADY MAYFER MATT BLACK/PINK Каска SHARK D-SKWAL 3 LADY MAYFER MATT BLACK/PINK
0% лихва за 6 вноски -5 %
Марка: Shark
Каска SHARK D-SKWAL 3 LADY MAYFER MATT BLACK/PINKТретото поколение на D-SKWAL оставя своя отпечатък с още по-агресивен външен вид. Шлемът е перфектното съчетание между комфорт, защита и външенвид.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупка - HIGH-IMPACT LEXAN™ - поликарбонат в компинация с EPS.Вградени слънчеви очила.Ви..
519.00лв. 493.05лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Каска за мотор

Качествената каска може да ни спаси живота. Затова е и най-важната част от цялата ни мото екипировка. Данни от различни изследвания сочат, че 80% от смъртните случаи при мотоциклетистите се дължат на травма на главата. 

 

Какви видове каски има и за какви мотоциклети са подходящи

 

Този тип мото каска е най-популярният. Покрива изцяло главата ни, има визьор и множество допълнителни опции. Подходящ е и за мото състезатели, и за всички любители - мотоциклетисти;

 

Такава каска за мотор е подходяща за всеки, който кара чопър, скутер или ретро мотоциклет. За разлика от Full Face шлемовете не осигурява защита на брадичката;

 

При този тип каски можем да променяме конфигурацията - като повдигнем “челюстта”, от обикновен интеграл ще получим 3/4. Модуларната мото каска е по-функционална от Full Face и по-практична от Open Face. Предпочитана е от тези, които карат туристически мотоциклети;

 

Ако имаме кросов или ендуро мотоциклет, такъв тип каска за мотор е най-подходящата за нас. За да облекчи дишането ни, тя е с издължена долна част. По-лека е от останалите видове каски;

 

За всички, които карат кросов мотоциклет, голямо ендуро или пък туристически мотор - това е идеалната мото каска. Тя прилича на кросовия шлем, но има подвижна козирка, а често - и слънцезащитна слюда.

 

Как да определим точния за нас размер

 

Когато избираме най-подходящата за нас каска за мотор, трябва да се съобразим с размера, стила, марката, цената, материала, от който е изработена, както и с безопасността, която ще ни осигури.

 

Точния размер на шлема ще определим тук.

 

Защо да купим от Martin Moto?

Защото ние сме първият магазин за мото екипировка, който помага на пострадали мотористи. С нас ще направите информиран и разумен избор за най-важната част от екипировкатата си. Предлаганите от нас каски са на достъпни цени и имат необходимите сертификати, за да ви осигурят защитата от която имате нужда на пътя, докато яздите вашия мотор. Работим само с подбрани марки, за които сме сигурни, че осигуряват необходимото ниво на защита.


Марки мото каски предлагани от Martin Moto


Martin Moto доставя бързо и сигурно каски за мотор до всяка точка в страната

София-град, Пловдив, Варна, Бургас, Асеновград, Видин, Казанлък, Плевен, Русе, Стара Загора, Нова Загора, Добрич, Сливен, Шумен, Перник, Ботевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Благоевград, София област, Кюстендил, Монтана, Търговище, Димитровград, Силистра, Ловеч, Дупница, Разград, Горна Оряховица, Свищов, Петрич, Смолян, Сандански, Самоков, Карнобат, Велинград, Велико Търново, Враца, Габрово, Кърджали, Севлиево, Карлово, Троян.

*Както и до всички останали градове и села в България.