Изберете Категория
Моята кошница

Каски за Мотор

Каска O'NEAL CHALLENGER EXO BLACK/GRAY/WHITE V.24 Каска O'NEAL CHALLENGER EXO BLACK/GRAY/WHITE V.24
Купете на лизинг -10 %
Марка: O'NEAL
Каска O'NEAL CHALLENGER EXO BLACK/GRAY/WHITE V.24Външната коруба е изработена от ABSОптимизирана циркулация на въздуха чрез различни вентилационни отвори и вътрешни вентилационни каналиИзключително мека, сваляща се, абсорбираща потта и миеща се вътрешностСигурно прилягане благодарение на закопчалкат..
299.00лв. 269.10лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Каска за мотор

Качествената каска може да ни спаси живота. Затова е и най-важната част от цялата ни мото екипировка. Данни от различни изследвания сочат, че 80% от смъртните случаи при мотоциклетистите се дължат на травма на главата. 

 

Какви видове каски има и за какви мотоциклети са подходящи

 

Този тип мото каска е най-популярният. Покрива изцяло главата ни, има визьор и множество допълнителни опции. Подходящ е и за мото състезатели, и за всички любители - мотоциклетисти;

 

Такава каска за мотор е подходяща за всеки, който кара чопър, скутер или ретро мотоциклет. За разлика от Full Face шлемовете не осигурява защита на брадичката;

 

При този тип каски можем да променяме конфигурацията - като повдигнем “челюстта”, от обикновен интеграл ще получим 3/4. Модуларната мото каска е по-функционална от Full Face и по-практична от Open Face. Предпочитана е от тези, които карат туристически мотоциклети;

 

Ако имаме кросов или ендуро мотоциклет, такъв тип каска за мотор е най-подходящата за нас. За да облекчи дишането ни, тя е с издължена долна част. По-лека е от останалите видове каски;

 

За всички, които карат кросов мотоциклет, голямо ендуро или пък туристически мотор - това е идеалната мото каска. Тя прилича на кросовия шлем, но има подвижна козирка, а често - и слънцезащитна слюда.

 

Как да определим точния за нас размер

 

Когато избираме най-подходящата за нас каска за мотор, трябва да се съобразим с размера, стила, марката, цената, материала, от който е изработена, както и с безопасността, която ще ни осигури.

 

Точния размер на шлема ще определим тук.

 

Защо да купим от Martin Moto?

Защото ние сме първият магазин за мото екипировка, който помага на пострадали мотористи. С нас ще направите информиран и разумен избор за най-важната част от екипировкатата си. Предлаганите от нас каски са на достъпни цени и имат необходимите сертификати, за да ви осигурят защитата от която имате нужда на пътя, докато яздите вашия мотор. Работим само с подбрани марки, за които сме сигурни, че осигуряват необходимото ниво на защита.


Марки мото каски предлагани от Martin Moto


Martin Moto доставя бързо и сигурно каски за мотор до всяка точка в страната

София-град, Пловдив, Варна, Бургас, Асеновград, Видин, Казанлък, Плевен, Русе, Стара Загора, Нова Загора, Добрич, Сливен, Шумен, Перник, Ботевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Благоевград, София област, Кюстендил, Монтана, Търговище, Димитровград, Силистра, Ловеч, Дупница, Разград, Горна Оряховица, Свищов, Петрич, Смолян, Сандански, Самоков, Карнобат, Велинград, Велико Търново, Враца, Габрово, Кърджали, Севлиево, Карлово, Троян.

*Както и до всички останали градове и села в България.