Изберете Категория
Моята кошница

Каски за Мотор

Марка: VEMAR
ХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупка от R-3P (подсилен термополимер)визьор с покритие против надраскваневъзможност за поставяне на PINLOCK вградени слънчеви очиладефлектор на носасваляема вътрешност за по лесно измиване1 вентилационен отвор на брадичката2 вентилационни отвара отгоре.възможност за лесно поста..
369.00лв.
Марка: VEMAR
Мото Каска Vemar Sharki Solid Matt BlackПерфектния избор за градско и извънградско шофиране SHARKI се отличава от останалите модели модуларни каски с това, че брадичка на каска може напълно да се свали и каската да се трансформира в скутер каска.ХАРАКТЕРИСТИКИ:каската е изработена от R-3P термо..
369.00лв.
Марка: VEMAR
Каска Vermar Sharki Hive Matt Black/YellowПерфектния избор за градско и извънградско шофиране SHARKI се отличава от останалите модели модуларни каски с това, че брадичка на каска може напълно да се свали и каската да се трансформира в скутер каска.ХАРАКТЕРИСТИКИ:каската е изработена от R-3P тер..
389.00лв.
Марка: VEMAR
Мото Каска Vermar Hurricane WhiteХарактеристика:изработена от лека три композитна смес (въглерод - кевлар - фибростъкло) - MAXX-3Cразработена в аеродинамичен тунел за перфектна аеродинамиказадна форма, проектирана да позволява лесни движения докато носите екипировката сиултраширок ъгъл на видимостпо..
539.00лв.
Марка: VEMAR
Мото Каска Vermar Hurricane Matt BlackХарактеристика:изработена от лека три композитна смес (въглерод - кевлар - фибростъкло) - MAXX-3Cразработена в аеродинамичен тунел за перфектна аеродинамиказадна форма, проектирана да позволява лесни движения докато носите екипировката сиултраширок ъгъл на видим..
539.00лв.
Марка: SHOT
ECE 2205Три композитна обвивкаВложка за брадичката3 всмукателни вентилационни отвора2 изпускателни вентиалционни отвора„Morpho-Conforming“ облицовкаХипоалергенна вентилирана облицовка, напълно сваляща и миеща сеПолиуретанов (PU) твърд лак2D катарамаTeгло 1200g.+/-50g..
354.00лв.
Марка: SHOT
ECE 2205Три композитна обвивкаВложка за брадичката3 всмукателни вентилационни отвора2 изпускателни вентиалционни отвора„Morpho-Conforming“ облицовкаХипоалергенна вентилирана облицовка, напълно сваляща и миеща сеПолиуретанов (PU) твърд лак2D катарамаTeгло 1200g.+/-50g..
354.00лв.
Марка: SHOT
ECE 2205 и DOT сертифициранЧерупка на „SRS“: Синтетична подсилена обвивкаВложка на брадичкатаОбшивката в „Morform Conforming“ е напълно сваляща се и миеща сеВътрешна облицовка, която се сваля и переСвалящ се отвор за уста6 въздуховода(на челото) и 4 отдушнициОбработена с твърд лак2D катарамаТегло: 1..
259.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth SR2 Matt BlackМного добра вентилация;Отлична аеродинамика;Ниско ниво на шум;Супер лека;Висока издръжливост на амортизация;Тествана в аеродинамичен тунел.Независимо дали се носи на пистата или в задръстване, SR2 от Schuberth дава на моториста всичко от което има нужда, за да бъде по-ф..
999.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth SR2 Horizon RedМного добра вентилация;Отлична аеродинамика;Ниско ниво на шум;Супер лека;Висока издръжливост на амортизация;Тествана в аеродинамичен тунел.Независимо дали се носи на пистата или в задръстване, SR2 от Schuberth дава на моториста всичко от което има нужда, за да бъде по-..
1,019.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth S2 Sport Polar YellowВъншна обвивкаВъншната обвивка на Schuberth S2 се предлага в два размера на черупката на каската и съчетава аеродинамично оптимална форма с отлична защита. Произвежда се по типичния за Schuberth процес на пресоване и по този начин позволява голяма стабилност и ни..
1,129.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth S2 Sport Polar RedВъншна обвивкаВъншната обвивка на Schuberth S2 се предлага в два размера на черупката на каската и съчетава аеродинамично оптимална форма с отлична защита. Произвежда се по типичния за Schuberth процес на пресоване и по този начин позволява голяма стабилност и ниско..
1,129.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth S2 Sport Polar BlueВъншна обвивкаВъншната обвивка на Schuberth S2 се предлага в два размера на черупката на каската и съчетава аеродинамично оптимална форма с отлична защита. Произвежда се по типичния за Schuberth процес на пресоване и по този начин позволява голяма стабилност и ниск..
1,129.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth C4 Pro Woman Magnitudo YellowТази каска е специално оптимизирана за по малки размери на главата, също така следва женските форми на лицето. Schuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо..
1,428.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth C4 {Pro Woman Magnitudo WhiteТази каска е специално оптимизирана за по малки размери на главата, също така следва женските форми на лицето. Schuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо..
1,428.00лв.
Показва 1 до 15 от 1009 (68 страници)

Каската за мотор

Качествената каска може да ни спаси живота. Затова е и най-важната част от цялата ни мото екипировка. Данни от различни изследвания сочат, че 80% от смъртните случаи при мотоциклетистите се дължат на травма на главата. 

 

Какви видове каски има и за какви мотоциклети са подходящи

 

Този тип мото каска е най-популярният. Покрива изцяло главата ни, има визьор и множество допълнителни опции. Подходящ е и за мото състезатели, и за всички любители - мотоциклетисти;

 

Такава каска за мотор е подходяща за всеки, който кара чопър, скутер или ретро мотоциклет. За разлика от Full Face шлемовете не осигурява защита на брадичката;

 

При този тип каски можем да променяме конфигурацията - като повдигнем “челюстта”, от обикновен интеграл ще получим 3/4. Модуларната мото каска е по-функционална от Full Face и по-практична от Open Face. Предпочитана е от тези, които карат туристически мотоциклети;

 

Ако имаме кросов или ендуро мотоциклет, такъв тип каска за мотор е най-подходящата за нас. За да облекчи дишането ни, тя е с издължена долна част. По-лека е от останалите видове каски;

 

За всички, които карат кросов мотоциклет, голямо ендуро или пък туристически мотор - това е идеалната мото каска. Тя прилича на кросовия шлем, но има подвижна козирка, а често - и слънцезащитна слюда.

 

Как да определим точния за нас размер

 

Когато избираме най-подходящата за нас каска за мотор, трябва да се съобразим с размера, стила, марката, цената, материала, от който е изработена, както и с безопасността, която ще ни осигури.

 

Точния размер на шлема ще определим тук.

 

Защо да купим от Carmall.bg?

С нас ще направите информиран и разумен избор за най-важната част от мото екипировката. Предлаганите от нас каски са на утвърдени производители и отговарят на най-високите световни изисквания за здравина, удобство, сигурност и безопасност. Голямата номенклатура с която фирмата разполага включва евтини и качествени каски, дамси, мъжки и дестки модели.


Марки мото каски продавaни от Carmall

Schuberth, Caberg, Suomy, Kyt, Just1, Origine, Icon, Shot, Thor, Agv, HJC, Bogotto, Acerbis, Airoh, Nolan, Vemar

Carmall доставя бързо и сигурно каски за мотор до всяка точка в страната

София-град, Пловдив, Варна, Бургас, Асеновград, Видин, Казанлък, Плевен, Русе, Стара Загора, Нова Загора, Добрич, Сливен, Шумен, Перник, Ботевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Благоевград, София област, Кюстендил, Монтана, Търговище, Димитровград, Силистра, Ловеч, Дупница, Разград, Горна Оряховица, Свищов, Петрич, Смолян, Сандански, Самоков, Карнобат, Велинград, Велико Търново, Враца, Габрово, Кърджали, Севлиево, Карлово, Троян.


Както и до всички останали градове и села в България.