Изискванията за всеки моторист по отношение на мото обувките и ботушите за мотор са различни. Едни търсят плътното прилягане на спортните ботуши, други пък търсят удобството на ежедневните обувки, които да бъдат подходящи и еднакво удбони, както за карането на мотор така и за офиса и разходките.

Събрахме най-доброто от мото обувките за първите три месеца. Информацията е на база нашите продажби и отзиви на клиенти.

Ботуши SIDI Adventure 2 Gore-Tex Mid Boots


Ако сте фенове на туристическите обиколки, задължително трябва да обърнете внимание на Sidi Adventure 2 Gore-Tex Mid Boots 

Това са ботуши със широк спектър на приложение. Страхотен баланс между комфорт и стил, което ги прави еднакво удобни и за града и за пътуванията извън него, дори и при приключения по-земни пътища, те ще бъдат ваш верен спътник във всеки един момент.

Благодарение на Cambrelle, кожа, Cordura, Gore-Tex и микрофибърни материали, те са здрави, леки и дишащи. 

Въпреки твърдостта на протекторите в областта на петата и глезена, ботушите остават достатъчно гъвкави, и са идеален избор в случаите, когато ще карате, но ще правите и разходки.

Gore-Tex мембраната предпазва от вода, оставайки краката ви сухи и топли, независимо от времето.

Кецове TCX Street 


Модерните мото обувки изглеждат готини и непринудени, като същевременно предлагат добро ниво на защита. Въпреки, че тези обувки изглеждат, като ежедневни, те ще запазят краката ви защитени, ако се наложи.

Кецовете Street на TCX са идеалният избор за ежедневни мото обувки с добра защита и изключителен дизайн. 

Тези кецове са изработени от висококачествени материали с луксозна подплата дишаща или водоустойчива мембрана. Гумената подметка също е солидна и устойчива на големи натоварвания. Кецовете Street Ace разполагат със система Comfort Fit, която поддържа краката ви плътно прилепнали, със високоефективни протектори в областта на пръстите и глезена. Стелката е анатомична и сменяема.

Въздушните ботуши TCX Vibe са нашият най-добър избор за тези, които търсят леки и ефирни летни ботуши със сериозна статистика за защита. Ездата в горещо време може да бъде гореща и неудобна работа, но не е задължително. Има много добри летни ботуши там, но TCXs Vibe Air ритници ни печат одобрение. Те са всичко, на което бихте се надявали и повече от лятното зареждане.


Боти TCX Vibe


Тези боти са изработени от стилни и изключително здрави материали. Ботите са леки, но снабдени със солидна защита. Те включват защитни вложки, PVC предпазители за глезена, подплатени горни яки и трайна, високоефективна гумена подметка, водоустойчива или дишаща мембрана.

Вътрешната подплата също е снабдена със системата Comfort Fit. Ботите Vibe разполагат със светлоотразителни вложки, които да гарантират видимостта на моториста.

Удобни, безопасни и достъпни - тези мотоциклетни боти предлагат чудесно съотношение за цена - качество.

Кецове Modeka Lane


Още едно страхотно предложение за мото обувки, които са еднакво подходящи, както за ежедневните задачи, така и за мотора.

Тези кецове са изработени от качествена телешка кожа, която е обработена по такъв начин, че винтидж стилът няма как да остане не забелязан.

Със своите протектори в областта на пръстите и глезена, Modeka Lane гарантират, максимална защита. Подметката е предвидена да издържа на различни натоварвания,  масло и бензин. Подплатата също се отличава с удобство и комфорт, изработена от 100% полиестер.