За начинаещите..

Взели  сте категорията за мотор само преди дни?

Все още не сте достатъчно уверени, за да заложите на голямата кубатура?

Не се притеснявайте, за всеки има място под слънцето!

Вярно е, че първите месеци на мотор, са преминали на учебния и се опитвате да се доближите маскимално до този модел, защото сте свикнали с него..

Но, голямото но идва точно тук! Време е да си намерите "Вашия кон"

Всъщност има леки и маневрени модели, които са идеални за начинаещи без богат опит на мотора.

Може да погледнете Yamaha MT-07 (спортен и модерен вид), или на Honda CB500F (класика и лесна за поддръжка за тези, които обичат да си изцапат ръцете) или дори на Kawasaki ER6N, стига да ви допадат японските.

Определете първо стила на мотоциклета, който ви харесва, след това вижте дали размерът ви подхожда и накрая изберете двигателя, който ще ви донесе достатъчно адреналин, без да се излагате на опасност разбира се.





-Охо, вече сте напреднали..

Натрупали ли сте малко опит и смелост?

Взимате ли приятели с вас на разходки?

Не се ли страхувате от дългите пътувания?

- Ок супер, тогава определено сте готови да придвижите предавките нагоре.

- Но, кой мотор да изберете?

Изборът е толкова труден...

- Все пак нека погледнем няколко!

Нека започнем от Honda, марката предлага много богат избор от модели, стилове и двигатели! CB1000R например, е също толкова агресивен и свиреп като ездача си. Той предлага спортен дух и стил, като създава и удоволствие от карането. Говорейки за стил, ако на някои от вас допада Vintage стила,тогава погледнете Triumph...

Накратко, всичко което ви храсва ще ви открои на пътя и ще ви подхожда!

Разбира се, не се колебайте да разгледате и Aprilia . Вярно е, че италианският производител знае как да разграничава нещата между роудстъра и спортния мотор. Така че, за тези от вас, които се колебаят, може да се намери алтернатива.


-Сърчицето ви е спортно....?

Ако спортният стил е вашата мечта, ще предложим това от което няма да останете разочаровани.

Например, BMW S1000RR ще ви накара да се разтопите ... обаче и цената му е доста солена, а на нас ние ясно, че не всеки може да си го позволи.

Не се притеснявайте има и други варианти!

По-достъпните машини, които ще ви предложат състезателно усещане, без да задлъжнявате (поне не за твърде дълго време). А ето ги и тях: Suzuki GSXR при този мотор двигателите са разнообразни, така че зависи от вас да видите какво ви подхожда и приляга най-добре. KTM предлага и Superduke . Стилът му може да е по-специфичен, но със сигурност някои от вас ще се влюбят ...