Изберете Категория
Моята кошница

Препарати

Марка: HEY sport
Impra FF Wash-In е идеалното решение за бързо и лесно импрегниране на текстилни и мембранни тъкани в пералната машина.Без загуба на цветоветеБез флуорПоддържа дишането на мембранните тъканиОптимална защита срещу влагаС формула за защита на цветаБиоразградимПодходящ за следните функционални тъкани:Go..
33.00лв.
Марка: HEY sport
HEY Sport Tex Wash е незаменимим препарат за пране на мото дрехи с мембрани като Goretex®, Sympatex®, Schoeller® и др. Идеален за устойчиви на атмосферни влияния дрехи. HEY Sport Tex Wash поддържа и не запушва чувствителната мембрана.Специални добавки неутрализират лошите миризми. Не съдържа белина...
24.90лв.
Спрей за почистване на кожени дрехи Еffax 250 ml
Designed in Germany -7 %
Марка: MODEKA
Спреят за почистване Effax LC1 е създаден специално за гладки кожи и кожи с TFL-Cool-System®. Премахва дори упорити и засъхнали замърсявания като пот и насекоми бързо и екологично благодарение на рецептата си без мазнини. Почистването в дълбочина гарантира, че кожата запазва естествените с..
29.00лв. 26.97лв.
Спрей за поддръжка на кожени дрехи Modeka 200 ml
Designed in Germany -7 %
Марка: MODEKA
Импрегниращ спрей освежава и защитава кожените продукти. Спреят има водоотблъскваща функция...
21.90лв. 20.37лв.
50 ml вакса за кожени дрехи Modeka
Designed in Germany -7 %
Марка: MODEKA
Безцветна вакса за кожаПодходяща за всички гладки кожени изделия Поддържа кожата еластична Препоръчва се да се прилага върху кожени изделия поне 2 пъти годишно за максимален ефект..
10.90лв. 10.14лв.
Марка: MUC OFF
Почистващ препарат Muc-Off- M-20561 - 4 PackПрахообразен почистващ препарат за мотори  Muc-Off Punk Powder - двойна опаковка -равен на 4 литра почистващ препарат !Някои почистващи препарати имат въглеродени остатъци но не и този. Muc-Off търси нови начини да намали употребата на пластмаса и вод..
83.90лв.
150 ml вакса за кожени дрехи Modeka
Designed in Germany -7 %
Марка: MODEKA
Безцветна вакса за кожаПодходяща за всички гладки кожени изделия Поддържа кожата еластична Препоръчва се да се прилага върху кожени изделия поне 2 пъти годишно за максимален ефект..
18.90лв. 17.58лв.
Марка: MUC OFF
Спрей за почистване на мотори Muc-Off Nano Tech -1l.Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner, препаратът който е издържал теста на времето. Нищо не се отървава по-лесно от калта и мръсотията от Nano Tech Bike Cleaner! С помощта нa най-съвременна формула Nano Tech, Muc-Off се справя с мръсотията по-бързо, отко..
35.00лв.
Марка: MUC OFF
Силконов спрей против надраскване Muc-Off М-626- 500mlСиликоновият блясък не само придава свеж вид на мотоциклета ви и спира полепването на мръсотия, но също така намалява триенето на всички части на окачването, за да се движи гладко.ПРЕДИМСТВА:Защитава и оставя искрящ блясък върху метални, пластмас..
32.90лв.
Марка: MUC OFF
HCB-1 е най-добрият защитен спрей за вашето возило и е специално проектиран да бъде ефективен дори при най-тежките условия. Подходящ за велосипеди, електронни велосипеди, мотоциклети и моторни спортове. HCB-1 е безопасен за използване върху електрически компоненти, лаково покритие и повечето твърди ..
41.90лв.
Марка: MUC OFF
Препарат за матово покритие Muc-Off M-20004- 250mlВъзвърнете най-добрия вид на всякo матово покритие с Muc-Off Matt Finish Detailer спрей . Насладете се на покритие без ивици!Отпечатъците от пръсти и лъскавите следи вече са в миналото. Matt Finish Detailer е специално разработен за сатенени матови б..
22.90лв.
Марка: MUC OFF
Препарат за почистване на верига Muc-Off M-650 - 400mlПрепаратът за почистване на мотоциклетна верига Muc-Off е специално разработен за бързо и безопасно отстраняване на замърсявания и смазки по веригата с помощта на усъвършенствани разтворители. Уникалната му биоразградима формула разгражда маслото..
26.90лв.
Марка: MUC OFF
Препарат за бързо полиране Muc-Off M-627Универсална политура и вакса за мотоциклети. Просто напръскайте и мотоциклетът ви ще бъде блестящ за нула време!Muc-Off Speed Polish е бърз и лесен за използване универсален полиращ и ваксиращ продукт за мотоциклети. Той съдържа чиста Carnauba (най-твърдият ес..
27.90лв.
Марка: MUC OFF
Смазка за верига Muc-Off Off-Road All-Weather - 400 ml.Всеки тип офроуд водач има различни нужди, когато става въпрос за поддържане на веригите в оптимално състояние. Muc-Off Off-Road Chain Lube променя ефективността и производителността на веригите за всички ваши офроуд машини.Подходяща за всякакви..
36.90лв.
Марка: MUC OFF
Препарат за машинно почистване Muc-Off M-708 - 1LНай-добрият начин за машинно почистване (виж тук) на мотоциклет . Формулата за снежна пяна е изключително щадяща за всички видове покрития. Освен това е неутрална по отношение на рН, така че не премахва предварително нанесените слоеве политура. Пяната..
34.90лв.
Марка: MUC OFF
Препарат за почистване без вода Muc-Off M-1132 -750 mlMuc-Off Waterless Wash е изключително усъвършенстван, лесен за използване препарат, който почиства и полира за секунди, без да е необходима вода.Той оформя детайлите на целия ви велосипед, мотоциклет или автомобил за секунди, като оставя и оставя..
36.90лв.
Марка: MUC OFF
Препарат за почистване на верига Muc-Off Powersports M-20467 - 500 mlПо веригата и зъбните колела на машината ви се е натрупала мръсотия, кал или масло? Тогава вземете Muc-Off Powersports почистващ препарат за вериги! Благодарение на бързата си и ефективна биоразградима формула този продукт ще се сп..
43.90лв.
Марка: MUC OFF
Препарат за полиране и защита Muc-Off -M-947 - 500mlИскате висококачествен полиращ и защитен продукт, който да осигури дълбок и луксозен блясък на каросерията или рамката? Muc-Off Miracle Shine е продуктът, който ще ви го осигури. Miracle Shine на Muc-Off не само ви дава невероятен блясък, но и покр..
65.90лв.
Марка: MUC OFF
Почистващ препарат за каски и очила Muc-Off - M-212- 32 mlПрепаратът за почистване на каски, визьори и очила бързо и безопасно отстранява мръсотията, праха, снега, потта и мазните остатъци от всички каски и очила. В състава му е използвана дейонизирана вода, както се препоръчва от много производител..
12.00лв.
Марка: MUC OFF
Био обезмаслител за мотоциклети Muc-Off - 500mlСбогувайте се с натрупването на масло, грес и мръсотия по металните, гумените и пластмасовите части на мотоциклетите си! Muc-Off Motorcycle Bio Degreaser eобезмаслител за мотоциклети с първокласна формула, която бързо и безопасно преминава през натрупан..
26.90лв.
Марка: MUC OFF
Спрей за мотоциклети Muc-Off M-608- 500mlПерфектен за всеки мотоциклет, този защитен продукт не позволява на мръсотията да се задържа между измиванията. Така че можете да прекарвате повече време, наслаждавайки се на карането.Ако търсите универсален защитен продукт за вашия мотоциклет - тогава това е..
30.90лв.
Марка: MUC OFF
Защитен спрей Muc-Off MO-94 - 400mlСпрете ръждата, смазвайте частите, добавете дълготраен защитен филм - всияко това с  MO-94. Това е идеалният защитен спрей за всички неща на две или четири колела.Търсите универсален спрей? Не търсете повече! Muc-Off MO-94 покрива всички изисквания с невероятн..
13.90лв.
Марка: MUC OFF
Смазка за верига Muc-Off Motorcycle Dry Weather Chain Lube 400 mlАко слънцето грее, а пътищата са сухи, използвайте Muc-Off Motorcycle Dry Weather Chain Lube смазочно масло за веригата за сухо време. Това е една от най-ефективните смазки.Сухият лубрикант за вериги Muc-Off е разработен така, че да из..
29.90лв.
Марка: MUC OFF
Смазка за верига Muc-Off Wet Weather - 400 mlЗа високоефективно каране в най-екстремните мокри условия, Muc-Off Motorcycle Wet Chain Lube е разработен от нашия екип от вътрешни специалисти, за да осигури максимална защита.Мократа смазка за веригата Muc-Off е разработена за да осигури максимална защи..
29.90лв.
Показва 1 до 24 от 27 (2 страници)