Изберете Категория
Моята кошница

Смазване вериги

Марка: RYMAX
Спрей за смазване на верига RYMAX CHAIN LUBE ON ROADСмазката за верига CHAIN LUBE OFF ROAD на RYMAX предлага защита и в най-екстремните условия. Тази нелепкава смазка е специално формулирана за мотокрос, ендуро и off-road. Благодарение на водоотблъскващите си свойства, защитава веригата от вода и ка..
28.00лв. 25.20лв.
Марка: RYMAX
Спрей за смазване на верига RYMAX CHAIN LUBE OFFRСмазката за верига CHAIN LUBE OFF ROAD на RYMAX предлага защита и в най-екстремните условия. Тази нелепкава смазка е специално формулирана за мотокрос, ендуро и off-road. Благодарение на водоотблъскващите си свойства, защитава веригата от вода и кал.О..
25.00лв. 22.50лв.
Марка: MUC OFF
Смазка за верига Muc-Off Off-Road All-Weather - 400 ml.Всеки тип офроуд водач има различни нужди, когато става въпрос за поддържане на веригите в оптимално състояние. Muc-Off Off-Road Chain Lube променя ефективността и производителността на веригите за всички ваши офроуд машини.Подходяща за всякакви..
36.90лв.
Марка: MUC OFF
Смазка за верига Muc-Off M-637-400mlМожем да ви представим нашата висококачествена, най-съвременна смазка за мотоциклетна верига - Muc-Off All-Weather Chain Lube на керамична основа.След години на изследвания и разработки Muc-Off установи, че има някои големи разлики в това, което мотоциклетистите и..
30.90лв.
Марка: MUC OFF
Препарат за почистване на верига Muc-Off M-650 - 400mlПрепаратът за почистване на мотоциклетна верига Muc-Off е специално разработен за бързо и безопасно отстраняване на замърсявания и смазки по веригата с помощта на усъвършенствани разтворители. Уникалната му биоразградима формула разгражда маслото..
26.90лв.
Марка: MUC OFF
Смазка за верига Muc-Off Motorcycle Dry Weather Chain Lube 400 mlАко слънцето грее, а пътищата са сухи, използвайте Muc-Off Motorcycle Dry Weather Chain Lube смазочно масло за веригата за сухо време. Това е една от най-ефективните смазки.Сухият лубрикант за вериги Muc-Off е разработен така, че да из..
29.90лв.
Марка: MUC OFF
Смазка за верига Muc-Off Wet Weather - 400 mlЗа високоефективно каране в най-екстремните мокри условия, Muc-Off Motorcycle Wet Chain Lube е разработен от нашия екип от вътрешни специалисти, за да осигури максимална защита.Мократа смазка за веригата Muc-Off е разработена за да осигури максимална защи..
29.90лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)