Изберете Категория
Моята кошница

Детски Каски за Мотор

ДЕТСКА КАСКА ORIGINE DINAMO KIDS STARS REVOLUTION GLOSS FLUO ORANGE/BLACK ДЕТСКА КАСКА ORIGINE DINAMO KIDS STARS REVOLUTION GLOSS FLUO ORANGE/BLACK
Наличен
Материал - Tермопластичен смолаМикрометична система за закопчаванеУстойчив на надраскване визьорСистема за вентилация на въздухаUV покритиеТегло 1300 гр.+/-50 гр.Сваляща и перяща се вътрешност..
142.00лв.
Детска каска O'NEAL 1SERIES REX MULTI Детска каска O'NEAL 1SERIES REX MULTI
Наличен -15 %
Детска каска O'NEAL 1SERIES REX MULTIСерия 1Изработена от ABS черупкаМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлаждане.Вътрешност на каската която абсорбира потта.Сваляема вътрешност за по-лесно почистванеDouble D закопчванеАеродинамична каскаПодвижна козирка - регулируема Най-новия..
219.00лв. 186.15лв.
Детска каска O'NEAL 1SERIES STREAM BLACK/ORANGE Детска каска O'NEAL 1SERIES STREAM BLACK/ORANGE
Наличен -15 %
Детска каска O'NEAL 1SERIES STREAM BLACK/ORANGEСерия 1Изработена от ABS черупкаМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлаждане.Вътрешност на каската която абсорбира потта.Сваляема вътрешност за по-лесно почистванеDouble D закопчванеАеродинамична каскаПодвижна козирка - регулируема..
219.00лв. 186.15лв.
Детска Каска O'NEAL 2SERIES RL SLICK BLACK/ORANGE Детска Каска O'NEAL 2SERIES RL SLICK BLACK/ORANGE
Наличен -15 %
Детска крос каска O`NEAL 2SERIES RL SLICK BLACK/ORANGEСериа 2ABS черупкаСваляема вътрешност- за по-лесно почистване.Аеродинамична каска.Подвижна козирка.Най-новият на DOT и ECER 22-05 сертификат за качество/безопасност...
299.00лв. 254.15лв.
Детска Каска O'NEAL 2SERIES YOUTH VILLAIN WHITE 2020 Детска Каска O'NEAL 2SERIES YOUTH VILLAIN WHITE 2020
Наличен -15 %
Детска крос каска O'NEAL 2SRS YOUTH HELMET VILLAIN WHITE 2020Серия 2ABS черупкаСваляема вътрешност- за по-лесно почистване.Аеродинамична каска.Подвижна козирка.Най-новият на DOT и ECER 22-05 сертификат за качество/безопасност. ..
299.00лв. 254.15лв.
Детска крос каска O'NEAL 2SERIES ATTACK BLACK/NEON YELLOW 2020 Детска крос каска O'NEAL 2SERIES ATTACK BLACK/NEON YELLOW 2020
Наличен -15 %
Детска крос каска O'NEAL 2SERIES ATTACK BLACK/NEON YELLOW 2020Серия 2ABS черупкаСваляема вътрешност- за по-лесно почистване.Аеродинамична каска.Подвижна козирка.Най-новият на DOT и ECER 22-05 сертификат за качество/безопасност. ..
299.00лв. 254.15лв.
Каска HJC CL-Y Taze Kids Black/Green
Наличен
Детска каска HJC CL-Y Taze От 1971 г. HJC се концентрира изключително върху разработването и производството на мотоциклетни каски. Комбинацията от високоспециализиран производствен опит и иновативни разработки е причината за световния успех на HJC. Въпреки че никога няма да има абсолютно съвърш..
194.81лв.
Каска HJC CL-Y Kids Helmet Каска HJC CL-Y Kids Helmet
Наличен
По-малък размер за дами и деца. Тази мотоциклетна каска HJC Full Face има усъвършенствана композитна обвивка от поликарбонат: Лека, превъзходно прилягане и комфорт. Характеристики: усъвършенствана поликарбонатна обвивка по-малка оразмеряване за дами и деца ниско тегло чудесно прилягане ..
185.06лв.
Детска каска O'NEAL 1SERIES STREAM GRAY/NEON YELLOW Детска каска O'NEAL 1SERIES STREAM GRAY/NEON YELLOW
Наличен -15 %
Детска каска O'NEAL 1SERIES STREAM GRAY/NEON YELLOWСерия 1Изработена от ABS черупкаМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлаждане.Вътрешност на каската която абсорбира потта.Сваляема вътрешност за по-лесно почистванеDouble D закопчванеАеродинамична каскаПодвижна козирка - регулир..
219.00лв. 186.15лв.
Каска HJC CL-Y Vela Black/Gray
Наличен
По-малък размер за дами и деца. Тази мотоциклетна каска HJC Full Face има усъвършенствана композитна обвивка от поликарбонат: Лека, превъзходно прилягане и комфорт. Характеристики: усъвършенствана поликарбонатна обвивка по-малка оразмеряване за дами и деца ниско тегло чудесно прилягане ..
194.81лв.
Детска Каска Bogotto V151 Skelly Kids Helmet Детска Каска Bogotto V151 Skelly Kids Helmet
Наличен
Детска каска Bogotto V151 Skelly Новият Bogotto V151 Skelly съчетава страхотен дизайн и безопасност и по този начин вдъхновява и най-малките мотоциклетисти! < силен> Характеристики: Термопластична външна обвивка екстравагантен дизайн ясен, устойчив на надраскване козирка Вентилацион..
258.50лв.
ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP BEAST MATT ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP BEAST MATT
Наличен
ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP BEAST MATTВъншната обвивка на каската е изработена от HRT(High Resistant Thermoplastic), двойна вътрешна част (EPS), за да e още по-добра формата на каската и усещането за нея.Хипоалергична вътрешна подплата с възможност за сваляне и лесна поддръжка.Агресивен дизайн..
275.00лв.
ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP MOOD BLUE MATT
Наличен
ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH MOOD BLUE MATTВъншната обвивка на каската е изработена от HRT(High Resistant Thermoplastic), двойна вътрешна част (EPS), за да e още по-добра формата на каската и усещането за нея.Хипоалергична вътрешна подплата с възможност за сваляне и лесна поддръжка.Агресивен дизайнDo..
275.00лв.
ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP MOOD ORANGE MATT
Наличен
ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP MOOD ORANGE MATTВъншната обвивка на каската е изработена от HRT(High Resistant Thermoplastic), двойна вътрешна част (EPS), за да e още по-добра формата на каската и усещането за нея.Хипоалергична вътрешна подплата с възможност за сваляне и лесна поддръжка.Агресивен ..
275.00лв.
Детска Каска Bogotto V151 Solid Kids Helmet Детска Каска Bogotto V151 Solid Kids Helmet
Наличен
Детска каска Bogotto V151 С новата детска мотокаска Bogotto V151 дори и най-малките шофьори или пътници са добре защитени! Характеристики: Термопластична външна обвивка прозрачна, устойчива на надраскване козирка Вентилационна система сменяема , миеща се комфортна подплата Специ..
218.70лв.
Показва 1 до 15 от 28 (2 страници)

Детска каска за мотор

Тя е основна част от екипировката на малкия моторист.

За разлика от каските за възрастни при детските графиките са доста по разнообразни и тематични, цветовете също са по ярки. 

Черупките на каските за деца се изработват по същата технология - поликарбонати, както и тези за възрастни и отговорят на същите стандартите за безопасност.

Защо е необходима детската каска за мотор

Каските за деца ще предпазят от сериозни наранявания детето при падане или сблъсък.

Ще осигурят защита от насекоми, защита от камъни и прах.

Без тях е изключително рисковано и безотговорно да се пусне дете с какъвто и да бил мотор, независимо дали е на улица, писта или пресечен терен.

Как правилно се избира детски шлем

Правилният избор на детския мото шлем е от изключително важно значение за безопасността на детето. 

Необходимо е да се подходи с внимание и да се отдели време за проучване на производителите и характеристиките на предлаганите от тях модели, за да се направи възможно най-добър и информиран избор. 

Изключително важно е да се определи за какъв тип мотор ще бъде каската - atv, кросов или уличен.

Също да се определи и какъв размер е необходим

Измерва се обиколката на главата на детето и се сравнява с таблиците за размер на различните производители.

Когато шлемът е поставен на главата на детето той не трябва да може да се движи свободно на ляво на дясно или нагоре надолу.

Ако се наблюдава такова движение сменя се с по малък размер. 

Защо да се купи детска каска за мотор от Carmall

Carmall предлага детски каски за мотор на доказали се през годините  производители като:

  • Acerbis;

  • Thor;

  • Airoh;

  • Bogotto;

  • Origine;

  • Oneal.

Което е гаранция за високото качество и защита на предлаганите от Carmall продукти.