Изберете Категория
Моята кошница

Детски Каски за Мотор

Марка: ORIGINE
Материал - Tермопластичен смолаМикрометична система за закопчаванеУстойчив на надраскване визьорСистема за вентилация на въздухаUV покритиеТегло 1300 гр.+/-50 гр.Сваляща и перяща се вътрешност..
142.00лв.
Марка: ORIGINE
Материал - Tермопластичен смолаМикрометична система за закопчаванеУстойчив на надраскване визьорСистема за вентилация на въздухаUV покритиеТегло 1300 гр.+/-50 гр.Сваляща и перяща се вътрешност..
142.00лв.
Марка: ORIGINE
Материал - Tермопластичен смолаМикрометична система за закопчаванеУстойчив на надраскване визьорСистема за вентилация на въздухаUV покритиеТегло 1300 гр.+/-50 гр.Сваляща и перяща се вътрешност..
132.00лв.
Марка: BOGOTTO
Детска каска Bogotto V151 Skelly Новият Bogotto V151 Skelly съчетава страхотен дизайн и безопасност и по този начин вдъхновява и най-малките мотоциклетисти! < силен> Характеристики: Термопластична външна обвивка екстравагантен дизайн ясен, устойчив на надраскване козирка Вентилацион..
253.31лв. 177.00лв.
Марка: Oneal
Изработен от траен поликарбонат Тегло на корпуса (± 50g): 1400g (размер L) Козирка с регулируема височина Всмукателни и изпускателни отвори за вентилация и охлаждане Отговаря на стандарти: ECE 22-05, DOT (само за САЩ) и ACU Double-D каишка за брадичка Подвижна и миеща се вътрешна подло..
255.38лв.
Марка: HJC
HJC CL-XY II Batman DC Comics Младежки каска за мотокрос Предлага се в четири младежки размера (S, M, L и XL) тази офроуд каска за мотоциклети от HJC композитна обвивка от поликарбонат за лек, превъзходен монтаж и комфорт. Характеристики: предлага се в четири младежки размера (S, M, L и ..
272.81лв.
Марка: BOGOTTO
Детска каска Bogotto V151 С новата детска мотокаска Bogotto V151 дори и най-малките шофьори или пътници са добре защитени! Характеристики: Термопластична външна обвивка прозрачна, устойчива на надраскване козирка Вентилационна система сменяема , миеща се комфортна подплата Специ..
214.31лв. 150.00лв.
Марка: Acerbis
Детски шлем Acerbis Carlino Новият детски шлем Acerbis Carlino винаги е единствен по рода си парче! С включените стикери всеки шлем може да бъде персонализиран. Внимание! Показаните снимки са само примери. Стикерите се доставят отделно с бялата каска и трябва да бъдат прикрепени сами! Хара..
189.52лв.
Марка: HJC
Характеристики Регулируем козирка с максимален обхват SpeedCool ™ Подвижен / миещ се интериор Интериор, отнемащ влага и без мирис, с усъвършенствана антибактериална материя SuperCool® Контуриран, многофункционален -пластови подложки за скули оптимизират прилягането и комфорта Подвижни и пер..
214.31лв.
Марка: Airoh
Airoh Wraap Color Youth Motocross Helmet Страстта към терена не познава възрастови ограничения а новият шлем от Airoh е най-добрият начин да запознаете повече млади хора с този свят. Ултра лека HRT черупка (високоустойчива термопластика) трябва да побира почти всички, дори и най-малките мотоцик..
285.60лв. 257.00лв.
Марка: Airoh
Airoh Wraap Beast Youth Motocross Helmet Страстта към терена не познава възрастови ограничения а новият шлем от Airoh е най-добрият начин да запознаете повече млади хора с този свят. Ултра лека HRT черупка (високоустойчива термопластика) трябва да побира почти всички, дори и най-малките мотоцик..
329.56лв. 297.00лв.
Марка: Airoh
Airoh Wraap Broken Youth Motocross Helmet Страстта към терена не познава възрастови ограничения а новият шлем от Airoh е най-добрият начин да запознаете повече млади хора с този свят. Ултра лека HRT черупка (високоустойчива термопластика) трябва да побира почти всички, дори и най-малките мотоци..
329.56лв. 297.00лв.
Марка: Airoh
Airoh Wraap Beast Prism Motocross Helmet Страстта към терена не познава възрастова граница а новият шлем от Airoh е най-добрият начин да запознаете повече млади хора с този свят. Ултра лека HRT черупка (високоустойчива термопластика) трябва да побира почти всички, дори и най-малките мотоциклети..
329.56лв. 297.00лв.
Марка: Airoh
Airoh Wraap Smile Youth Motocross Helmet Страстта към терена не познава възрастови ограничения а новият шлем от Airoh е най-добрият начин да запознаете повече млади хора с този свят. Ултра лека HRT черупка (високоустойчива термопластика) трябва да побира почти всички, дори и най-малките мотоцик..
329.56лв. 297.00лв.
Марка: Oneal
Изработена от устойчива на удари, инжекционно формована пластмаса, предназначена за защита на раменете, лактите, предмишниците, гърдите и гърба Протекторът за гръб се простира от основата на врата до долната част на гърба, помага да се осигури пълна защита там, където ви е най-необходима Защит..
319.24лв.
Показва 1 до 15 от 25 (2 страници)

Детска каска за мотор

Тя е основна част от екипировката на малкия моторист.

За разлика от каските за възрастни при детските графиките са доста по разнообразни и тематични, цветовете също са по ярки. 

Черупките на каските за деца се изработват по същата технология - поликарбонати, както и тези за възрастни и отговорят на същите стандартите за безопасност.

Защо е необходима детската каска за мотор

Каските за деца ще предпазят от сериозни наранявания детето при падане или сблъсък.

Ще осигурят защита от насекоми, защита от камъни и прах.

Без тях е изключително рисковано и безотговорно да се пусне дете с какъвто и да бил мотор, независимо дали е на улица, писта или пресечен терен.

Как правилно се избира детски шлем

Правилният избор на детския мото шлем е от изключително важно значение за безопасността на детето. 

Необходимо е да се подходи с внимание и да се отдели време за проучване на производителите и характеристиките на предлаганите от тях модели, за да се направи възможно най-добър и информиран избор. 

Изключително важно е да се определи за какъв тип мотор ще бъде каската - atv, кросов или уличен.

Също да се определи и какъв размер е необходим

Измерва се обиколката на главата на детето и се сравнява с таблиците за размер на различните производители.

Когато шлемът е поставен на главата на детето той не трябва да може да се движи свободно на ляво на дясно или нагоре надолу.

Ако се наблюдава такова движение сменя се с по малък размер. 

Защо да се купи детска каска за мотор от Carmall

Carmall предлага детски каски за мотор на доказали се през годините  производители като:

  • Acerbis;

  • Thor;

  • Airoh;

  • Bogotto;

  • Origine;

  • Oneal.

Което е гаранция за високото качество и защита на предлаганите от Carmall продукти.