Това е Martin Moto, специализиран магазин за мото екипировка. Предлаганата от нас гама от продукти покрива категориите - каски за мотор, мото якета, панталони за мотор, ботуши за мотор и мото обувки. Нашите продукти са така подбрани, че цената им да е по джоба на всеки който иска да се сдобие с нова екипировка без опустоши порфейла си. Мото екипировката, която ние продаваме, покрива всички сертификати за безопасност. 

С екипировка, закупена от нас, мотористите от Стара Загора могат да бъдат уверени, че разполагат с най-подходящата и правилна защита за своите пътувания, както на дълги, така и на кратки разстояния. Чувството за сигурност и защита по време на пътуване е от изключително значение за всеки моторист и няма какво да го замени.

Мото магазинът на Martin Moto предлага продукти осигуряващи максимална максимална защита за всеки моторист в Стара Загора. Предоставяйки селекция от продукти не по марка, а по качества. 

Сигурността на мотористите в град Стара Загора е от изключително значение за нас, и затова се стремим да осигурим най-високо качество на обслужване. В нашия асортимент се предлагат мото екипировка на марките  Scorpion, Modeka, Ixon, Shima, MT, Oneal, Trilobiteи и др..

За Martin Moto е от съществено значение клиентът да остане доволен и уверен в покупката си. Ние не само продаваме продукти, но и консултираме мотористите от Стара Загора относно всеки продукт и неговите качества. Предоставяме съвети и насоки за правилния избор на подходяща мотоекипировка, така че мотористът да се чувства не само защитен, но и да се наслаждава на комфорт и удоволствие по време на пътуването.

Моторджиите на Стара Загора могат да купят всичко необходимо за безопасно шофиране на своя мотор от нас, включително модуларни, Full Face и скутер каски, мото панталони от кожа и текстил, мото кецове, мото боти, мото ботуши, якета за мотор от кожа и текстил, протектори, нагръдници, наколенки, налакатници, мото ръкавици,  мото дънки, краш тапи, багажници, мото раници, дисаги, мото куфари, мото чанти и балансьори.

Предлагаме грижа за клиента чрез право на връщане и замяна на продукти, възможност за онлайн поръчка през нашия уебсайт или на телефон 0876868861, също така на живо в нашия физически магазин. Конкурентни и достъпни цени, както и бърза и безплатна доставка за мотористите от Стара Загора.