Изберете Категория
Моята кошница

Мотокрос Ръкавици

Мотокрос ръкавици Modeka Mx Top Black/Red
Designed in Germany -5 %
Марка: MODEKA
смесица от Аmara и дишащи мрежести панелипротектори на кокалчетаподсилени в рисковите зониудобна вътрешна подплата (100% полиестер)Материал външна част 100% полиестерМатериал вътрешна част 100% полиестер..
59.00лв. 56.05лв.
Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O’NEAL MATRIX VOLTAGE BLACK/REDЛеки, неусложнени дизайн за превъзходно усещане и комфорт по време на каранеИзкуствена кожа на дланта с двоен слойРегулируем Velcro® на китката за по-добро захващане Характеристики Пол Мъжки ЦВЯТ ЧЕРВЕН, ЧЕРЕН Мото стил Мотокрос, Ендур..
49.00лв. 46.55лв.
Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O'NEAL MAYHEM SCARZ BLACK/WHITE V.24Силиконов печат върху дланта и пръстите за по-добро сцеплениеДълготраен и гъвкав материал за перфектно приляганеРегулируемо Velcro® на киткатаИздръжливи, многоцветни графикиСинтетична кожа на дланта, с двойно подсилване на палеца Характеристики ..
79.00лв. 75.05лв.
Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O'NEAL MAYHEM SCARZ BLACK/NEON YELLOW V.24Силиконов печат върху дланта и пръстите за по-добро сцеплениеДълготраен и гъвкав материал за перфектно приляганеРегулируемо Velcro® на киткатаИздръжливи, многоцветни графикиСинтетична кожа на дланта, с двойно подсилване на палеца Характери..
79.00лв. 75.05лв.
Марка: O'NEAL
Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/RED V.24Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Вентилирани мрежести участаци за увеличаване на въздушен поток и охлаждане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усилени в областта ..
56.00лв. 53.20лв.
Марка: O'NEAL
Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/ORANGE V.24Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Вентилирани мрежести участаци за увеличаване на въздушен поток и охлаждане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усилени в област..
56.00лв. 53.20лв.
Марка: O'NEAL
Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/NEON YELLOW V.24Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Вентилирани мрежести участаци за увеличаване на въздушен поток и охлаждане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усилени в о..
56.00лв. 53.20лв.
Марка: O'NEAL
Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/GRAY V.24Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Вентилирани мрежести участаци за увеличаване на въздушен поток и охлаждане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усилени в областта..
56.00лв. 53.20лв.
Марка: O'NEAL
Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/BLUE V.24Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Вентилирани мрежести участаци за увеличаване на въздушен поток и охлаждане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усилени в областта..
56.00лв. 53.20лв.
Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O'NEAL REVOLUTION BLACKСега с удължен маншет и закопчаване с велкро за по-сигурно прилепванеМрежести панели за максимална вентилацияЕднослойната вентилирана длан Nanofront® предлага неограничено усещане и контрол, като същевременно осигурява голяма издръжливостПредварително извита ..
79.00лв. 75.05лв.
Марка: O'NEAL
Mотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK V.24Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Вентилирани мрежести участаци за увеличаване на въздушен поток и охлаждане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усилени в областта на д..
56.00лв. 53.20лв.
Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O'NEAL MAYHEM RANCID BLACK/WHITEСиликонов печат върху дланта и пръстите за по-добро сцеплениеДълготраен и гъвкав материал за перфектно приляганеРегулируемо Velcro® на киткатаИздръжливи, многоцветни графикиСинтетична кожа на дланта, с двойно подсилване на палеца Характеристики По..
79.00лв. 75.05лв.
Марка: O'NEAL
Дамски мотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/PINK V.24Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Вентилирани мрежести участаци за увеличаване на въздушен поток и охлаждане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усилени в о..
56.00лв. 53.20лв.
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)