Изберете Категория
Моята кошница

Мотокрос Ръкавици

Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O`NEAL MATRIX ZEN BLUEЛеки мотокрос ръкавици, с безкомпромисен дизайн осигуряващ превъзходен комфорт при шофиране.ръкавиците осигуряват голяма свобода при движение.Регилиране на китката посредством Velcro®Предварително извита форма..
39.00лв.
Марка: O'NEAL
Крос ръкавици O'NEAL ELEMENT HI VIZВентилирани от горе.TPR-ленти за допълнителна защита от клониРегулируемо Velcro® на китката..
49.00лв.
Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O'NEAL ELEMENT GRAY 2020Предварително извити пръси за перфектно прилягане.Вентилирани мрежести участаци за увеличаване на въздушен поток и охлаждане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усилени в областта на дланта и пал..
49.00лв.
Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O'NEAL PRODIGY FIVE ZERO BLACK/NEON RED 2020Силиконов печат върху дланта и пръстите за по-добро сцеплениеПредварително извити пръсти за перфектно прилягане.Силиконови протектори на пръстите за допълнителна защитаВентилирани в областа на дланта което предлага усещане за свобода и ко..
89.00лв.
Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O'NEAL MAYHEM CRACKLE 91 YELLOW/WHITE/BLUEСиликонов печат върху дланта и пръстите за по-добро сцеплениеДълготраен и гъвкав материал за перфектно приляганеРегулируемо Velcro® на киткатаИздръжливи, многоцветни графикиСинтетична кожа на дланта, с двойно подсилване на палеца..
59.00лв.
Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O'NEAL COVERT CHARCOAL/NEON YELLOWСиликонов печат върху дланта и пръстите за по-добро сцеплениеДълготраен и гъвкав материал за перфектно приляганеРегулируемо Velcro® на киткатаИздръжливи, многоцветни графикиСинтетична кожа на дланта, с двойно подсилване на палеца..
59.00лв.
Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O'NEAL COVERT BLACK/GREENСиликонов печат върху дланта и пръстите за по-добро сцеплениеДълготраен и гъвкав материал за перфектно приляганеРегулируемо Velcro® на киткатаИздръжливи, многоцветни графикиСинтетична кожа на дланта, с двойно подсилване на палеца..
59.00лв.
Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O'NEAL ALTITUDE RED/ORANGEЛеки и удобни ръкавициСупер еластичен Nanofront® материал за страхотно усещане, комфорт и контрол по време на каранеПроектирани да се използват със смарт телефони Предварително извити пръсти за перфектно прилягане..
69.00лв.
Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O'NEAL ALTITUDE BLUE/CYANЛеки и удобни ръкавициСупер еластичен Nanofront® материал за страхотно усещане, комфорт и контрол по време на каранеПроектирани да се използват със смарт телефони Предварително извити пръсти за перфектно прилягане..
69.00лв.
Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O'NEAL ALTITUDE BLACK/GRAYЛеки и удобни ръкавициСупер еластичен Nanofront® материал за страхотно усещане, комфорт и контрол по време на каранеПроектирани да се използват със смарт телефони Предварително извити пръсти за перфектно прилягане..
69.00лв.
Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O'NEAL SNIPER ELITE BLACK/WHITE 2020Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усилени в областта на дланта и палеца.Регулиране на китката посредством Velcro®Възможност за изп..
79.00лв.
Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O'NEAL SNIPER ELITE BLACK/RED 2020Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усилени в областта на дланта и палеца.Регулиране на китката посредством Velcro®Възможност за изпол..
79.00лв.
Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O'NEAL SNIPER ELITE BLACK/NEON YELLOW 2020Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Stretch Lycra® панели за допълнителен комфорт и гъвкавост.Силиконови печати за подобрено сцепление.Усилени в областта на дланта и палеца.Регулиране на китката посредством Velcro®Възможност ..
79.00лв.
Марка: O'NEAL
Мотокрос ръкавици O'NEAL MAYHEM HEXX BLACK/WHITE 2021Силиконов печат върху дланта и пръстите за по-добро сцеплениеДълготраен и гъвкав материал за перфектно приляганеРегулируемо Velcro® на киткатаИздръжливи, многоцветни графикиСинтетична кожа на дланта, с двойно подсилване на палеца..
59.00лв.
Марка: O'NEAL
Крос ръкавици O'NEAL ELEMENT DARK BLUEВентилирани от горе.TPR-ленти за допълнителна защита от клониРегулируемо Velcro® на киткатаАрт №: #0392-008..
49.00лв.
Показва 1 до 15 от 64 (5 страници)