Изберете Категория
Моята кошница

Ръкавици за мотор

РЪКАВИЦИ FURYGAN FOREST BLACK РЪКАВИЦИ FURYGAN FOREST BLACK
Наличен
Перфорирана козя кожаПодсилени в длантаВисок комфорт и удобство..
75.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 20 LADY BLACK РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 20 LADY BLACK
Наличен
RG 20 e създадена, за да бъде използвана едновременно в града, на пътя или на пистата.Козя кожаПерфорирани венитлационни зониПротектори на кокалчетатаДвойна кожа на дланта...
120.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN FIT R2 BLACK РЪКАВИЦИ FURYGAN FIT R2 BLACK
Наличен
Козя кожаMекота и комфортДопълнително усилена кожаПротектори на кокалчетата..
148.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN FIT R2 ZARCO РЪКАВИЦИ FURYGAN FIT R2 ZARCO
Наличен
Козя кожаMекота и комфортДопълнително усилена кожаПротектори на кокалчетата..
148.00лв.
РЪКАВИЦИ RICHA ARIZONA РЪКАВИЦИ RICHA ARIZONA
Наличен
Перфорирана кожаМека полиестерна подплатаПротектори за кокалчетаПодсилена в областа на пръстите, китката и дланта.Затваряне с велкро ..
119.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 19 РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 19
Наличен
RG 19 e създадена, за да се изпозлва едновременно, както в града така и на пътя извън града или на пистата.Козя кожаМеки и удобниПротектори на кокалчетата..
124.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 20 РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 20
Наличен
RG 20 e създадена, за да бъде използвана едновременно в града, на пътя или на пистата.Козя кожаПерфорирани венитлационни зониПротектори на кокалчетатаДвойна кожа на дланта...
138.00лв.
Мотокрос ръкавици O'NEAL MATRIX STACKED RED 2020 Мотокрос ръкавици O'NEAL MATRIX STACKED RED 2020
Наличен
Мотокрос ръкавици O'NEAL MATRIX STACKED RED 2020Предварително извити пръсти за перфектно прилягане.Издръжливи, многоцветни графики.Вентилирана горна част.Усилени в областта на триене.Регулиране на китката посредством Velcro® ..
49.00лв.
Ръкавици SECA SUMMER WAY BLACK Ръкавици SECA SUMMER WAY BLACK
Наличен
Кожени ръкавици SECA SUMMER WAY BLACKХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена телешка/козя кожаЕргономично позиционирани подсилени панели на дланитеСъвременна технология D3O® за максимална защитаТвърд протектор кокалчетатаТвърди протектори за пръстиТвърд протектор в областта на длантаПодсилени панели..
99.00лв.
Ръкавици SPIDI X-4 COUPE GREEN Ръкавици SPIDI X-4 COUPE GREEN
Наличен
Мото ръкавици SPIDI X-4 COUPE GREENМоделът ръкавици X-4 COUPE, са създадени за спортно каране по време на топлите летни дни. Изработени са от съчетание между естествена кожа, синтетична кожа, полиамид с карбонов протектор и са сертифицирани по стандарт СЕ EN13594.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естеств..
179.00лв.
Ръкавици SPIDI Alu-Pro Evo BLACK Ръкавици SPIDI Alu-Pro Evo BLACK
Наличен
Мото ръкавици SPIDI Alu-Pro Evo BLACKПосветени на мотоциклетизъм на дълги разстояния, ръкавиците Alu-Pro H2Out са изработени, комбиниращи най-добрите материали, за да се постигне голям комфорт дори в най-студените условия. 150гр Primaloft@ изолация гарантира топлина и мек комфорт, докато козя кожа н..
239.00лв.
Ръкавици SPIDI Carbo 7 BLACK/FLUO Ръкавици SPIDI Carbo 7 BLACK/FLUO
Наличен
Мото ръкавици SPIDI Carbo 7 BLACK/FLUOSPIDI Carbo 7 е най-новата версия на високотехнологичните състезателни ръкавици от серията Carbo, на които се доверяват професионалните състезатели от най-високите нива на мотоспорта в световен мащаб, благодарение на тяхното ниво 1 EN 13594: 2015 KP CE сертифика..
299.00лв.
Ръкавици SPIDI Carbo 7 RED Ръкавици SPIDI Carbo 7 RED
Наличен
Мото ръкавици SPIDI Carbo 7 REDSPIDI Carbo 7 е най-новата версия на високотехнологичните състезателни ръкавици от серията Carbo, на които се доверяват професионалните състезатели от най-високите нива на мотоспорта в световен мащаб, благодарение на тяхното ниво 1 EN 13594: 2015 KP CE сертификат.Всяка..
299.00лв.
Ръкавици SPIDI Carbo 7 RED/FLUO Ръкавици SPIDI Carbo 7 RED/FLUO
Наличен
Мото ръкавици SPIDI Carbo 7 RED/FLUOSPIDI Carbo 7 е най-новата версия на високотехнологичните състезателни ръкавици от серията Carbo, на които се доверяват професионалните състезатели от най-високите нива на мотоспорта в световен мащаб, благодарение на тяхното ниво 1 EN 13594: 2015 KP CE сертификат...
299.00лв.
Показва 1 до 15 от 245 (17 страници)

Carmall предлага само мото ръкавици с високо качество осигуряващи възможно най-добрата защита на ръцете на мотористите. Марките, които могат да бъдат намерени при нас са: Arlen Ness, Berik, Furygan, Richa, O’Neal, Seca, Shot, Spidi, Thor и много други.

Ръкавици за мотор

Мото ръкавиците имат подсилени панели и вградени протектори благодарение на които успяват да предпазят ръцете на моториста от насекоми, вятър, дъжд, студ и наранявания при евентуален инцидент.

Видове ръкавици за мотор

Видовете мото ръкавици:

  • за спортни мотори;

  • за туристически мотори;

  • къси;

  • дълги;

  • зимни;

  • летни;

  • всесезонни.

Материал 

Материалите, които се използват за изработката на мото ръкавиците са кожа или текстил.

Защита

Благодарение на специфичните си свойства ръкавиците за мотор осигуряват водоустойчивост и изолация. Като по този начин ръцете на мотористите остават сухи и топли и проветрени дори в най-екстремните метеорологични условия.