Изберете Категория
Моята кошница

Кожени ръкавици за мотор

телешка кожаперфориранибез подплата Проектирана в Германия Modeka е международна марка за мотоциклетна екипировка, с над 75 годишна история. Продуктите са изработени от високотехнологични(high-tech) материали, предлагащи изключителен конфорт, висока функционалност и защита. ..
35.00лв.
сертифициран в съответствие с EN 13594:2015 устойчива телешка кожамрежести панели за добра вентилация проктори на кокалче усилени в зоната на триенеудобна вътрешна подплата (100% полиестер)AirFlow: 3D мрежести панели на пръстите и палецаперфорирана кожена подплата на палеца, показалеца, средния..
90.00лв.
устойчива на разкъсване телешка кожаКарбонова черупка на кокалчетоКарбонови подсилвания на горната част на ръката и пръститеподкрепления в местата на катастрофаудобна вътрешна подплата (100% полиестер)МатериалВъншен материал: 100% кожаподплата: 100% полиестер ..
105.00лв.
Характеристикиустойчива на разкъсване телешка кожаРазтегателни панелиПротектори на кокалчетатаAirFlow: вложки от перфорирана кожа за вентилацияУдобни за работа със смартфон и навигационна системасертифициран в съответствие с EN 13594:2015..
109.00лв.
ХарактеристикиУстойчива на разкъсване козя кожаДебели кожени вложкиПротектори на кокалчетата, покрити с кожаПодплънка от пяна в горната част на ръкатаHipora® мембрана: 100% водоустойчива, 100% ветроустойчива, дишащаСертифицирани по EN 13594:2015 „Защитни ръкавици за мотоциклетисти”Материал:Външен ма..
95.00лв.
RG 20 e създадена, за да бъде използвана едновременно в града, на пътя или на пистата.Козя кожаПерфорирани венитлационни зониПротектори на кокалчетатаДвойна кожа на дланта...
139.00лв.
Перфорирана козя кожаПодсилени в длантаВисок комфорт и удобство..
85.00лв.
Козя кожаMекота и комфортДопълнително усилена кожаПротектори на кокалчетата..
168.00лв.
Перфорирана кожаМека полиестерна подплатаПротектори за кокалчетаПодсилена в областа на пръстите, китката и дланта.Затваряне с велкро ..
139.00лв.
RG 20 e създадена, за да бъде използвана едновременно в града, на пътя или на пистата.Козя кожаПерфорирани венитлационни зониПротектори на кокалчетатаДвойна кожа на дланта...
158.00лв.
RG 19 e създадена, за да се изпозлва едновременно, както в града така и на пътя извън града или на пистата.Козя кожаМеки и удобниПротектори на кокалчетата..
146.00лв.
висококачествена телешка кожа множество мрежести панели протектори на кокалчетата Проектирана в Германия Modeka е международна марка за мотоциклетна екипировка, с над 75 годишна история. Продуктите са изработени от високотехнологични(high-tech) материали, предлагащи изключителен конф..
125.00лв.
Кожени ръкавици SECA RIDER BLACKУМАЛЕН РАЗМЕР. ПРЕПОРЪЧВАМЕ ДА СЕ ВЗЕМАТ ЕДИН РАЗМЕР ПО-ГОЛЕМИХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена телешка кожаЕргономично позиционирани подсилени панели на дланитеВъншни шевове за по-голям комфортМаншет с Velcro затваряне и еластичен дизайн при китката, за по-прец..
35.00лв.
Кожени ръкавици SECA MERCURY IV BLACKХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена телешка/козя кожаВисококачествена изработка,предварително извита анатомична форма на пръстите за повече комфортИзползван DuPont ™ Kevlar® материяЕргономично позиционирани подсилени панели на дланите,изработени от Digital®Съ..
149.00лв.
Кожени ръкавици SECA FREE BLACKУМАЛЕН РАЗМЕР. ПРЕПОРЪЧВАМЕ ДА СЕ ВЗЕМАТ ЕДИН РАЗМЕР ПО-ГОЛЕМИХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена телешка кожаЕргономично позиционирани подсилени панели на дланитеИзцяло перфориране горна частМаншет с Velcro затваряне и еластичен дизайн при китката, за по-прецизно ..
35.00лв.
Ръкавици SECA AXIS MESH FLUOИзработени от естествена козя кожа и текстилЕргономично позиционирани подсилени панели на дланитеСъвременна технология D3O® за максимална защитаТвърд протектор на кокалчетатаТвърди протектори за пръстите с вентилационни отвориПодсилени панели в определени зониЕластичната ..
99.00лв.
Кожени ръкавици SECA TRACKDAY BLACKХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена телешка/козя кожаВисококачествена изработка,предварително извита анатомична форма на пръстите за повече комфортИзползван DuPont ™ Kevlar® материяЕргономично позиционирани подсилени панели на дланите,изработени от Digital®Съвр..
179.00лв.
Кожени ръкавици SECA MERCURY IV BLACK/FLUOХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена телешка/козя кожаВисококачествена изработка,предварително извита анатомична форма на пръстите за повече комфортИзползван DuPont ™ Kevlar® материяЕргономично позиционирани подсилени панели на дланите,изработени от Digit..
149.00лв.
Кожени ръкавици SECA TRACKDAY BLACK/WHITEХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от естествена телешка/козя кожаВисококачествена изработка,предварително извита анатомична форма на пръстите за повече комфортИзползван DuPont ™ Kevlar® материяЕргономично позиционирани подсилени панели на дланите,изработени от Digita..
179.00лв.
Ръкавици ALPINESTARS SMX-2 AIR CARBON V2 BLACKИздържлива хибридна конструкция от супер здрава кожа и перфорирани 3D панели за по-добродвижение на въздуха и защита от износванеПовърхността на пръстите е съвместима със смартфони и GPS системиМатерията на пръстите е разтеглива, което дава допълнителна ..
175.00лв.
Кожени ръкавици A-PRO MONZA BLACKИзработени от естествена кожаМека вътрешностУсилени в областта на дланта и кокалчетатаЗакопчаване посредством велкро Характеристики Пол Мъжки ЦВЯТ ЧЕРЕН Мото стил Турър, Чопър ВИД РЪКАВИЦА ДЪЛГА ..
79.00лв.
Кожени ръкавици A-PRO GRAN TORINO BLACK/WHITEИзработени от естествена кожаМека вътрешностУсилени в областта на длантаЗакопчаване посредством цип Характеристики Пол Мъжки ЦВЯТ БЯЛ/ЧЕРЕН Мото стил Турър, Чопър ВИД РЪКАВИЦА КЪСА ..
99.00лв.
Показва 1 до 23 от 114 (5 страници)