Изберете Категория
Моята кошница

Кожени Ръкавици

РЪКАВИЦИ FURYGAN FOREST BLACK РЪКАВИЦИ FURYGAN FOREST BLACK
Наличен
Перфорирана козя кожаПодсилени в длантаВисок комфорт и удобство..
75.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 20 LADY BLACK РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 20 LADY BLACK
Наличен
RG 20 e създадена, за да бъде използвана едновременно в града, на пътя или на пистата.Козя кожаПерфорирани венитлационни зониПротектори на кокалчетатаДвойна кожа на дланта...
120.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN FIT R2 ZARCO РЪКАВИЦИ FURYGAN FIT R2 ZARCO
Наличен
Козя кожаMекота и комфортДопълнително усилена кожаПротектори на кокалчетата..
148.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN MERCURY SYMPATEX BLACK РЪКАВИЦИ FURYGAN MERCURY SYMPATEX BLACK
Наличен
Furygan Mercury Sympatex е целогодишна спортна ръкавица, предназначена за ездачи, които търсят топлина, водоустойчивост, заедно с високо ниво на усещане на кормилото благодарение на известните технологии и опит на Furygan.Козя кожаВодоустойчива дишаща мембранаВързможност за работа с тъчскрийнПротект..
160.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN FIT R2 BLACK РЪКАВИЦИ FURYGAN FIT R2 BLACK
Наличен
Козя кожаMекота и комфортДопълнително усилена кожаПротектори на кокалчетата..
148.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN FURY ROAD D3O РЪКАВИЦИ FURYGAN FURY ROAD D3O
Наличен
Furygan Fury Road е целогодишна спортна ръкавица, предназначена за ездачи, които търсят топлина, водоустойчивост, заедно с високо ниво на усещане на кормилото благодарение на известните технологии и опит на Furygan.Козя кожаВодоустойчива дишаща мембранаВързможност за работа с тъчскрийнD3O протектори..
99.00лв.
РЪКАВИЦИ RICHA ARIZONA РЪКАВИЦИ RICHA ARIZONA
Наличен
Перфорирана кожаМека полиестерна подплатаПротектори за кокалчетаПодсилена в областа на пръстите, китката и дланта.Затваряне с велкро ..
119.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 19 РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 19
Наличен
RG 19 e създадена, за да се изпозлва едновременно, както в града така и на пътя извън града или на пистата.Козя кожаМеки и удобниПротектори на кокалчетата..
124.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 20 РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 20
Наличен
RG 20 e създадена, за да бъде използвана едновременно в града, на пътя или на пистата.Козя кожаПерфорирани венитлационни зониПротектори на кокалчетатаДвойна кожа на дланта...
138.00лв.
РЪКАВИЦИ RICHA SAVAGE 2 BLACK РЪКАВИЦИ RICHA SAVAGE 2 BLACK
Наличен
Състезателна ръкавица която осигурява маскимална защита за дланта, кокалчета и китката Изработена от вискокачествена кожа. Вентилацията на пръста и ръцете чрез вентилационната система  също създава приятен климат вътре в ръкавицата дори през лятото.Перфорирана кожаAirFit система за проветряване..
149.00лв.
Дамски мото ръкавици Grip 2 leather BLACK/FLUO
Наличен
Дамски мото ръкавици Grip 2 leather BLACK/FLUOРоден от предишната дамска ръкавица, Grip 2 приема всички забележителни характеристики и ги издига до нови стандарти. Проектиран по женска морфология, както всички продукти Fit For Lady.Разполага със силиконови вложки на върховете на пръстите за подобряв..
139.00лв.
Ръкавици SPIDI TX-PRO BLACK/WHITE Ръкавици SPIDI TX-PRO BLACK/WHITE
Наличен -15 %
Мото ръкавици SPIDI TX-PRO BLACK/WHITESPIDI TX-PRO са ръкавица с най-висока степен на защита, а в същото време е и изключително гъвкави. Изцяло сертифицирани по стандарт CE EN13594: 2015 KP CE.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от козя кожа с дебелина - 0.6 / 0.8 ммВъншни протектории Warrior на дланта.Протек..
195.00лв. 165.75лв.
Показва 1 до 15 от 98 (7 страници)