Изберете Категория
Моята кошница

Carmall Блог за Мотористи RSS Feed

12 окт Поддръжка и смазване на верига за мотор
admin 0 49
Смазване на верига за мотор - какво трябва да знаем?Всеки моторист е наясно, че колкото повече се грижи за неговият мотор, толкова по-дълго, той ще бъде в изправност и толкова по-безопасно ще е всяко ..
16 апр Най-добрите обувки за мотор за първите 3 месеца на 2021
admin 0 473
Изискванията за всеки моторист по отношение на мото обувките и ботушите за мотор са различни. Едни търсят плътното прилягане на спортните ботуши, други пък търсят удобството на ежедневните обувки, кои..
01 апр Какъв мотор да си купя
admin 0 778
Това е първият въпрос, който се появява в главата на всеки бъдещ моторист. В такъв момент обикновено темите за мото екипировка и умения за шофиране на мотор не стоят на дневен ред и няма никакво значе..
11 март Магазин за мото екипировка в София
admin 0 680
Защо Carmall предпочитан онлайн магазин за доставка на мото екипировка в СофияНашият магазин има огромен асортимент от каски за мотор, мото якета, панталони за мотор, ботуши за мотор и мото обувки. С ..
10 март MIPS - новата система за защита на мозъка.
admin 0 217
Какво е MIPS?Системата за защита на мозъка, която е създадена, за да го предпази от въртеливи движения. Системата се разработва  20 години.Как работи MIPS?Ротационните движения засягат мозъка и увелич..
05 март Как правилно да се изберат ботуши за мотор и мото обувки
admin 0 337
Правилният избор и покупка на подходящите обувки за мотор е също толкова важен колкото и правилния избор на каска, яке или панталони.Трябва да се подходи с внимание и проучване. Но, тъй като това ще о..
17 фев Мото каските на Schuberth
admin 0 293
В този материал ще представим модели мото каски на немската марка Schuberth.Ще помогнем да се ориентирате, кои са най-популярните модели на марката и какви са предимствата на всеки един от тях.Schuber..
11 фев Какво да гледаме при покупка на мотор втора употреба
admin 0 1413
Така, така …Зимата е към края си, ако въобще може да се нарече зима.През целия зимен сезон попадаме на снимки на мотористи или ги срещаме на пътя.С идването на пролетта идва и сезонът на моторите. Все..
02 фев Най-добрите мото каски за 2020 г.
admin 0 2569
На прага на новия мото сезон 2021 сме. Ако сте решили да купувате каска за мотор, защото сте нов моторист или пък искате да смените старата мото каска, значи тази статия е за Вас.Ще разгледаме едни от..
19 яну Какви гуми за мотор?
admin 0 506
За да бъде един моторист в безопасност освен добра мото екипировка, той трябва да си осигури още доста неща. Днес ще засегнем темата за “обувките” на вашата машина.Тъй като, ние не сме специалисти, ще..
24 ное Кожено или текстилно мото яке?
admin 1 579
Мото якетата са съществена част от мото екипировката. Те са полезни не само за хладно и студено време - както някои от нас си мислят.Когато носим яке за мотор, то няма да ни защити от всички травми, н..
03 ное Магазин за мото екипировка във Варна
admin 0 2990
Защо Carmall е предпочитан онлайн магазин за доставка на мото екипировка във ВарнаЗащото нашият магазин има голямо разнообразие от каски за мотор, мото якета, панталони за мотор, ботуши за мотор и мот..
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)