Изберете Категория
Моята кошница

  Martin Moto Блог за Мотористи RSS Feed

  10 апр Защо да купите ботите Modeka Kyne
  admin 0 109
  Представяме ви едно добро съчетание от стил и функционалност - това са мото ботите Kyne на немския производител Modeka, предназначени за ежедневна употреба. С лекотата и комфорта си те са перфектния с..
  12 окт Мото магазин Пазарджик
  admin 0 622
  Ние сме мото магазин Martin Moto e с огромен асортимент от каски за мотор, мото якета, панталони за мотор, ботуши за мотор и мото обувки. С екипировката купена от нас, мотористите от Пазарджик ще са с..
  08 сеп Важните неща които трябва да знаете за мото дънките
  admin 0 452
  Ако обмисляте добавяне мото дънки като част от мото екирпивоката си, или пък е дошло време да смените старите, то тогава трябва да вземете предвид няколко неща, на които да обърнете внимание. В този м..
  03 авг Най - предпочитаните марки каски в България за мото сезон 2022
  admin 0 640
  В края на мото сезона сме, по това време вече се отличават най - предпочитаните продукти за конкретния сезон. Ще публикуваме информация за предпочитанията на българските мотористи, като специално в то..
  23 апр Разликите между мотокрос каските и мото каските
  admin 0 610
  Основната причина каските за мотокрос да се различават от обикновените мото каски е, че са проектирани за много по - различни условия на каране и доста по - ниски скорости. Основните разлики между два..
  26 фев Рокерското яке като отличителен мото знак за принадлежност през годините
  admin 0 660
  Затваряйки очи и чувайки думата „моторист“ всеки човек първосигнално си представя един достолепен и вдъхващ респекти мъжкар с класическо черно кожено яке. Трудно е да изключим якето от общата картинка..
  16 дек Мото екипировка и мотокрос екипировка - едно и също ли е?
  admin 0 1220
  Екипировката не е просто отличителен знак на моториста. Тя е изключително важен елемент от общия пакет от мерки за безопасност, които мотористът трябва да обмисли и да си осигури, преди да се качи на ..
  12 окт Поддръжка и смазване на верига за мотор
  admin 0 3620
  Смазване на верига за мотор - какво трябва да знаем?Всеки моторист е наясно, че колкото повече се грижи за неговият мотор, толкова по-дълго, той ще бъде в изправност и толкова по-безопасно ще е всяко ..
  16 апр Най-добрите обувки за мотор за първите 3 месеца на 2021
  admin 0 2652
  Изискванията за всеки моторист по отношение на мото обувките и ботушите за мотор са различни. Едни търсят плътното прилягане на спортните ботуши, други пък търсят удобството на ежедневните обувки, кои..
  01 апр Какъв мотор да си купя
  admin 0 14199
  Това е първият въпрос, който се появява в главата на всеки бъдещ моторист. В такъв момент обикновено темите за мото екипировка и умения за шофиране на мотор не стоят на дневен ред и няма никакво значе..
  11 март Магазин за мото екипировка в София
  admin 0 3936
  Защо Martin Moto предпочитан магазин за мото екипировка в СофияНашият магазин има специално подбран асортимент от каски за мотор, мото якета, панталони за мотор, ботуши за мотор и мото обувки. С избор..
  10 март MIPS - новата система за защита на мозъка.
  admin 0 1020
  Какво е MIPS?Системата за защита на мозъка, която е създадена, за да го предпази от въртеливи движения. Системата се разработва  20 години.Как работи MIPS?Ротационните движения засягат мозъка и увелич..
  Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)