Изберете Категория
Моята кошница

Martin Moto Блог за Мотористи RSS Feed

13 ное Магазин за мото екипировка Стара Загора
admin 0 669
Това е Martin Moto, специализиран магазин за мото екипировка. Предлаганата от нас гама от продукти покрива категориите - каски за мотор, мото якета, панталони за мотор, ботуши за мотор и мото обувки. ..
10 апр Защо да купите ботите Modeka Kyne
admin 0 215
Представяме ви едно добро съчетание от стил и функционалност - това са мото ботите Kyne на немския производител Modeka, предназначени за ежедневна употреба. С лекотата и комфорта си те са перфектния с..
12 окт Магазин за мото екипировка Пазарджик
admin 0 1249
Ние сме мото магазин Martin Moto e с огромен асортимент от каски за мотор, мото якета, панталони за мотор, ботуши за мотор и мото обувки. С екипировката купена от нас, мотористите от Пазарджик ще са с..
08 сеп Важните неща които трябва да знаете за мото дънките
admin 0 719
Ако обмисляте добавяне мото дънки като част от мото екирпивоката си, или пък е дошло време да смените старите, то тогава трябва да вземете предвид няколко неща, на които да обърнете внимание. В този м..
03 авг Най - предпочитаните марки каски в България за мото сезон 2022
admin 0 1274
В края на мото сезона сме, по това време вече се отличават най - предпочитаните продукти за конкретния сезон. Ще публикуваме информация за предпочитанията на българските мотористи, като специално в то..
23 апр Разликите между мотокрос каските и мото каските
admin 0 936
Основната причина каските за мотокрос да се различават от обикновените мото каски е, че са проектирани за много по - различни условия на каране и доста по - ниски скорости. Основните разлики между два..
26 фев Рокерското яке като отличителен мото знак за принадлежност през годините
admin 0 829
Затваряйки очи и чувайки думата „моторист“ всеки човек първосигнално си представя един достолепен и вдъхващ респекти мъжкар с класическо черно кожено яке. Трудно е да изключим якето от общата картинка..
16 дек Мото екипировка и мотокрос екипировка - едно и също ли е?
admin 0 1563
Екипировката не е просто отличителен знак на моториста. Тя е изключително важен елемент от общия пакет от мерки за безопасност, които мотористът трябва да обмисли и да си осигури, преди да се качи на ..
12 окт Поддръжка и смазване на верига за мотор
admin 0 5351
Смазване на верига за мотор - какво трябва да знаем?Всеки моторист е наясно, че колкото повече се грижи за неговият мотор, толкова по-дълго, той ще бъде в изправност и толкова по-безопасно ще е всяко ..
16 апр Най-добрите обувки за мотор за първите 3 месеца на 2021
admin 0 3289
Изискванията за всеки моторист по отношение на мото обувките и ботушите за мотор са различни. Едни търсят плътното прилягане на спортните ботуши, други пък търсят удобството на ежедневните обувки, кои..
01 апр Какъв мотор да си купя
admin 0 24392
Това е първият въпрос, който се появява в главата на всеки бъдещ моторист. В такъв момент обикновено темите за мото екипировка и умения за шофиране на мотор не стоят на дневен ред и няма никакво значе..
11 март Магазин за мото екипировка в София
admin 0 4881
Защо Martin Moto предпочитан магазин за мото екипировка в СофияНашият магазин има специално подбран асортимент от каски за мотор, мото якета, панталони за мотор, ботуши за мотор и мото обувки. С избор..
Показва 1 до 12 от 38 (4 страници)