Изберете Категория
Моята кошница

Carmall Блог за Мотористи RSS Feed

23 апр Разликите между мотокрос каските и мото каските
admin 0 82
Основната причина каските за мотокрос да се различават от обикновените мото каски е, че са проектирани за много по - различни условия на каране и доста по - ниски скорости. Основните разлики между два..
26 фев Рокерското яке като отличителен мото знак за принадлежност през годините
admin 0 339
Затваряйки очи и чувайки думата „моторист“ всеки човек първосигнално си представя един достолепен и вдъхващ респекти мъжкар с класическо черно кожено яке. Трудно е да изключим якето от общата картинка..
16 дек Мото екипировка и мотокрос екипировка - едно и също ли е?
admin 0 511
Екипировката не е просто отличителен знак на моториста. Тя е изключително важен елемент от общия пакет от мерки за безопасност, които мотористът трябва да обмисли и да си осигури, преди да се качи на ..
12 окт Поддръжка и смазване на верига за мотор
admin 0 772
Смазване на верига за мотор - какво трябва да знаем?Всеки моторист е наясно, че колкото повече се грижи за неговият мотор, толкова по-дълго, той ще бъде в изправност и толкова по-безопасно ще е всяко ..
16 апр Най-добрите обувки за мотор за първите 3 месеца на 2021
admin 0 1312
Изискванията за всеки моторист по отношение на мото обувките и ботушите за мотор са различни. Едни търсят плътното прилягане на спортните ботуши, други пък търсят удобството на ежедневните обувки, кои..
01 апр Какъв мотор да си купя
admin 0 2420
Това е първият въпрос, който се появява в главата на всеки бъдещ моторист. В такъв момент обикновено темите за мото екипировка и умения за шофиране на мотор не стоят на дневен ред и няма никакво значе..
11 март Магазин за мото екипировка в София
admin 0 1836
Защо Carmall предпочитан онлайн магазин за доставка на мото екипировка в СофияНашият магазин има огромен асортимент от каски за мотор, мото якета, панталони за мотор, ботуши за мотор и мото обувки. С ..
10 март MIPS - новата система за защита на мозъка.
admin 0 610
Какво е MIPS?Системата за защита на мозъка, която е създадена, за да го предпази от въртеливи движения. Системата се разработва  20 години.Как работи MIPS?Ротационните движения засягат мозъка и увелич..
05 март Как правилно да се изберат ботуши за мотор и мото обувки
admin 0 887
Правилният избор и покупка на подходящите обувки за мотор е също толкова важен колкото и правилния избор на каска, яке или панталони.Трябва да се подходи с внимание и проучване. Но, тъй като това ще о..
17 фев Мото каските на Schuberth
admin 0 705
В този материал ще представим модели мото каски на немската марка Schuberth.Ще помогнем да се ориентирате, кои са най-популярните модели на марката и какви са предимствата на всеки един от тях.Schuber..
11 фев Какво да гледаме при покупка на мотор втора употреба
admin 0 2625
Така, така …Зимата е към края си, ако въобще може да се нарече зима.През целия зимен сезон попадаме на снимки на мотористи или ги срещаме на пътя.С идването на пролетта идва и сезонът на моторите. Все..
02 фев Най-добрите мото каски за 2020 г.
admin 0 4139
На прага на новия мото сезон 2021 сме. Ако сте решили да купувате каска за мотор, защото сте нов моторист или пък искате да смените старата мото каска, значи тази статия е за Вас.Ще разгледаме едни от..
Показва 1 до 12 от 33 (3 страници)