Изберете Категория
Моята кошница

  Детски Мото Ботуши

  Детски Ботуши O'NEAL RIDER PRO BLACK Детски Ботуши O'NEAL RIDER PRO BLACK
  Купете на лизинг
  Марка: O'NEAL
  Детски мотокрос ботуши O'NEAL RIDER PRO BLACKНовите ботуши RIDER PRO са с нов обновен дизайн ,но следват функцйите на предишния модел RIDERГоляма стабилност на подметката благодарение на вградената метална шинаЛесна за използване Snap-Lock система за регулиране на четирите катарамиМетален протектор..
  279.00лв.
  Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

  Подходящият чифт детски мото ботуши ще предпази децата ви от рисковете при състезания или просто каране на пътя - ожулване, синини, изгаряния, изкълчване, усукване. В същото време те ще вдъхнат увереност и контрол при карането и ще подобрят контрола на малчугана върху мотора. 

  Детските ботуши за мотор трябва да осигурят същото ниво на защита както и моделите за възрастни. Затова и те както ботушите за възрастни, преминават редица тестове и изпитания преди да се пуснат на пазара. По този начин се осигурява надеждна и високоефективна защита на малките ездачи.

  В Carmall предлагаме различни модели и марки детски ботуши за мотор. 

  При нас ще откриете детски ботуши за мотор в разнообразни цветове черни, червени, оранжеви, зелени, бели, сини и много много други разцветки.

  Всички предлагани от нас детски мото ботуши са с гарантиран произход и отговорят на най-високите стандарти за сигурност.