Изберете Категория
Моята кошница

Детски Мото Ботуши

Марка: SHOT
Анатомични, предварително извити Висококачествена и устойчива кожаИнжектирана пластмасова защита3 сменяеми двойни ключалки с микрометрични ремъци за регулиранеСпециално проектирани за повишаване на устойчивостта на износване и осигуряване на по-добър контрол върху мотораСменяем метален пръстУдо..
218.00лв.
Марка: Gaerne
Тези детски обувки за мотокрос Gaerne без съмнение са едни от най-добрите пари, които могат да се купят, и чудесно въведение в гамата на обувките за мотокрос Gaerne. Характеристики на Gaerne SGJ Youth Boot: Те са изработени от горна зърнена кожа за основната конструкция и мека микрофибра отпре..
379.98лв.
Марка: Forma
Детски обувки за мотокрос на Forma Trail Rock Благодарение на собствените си научноизследователски и развойни дейности и непрекъснатото техническо развитие, марката успя да предложи на пазара Forma пълна продуктова гама. Само най-високите стандарти за качество са гарантирали, че Forma ще се пре..
303.95лв.
Марка: Gaerne
Тези детски обувки за мотокрос Gaerne без съмнение са едни от най-добрите пари, които могат да се купят, и чудесно въведение в гамата на обувките за мотокрос Gaerne. Характеристики на Gaerne SGJ Youth Boot: Те са изработени от горна зърнена кожа за основната конструкция и мека микрофибра отпре..
360.96лв.
Марка: Acerbis
Acerbis Shark Junior Kids Motocross Boots Acerbis продължава да разработва иновативни и защитни продукти със същия ентусиазъм и страст, който създателите на Acerbis са имали през предишните години. Характеристики: Индивидуална защита, изработена от пластмаса Печатна кожа Покрити със с..
331.40лв.
Марка: Gaerne
Детски обувки за мотокрос Gaerne GX-J Gaerne GX-J обувките за мотокрос за бъдещи шампиони! Иновативният багажник Gaerne GX-J за мотокрос и офроуд съчетава технология със стил и предлага максимална безопасност с оптимален комфорт при носене. Ботушът е произведен в Италия и е произведен със специ..
418.00лв.
Марка: Acerbis
Acerbis X-Team Kids Motocross Boots Acerbis продължава да разработва иновативни и защитни продукти със същия ентусиазъм и страст, които създателите на Acerbis са имали през предишните години. Характеристики: Защитен прилепващ ботуш, който предлага изключителна лекота Горен, устойчив на ..
319.25лв.
Марка: Acerbis
Acerbis X-Kid Kids Motocross Boots Acerbis продължава да разработва иновативни и защитни продукти със същия ентусиазъм и страст, който създателите на Acerbis са имали през предишните години. Характеристики: Персонализирана пластмасова защита Кожа с щампа Стъпален пръст > Персонализир..
339.21лв.
Марка: Sidi
Предназначен за млади ездачи Горна част от пълнозърнеста кожа Lorica и велур Подплатена с Cambrelle и въздушна тефлонова мрежа Fix Shin plate < / li> Три катарами и ленти за регулиране на паметта Вътрешна полиутетанова защита на малеола, зоната на метатарзуса и подложката на зъбното колел..
467.90лв.
Марка: Oneal
Младежки ботуши за мотокрос Oneal Rider Младежките ботуши за мотокрос Oneal Rider убеждават с висококачествената си изработка и предлагат надеждна защита, както и първокласен комфорт. ..
276.73лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

Подходящият чифт детски мото ботуши ще предпази децата ви от рисковете при състезания или просто каране на пътя - ожулване, синини, изгаряния, изкълчване, усукване. В същото време те ще вдъхнат увереност и контрол при карането и ще подобрят контрола на малчугана върху мотора. 

Детските ботуши за мотор трябва да осигурят същото ниво на защита както и моделите за възрастни. Затова и те както ботушите за възрастни, преминават редица тестове и изпитания преди да се пуснат на пазара. По този начин се осигурява надеждна и високоефективна защита на малките ездачи.

В Carmall предлагаме различни модели и марки детски ботуши за мотор. 

При нас ще откриете детски ботуши за мотор в разнообразни цветове черни, червени, оранжеви, зелени, бели, сини и много много други разцветки.

Всички предлагани от нас детски мото ботуши са с гарантиран произход и отговорят на най-високите стандарти за сигурност.