Изберете Категория
Моята кошница

Мото Аксесоари

Марка: BARS
100 % полиестерПредазват коленете от действието вятърауниверсален размер...
29.00лв.
Марка: BARS
100 % полиестер, 185 гр./кв.м.топлинно-защитен микроклимат на тялотоотвежда влагата от тялото при изпотяванеантибактериалнопротивоалергичнодвойна разтегливост във всички посокиплоски шевове..
39.00лв.
Мрежа за багаж Modeka
Designed in Germany -5 %
Марка: MODEKA
Незаменим аксесоар за всяка обиколка, мрежата за товар е идеална за сигурно закрепване на каски или друг багаж на мотоциклета. Еластичната мрежа просто се опъва върху багажа и се закопчава сигурно с три куки от всяка страна, поддържайки вашето оборудване здраво на място.Характеристика:Надеждно закре..
19.90лв. 18.91лв.
Бъбречен колан Modeka Madoxx
Designed in Germany -5 %
Марка: MODEKA
бъбречен колан, външен материал: 100% полиестерПодплата Outlast® за балансиране на температуратасветлоотразяващи панелиВъншен материал: 100% полиамидПодплата: 100% полиестер..
70.00лв. 66.50лв.
Марка: BARS
100 % полиестер, 185 гр./кв.м.топлинно-защитен микроклимат на тялотоотвежда влагата от тялото при изпотяванеантибактериалнопротивоалергичнодвойна разтегливост във всички посокиплоски шевове..
39.00лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

Мото аксесоари

Всеки мотоциклетист е горд със своето двуколесно. А какво отличава истинският мотоциклетист от обикновения моторист? Мото аксесоарите! Колкото повече са те, толкова по-силна е страстта - не само към мотоциклета, а и към комфорта и безопасността на пътното платно.

Точно заради това необходимостта от аксесоари за мотори е повече от аргументирана. Ние от Martin Moto разбираме не само емоцията на истинските мотоциклетисти. Ние осъзнаваме отговорността за безопасността и удобството на всеки, който ни се доверява. И който купува мото аксесоари от магазина ни.

При нас ще намерите голямо разнообразие на:

  •  бонета и кърпи - изработени от естествени и дишащи материи;

  •  дисаги, куфари, чанти и раници за мотор - с които и комфортът, и естетиката на любимия ви мотоциклет ще са гарантирани;

  • термо бельо - за топли и студени дни;

  • различни видове стойки за телефон;

  •  светлоотразителни ленти - за по-добра видимост и безопасност на пътя;

  •  мото покривала, слайдери и много други.

С предлаганите от нас мото аксесоари всеки моторист ще направи машината си по-стилна. И ще издигне собствената си сигурност на по-високо ниво.

Без значение дали купувате аксесоари за мотор за себе си или за подарък, в Martin Moto ще намерите онова, което ви е нужно. Онова, което ще направи пътуването и с най-скъпия мотоциклет по-комфортно и по-безопасно. Ние предлагаме качествени продукти от доказани марки. Цените ни са конкурентоспособни. Доставката ни е безплатна, консултациите - също.

Защото ние сме не просто магазин за мото аксесоари. Ние много добре разбираме потребностите на мотоциклетистите и техния стремеж към уникалност. Разбираме и отговорността на мотористите основно към самите себе си.