Ние сме мото магазин Martin Moto e с огромен асортимент от каски за мотор, мото якета, панталони за мотор, ботуши за мотор и мото обувки. С екипировката купена от нас, мотористите от Пазарджик ще са сигурни на пътя, че разполагат с най - подходящата и правилна защита при пътуване както на дълги така и на кратки разстояния. Чувството да си сигурен и защите на пътя е от изключителна важност за всеки моторист и няма какво да го замени.

Онлайн мото магазин Martin Moto ви предлага максимална защита за всеки моторист в Пазарджик. За целта ние продаваме само доказани марки, които са се утвърдили във времето. Продукти, изработени от висококачествени материали за изработка преминали през редица тестове и получили необходимите сертификати за безопасност с гарантиран произход.

За онлайн мото магазин Martin Moto сигурността на мотористите в град Пазарджик е от изключително значение и ние се стараем да осигурим най - високо качество на обслужване.С нас мотористите от пазарджик получават достъп до хиляди продукти от най - известните марки.

Марки, които ще откриете при нас:

За мото магазин Martin Moto e важно клиента да остане доволен и сигурен в покупката си. За това ние не само продаваме, ние и консултираме нашите колеги мотористи от Пазарждик за всеки продукт и неговите качества. Даваме съвети и напътствия за най - правилния избор на подходяща мото екипировка така, че след като тръгне на път моториста да се чувства не само защитен, но и да изпитва комфорт и удоволствие от пътуването.

Гражданите на Пазарджик могат да закупят от нас всичко необходимо за безопасното шофиране на своя мотор: 

- модуларни каски, Full Face каски, скутер каски;

- мото панталони от кожа и текстил;

- мото кецове;

- мото боти;

- мото ботуши;

- якета за мотор от кожа и текстил; 

- протектори;

- нагръдници;

- наколенки;

- налакатници;

- мото ръкавици;

- мото дънки;

- краш тапи;

- багажници;

- мото раници;

- дисаги;

- мото куфари;

- мото чанти;

- балансьори.

Грижа за клиента

  • Право на връщане и замяна на продукти;

  • Възможност да поръчате онлайн директно през нашия сайт или на телефон 0876868861;

  • Конкурентни и достъпни цени;

  • Бърза и безплатна доставка за мотористите от Пазарджик.