Изберете Категория
Моята кошница

Кожени панталони за мотор

Кожени мото панталони Modeka Yron Black/Red Кожени мото панталони Modeka Yron Black/Red
Designed in Germany 0% лихва за 6 вноски -5 %
Марка: MODEKA
Yron са кожени панталони, с модерна и спортна естетика ХарактеристикиФините перфорации и високата еластичност на текстила осигуряват висок комфорт при носене, а цветния т печат ви дава допълнително усещане за скорост и спортностСтандарт за безопастност CE клас AAA (EN 17092-2:2020)висококачеств..
586.00лв. 556.70лв.
Спрей за почистване на кожени дрехи Еffax 250 ml
Designed in Germany -5 %
Марка: MODEKA
Спреят за почистване Effax LC1 е създаден специално за гладки кожи и кожи с TFL-Cool-System®. Премахва дори упорити и засъхнали замърсявания като пот и насекоми бързо и екологично благодарение на рецептата си без мазнини. Почистването в дълбочина гарантира, че кожата запазва естествените с..
29.00лв. 27.55лв.
Панталон SECA SRS II BLACK/TITANIUM Панталон SECA SRS II BLACK/TITANIUM
0% лихва за 6 вноски -5 %
Марка: SECA
Мото панталон SECA SRS II BLACK/TITANIUMМатериал: висококачествена 1,2 мм телешка кожа Удобни и подвижни протектори за колене D3O® Xergo CE ниво 2 Джоб, позволяващ поставянето на протектори за бедра D3O® Плъзгачи за коляно Протектор за опашната кост Безопасни шевове Удобна и подвижна подплата AirMes..
533.00лв. 506.35лв.
Мото панталон SECA SRS II FLUO RED/CAMO Мото панталон SECA SRS II FLUO RED/CAMO
0% лихва за 6 вноски -5 %
Марка: SECA
Мото панталон SECA SRS II FLUO RED/CAMO Материал: висококачествена 1,2 мм телешка кожа Удобни и подвижни протектори за колене D3O® Xergo CE ниво 2 Джоб, позволяващ поставянето на протектори за бедра D3O® Плъзгачи за коляно Протектор за опашната кост Безопасни шевове Удобна и подвижна подплата AirMes..
533.00лв. 506.35лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Кожени панталони за мотор

Кожените панталони за мотор се предлагат в различни варианти и стилове, като по този начин отговарят на нуждите на различните мотористи.

При правилно третиране на кожата, така че тя да бъде чиста и мека, кожените мото панталони ще служат вярно дълги години.

Какви са предимствата на кожените панталони за мотор

Те ще осигурят перфектна защита от ожулване и охлузване, при инцидент. А възможността да бъдат поправени е доста голяма.

Но, кожата сама по себе си няма да поеме ударите, за това по голямата част от тях са снабдени с протектори в областта на коляното, бедрото и седалището, за да се гарантира максимална защита на моториста.

На какво да обърнем внимание при избора на кожени панталони за мотор

Обикновенните кожени мото панталони ще устоят на студа и леките дъждове. Но, за да предпазят от намокряне, трябва да имат "GORE TEX" мембрана или кожата да е специално обработена, за да стане водоустойчива. В противен случай ще е необходим дъждобран.

В горещите дни кожените облекла, особено ако са черни и не са адекватно вентилирани или изложени на непрекъснат вятър, докато карате, могат да станат много горещи и неудобни.

Премахването на миризми от кожата също не е лека задача.

Martin Moto доставя бързо и сигурно мото панталони до всяка точка в страната

София-град, Пловдив, Варна, Бургас, Асеновград, Видин, Казанлък, Плевен, Русе, Стара Загора, Нова Загора, Добрич, Сливен, Шумен, Перник, Ботевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Благоевград, София област, Кюстендил, Монтана, Търговище, Димитровград, Силистра, Ловеч, Дупница, Разград, Горна Оряховица, Свищов, Петрич, Смолян, Сандански, Самоков, Карнобат, Велинград, Велико Търново, Враца, Габрово, Кърджали, Севлиево, Карлово, Троян.


Както и до всички останали градове и села в България.