Изберете Категория
Моята кошница

  SHIMA

  Мото кецове SHIMA SX-2 BLACK/GREY Мото кецове SHIMA SX-2 BLACK/GREY
  Купете на лизинг NEW -7 %
  Марка: SHIMA
  Мото кецовете SX-2 са перфектна комбинация от класически градски обувки и максимална защита. Предназначени за хора, които търсят истински мотоциклетни обувки с характеристики - подсилена подметка, добре усилена част на пръстите и петата и протектор на глезена с материал PORON®XRD, абсорбиращ ен..
  255.00лв. 237.15лв.
  Мото боти SHIMA EXO BLACK Мото боти SHIMA EXO BLACK
  Купете на лизинг NEW -7 %
  Марка: SHIMA
  Мото обувки SHIMA Exo VentedSHIMA Exo Vented е идеалният избор за всички мотоциклетисти, които обичат да са навън през летните дни. Тези леки обувки са предназначени за градските улици, но са полезни и за бързи пътувания извън града. Благодарение на комбинацията от мрежести вложки и 3D мрежеста подп..
  274.00лв. 254.82лв.
  Марка: SHIMA
  Мото ръкавици SHIMA D-TourSHIMA D-Tour е класическа ръкавица за туризъм, предназначена за високи нива на комфорт и безопасност. Под външния слой мека кожа са дискретно поставени меки амортисьори и протектори. Снабдени със светлоотразителна вложка, допълнителен ред подсилващи панели на дланта и сигур..
  137.00лв. 127.41лв.
  Мото риза / яке SHIMA RENEGADE 2.0 BLUE Мото риза / яке SHIMA RENEGADE 2.0 BLUE
  Купете на лизинг NEW -7 %
  Марка: SHIMA
  В цената на Мото риза / яке  SHIMA RENEGADE 2.0 BLUE е с включен протектор за гръб, рамене и лактиС мотоциклетната риза RENEGADE придобивате свеж външен вид и още по-добра, подобрена производителност. Моделът RENEGADE 2 е перфектен избор за любителите на експресивните и иновативни реш..
  349.00лв. 324.57лв.
  Мото риза / яке SHIMA RENEGADE 2.0 BLACK Мото риза / яке SHIMA RENEGADE 2.0 BLACK
  Купете на лизинг NEW -7 %
  Марка: SHIMA
  В цената на Мото риза / яке  SHIMA RENEGADE 2.0 BLACK е с включен протектор за гръб, рамене и лактиС мотоциклетната риза RENEGADE придобивате свеж външен вид и още по-добра, подобрена производителност. Моделът RENEGADE 2 е перфектен избор за любителите на експресивните и иновативни ре..
  349.00лв. 324.57лв.
  Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)