Изберете Категория
Моята кошница

Nolan

Каска Nolan N40-5 GT Hi-Visibility Helmet
Наличен
Каска за Hi-Visibility Nolan N40-5 GT Ако търсите каска за вашата туристическа почивка с велосипед, офроуд пътуване с ендуро или градско пътуване със скутера, новият Nolan N 40-5 е правилният избор. Подобно на своя успешен предшественик N 40 Full, новият N 40-5 убеждава с изключителен набор от ..
565.48лв.
Каска Nolan N21 Special Jet Helmet Каска Nolan N21 Special Jet Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
Специален реактивен шлем Nolan N21 Това е един от мини джетовете на Nolan. Характеризира се с комбинация от модерен дизайн и „ретро” вдъхновение, както и широката гама от цветове и налични графики. Компактният обем (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка), VPS слънцезащитн..
253.48лв.
Каска Nolan N21 Classic Jet Helmet Каска Nolan N21 Classic Jet Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
Класически джет Nolan N21 Това е един от мини джетовете на Nolan. Характеризира се с комбинация от модерен дизайн и „ретро” вдъхновение, както и широката гама от цветове и налични графики. Компактният обем (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка), VPS слънцезащитният крем,..
292.48лв.
Каска Nolan N53 Smart Каска Nolan N53 Smart
Изчерпан Попитайте за наличност
N53 е офроуд пълен шлем от Nolan. Изключително агресивен дизайн и показна личност за продукт, съобразен с най-новите тенденции в своя клас. Предлага се в два различни размера на външната обвивка, N53 разполага с изключително широк прозорец за настаняване на различни видове очила. Самата задна час..
292.48лв.
Каска Nolan N60-5 Special Helmet Каска Nolan N60-5 Special Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
Специална каска Nolan N60-5 Това е новата цялостна каска на Nolan, която поддържа и обогатява така ценените технически характеристики на своя предшественик, N64. Вдъхновеният от спорта дизайн, обширните технологични спецификации и широката гама от налични модели правят N60-5 интересен продукт з..
292.48лв.
Каска Nolan N21 Durango Jet Helmet Каска Nolan N21 Durango Jet Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
N21 е новата каска Nolan, минималистичен продукт, вдъхновен от вечния външен вид. Той продължава наследството на своя предшественик N20 TRAFFIC и е идеален както за ездачи по поръчка, така и за състезатели в кафенета. Слънцезащитният продукт със светлосин вътрешен VPS (Vision Protection System) ..
331.31лв.
Каска Nolan N21 Joie De Vivre Mini Jet Helmet Каска Nolan N21 Joie De Vivre Mini Jet Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
N21 е новата каска Nolan, минималистичен продукт, вдъхновен от вечния външен вид. Той продължава наследството на своя предшественик N20 TRAFFIC и е идеален както за ездачи по поръчка, така и за състезатели в кафенета. Слънцезащитният крем със светлосин вътрешен VPS (Vision Protection System) е о..
331.31лв.
Каска Nolan N60-5 Classic Helmet Каска Nolan N60-5 Classic Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
Класическа каска Nolan N60-5 Това е новата каска за пълно лице на Nolan, която поддържа и обогатява така ценените технически характеристики на своя предшественик, N64. Вдъхновеният от спорта дизайн, обширните технологични спецификации и широката гама от налични модели правят N60-5 интересен про..
331.48лв.
Каска Nolan N60-5 Sport Helmet Каска Nolan N60-5 Sport Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
Спортна каска Nolan N60-5 Това е новата цялостна каска на Nolan, която поддържа и обогатява така ценените технически характеристики на своя предшественик, N64. Вдъхновеният от спорта дизайн, обширните технологични спецификации и широката гама от налични модели правят N60-5 интересен продукт за ..
331.48лв.
Каска Nolan N21 Avant-Garde Jet Helmet Каска Nolan N21 Avant-Garde Jet Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
Nolan N21 Avant-Garde Jet Helmet Това е един от мини джетовете на Nolan. Характеризира се със своята комбинация от модерен дизайн и „ретро“ вдъхновение, както и с многобройните си технически характеристики и широката гама от цветове и налични графики. Компактният размер (благодарение на наличие..
350.98лв.
Каска Nolan N21 Visor Classic Jet Helmet Каска Nolan N21 Visor Classic Jet Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
Nolan N21 Visor Classic Jet Helmet Това е един от мини джетове на Nolan. Характеризира се със своята комбинация от модерен дизайн и „ретро“ вдъхновение, както и с многобройните си технически характеристики и широката гама от цветове и налични графики. Компактният обем (благодарение на наличието..
350.98лв.
Каска Nolan N21 Spheroid Jet Helmet Каска Nolan N21 Spheroid Jet Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
Това е един от мини самолетите на Нолан. Характеризира се със своята комбинация от модерен дизайн и „ретро“ вдъхновение, както и с многобройните си технически характеристики и широката гама от цветове и налични графики. Компактният обем (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка)..
370.31лв.
Каска Nolan N60-5 Practice Helmet Каска Nolan N60-5 Practice Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
N60-5 е пълен шлем на Nolans, проектиран за използване на пътя и идеален за всякакви условия, от дълги пътувания до ежедневна употреба в града. Този модел се откроява благодарение на спортния си дизайн и неговата конкурентна цена. Изцяло подвижната и пераща се подплата е особено удобна и добре..
370.31лв.
Каска Nolan N21 Flybridge Jet Helmet Каска Nolan N21 Flybridge Jet Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
Nolan N21 Flybridge Jet Helmet Това е един от мини джетовете на Nolan. Характеризира се с комбинация от модерен дизайн и „ретро” вдъхновение, както и широката гама от цветове и налични графики. Компактният обем (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка), VPS слънцезащитният ..
370.48лв.
Каска Nolan N21 Tricolore Demi Jet Helmet Каска Nolan N21 Tricolore Demi Jet Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
N21 е новата каска Nolan, минималистичен продукт, вдъхновен от вечния външен вид. Той продължава наследството на своя предшественик N20 TRAFFIC и е идеален както за ездачи по поръчка, така и за състезатели в кафенета. Одобрен е светлосиният вътрешен VPS слънцезащитен крем с UV 400 защита. Предлаг..
370.48лв.
Показва 1 до 15 от 121 (9 страници)