Изберете Категория
Моята кошница

Nolan

Марка: Nolan
N21 е новата каска Nolan, минималистичен продукт, вдъхновен от вечния външен вид. Той продължава наследството на своя предшественик N20 TRAFFIC и е идеален както за ездачи по поръчка, така и за състезатели в кафенета. Одобрен е светлосиният вътрешен VPS слънцезащитен крем с UV 400 защита. Предлаг..
361.14лв.
Марка: Nolan
Nolan N21 Visor Avant-Garde Jet Helmet Това е един от мини джетовете на Nolan. Характеризира се със своята комбинация от модерен дизайн и „ретро“ вдъхновение, както и с многобройните си технически характеристики и широката гама от цветове и налични графики. Компактният размер (благодарение на н..
380.15лв.
Марка: Nolan
Nolan N21 Visor Joie De Vivre Jet Helmet Това е един от мини джетовете на Nolan. Характеризира се със своята комбинация от модерен дизайн и „ретро“ вдъхновение, както и с многобройните си технически характеристики и широката гама от цветове и налични графики. Компактният обем (благодарение на н..
380.15лв.
Марка: Nolan
Това е офроуд каската за пълно лице на Nolan. Характеризира се с агресивен дизайн, широки технически характеристики и широка гама от цветове и графики. Компактният му обем (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка), изключително широк прозорец, горната вентилационна система AirB..
492.32лв.
Марка: Nolan
Nolan N87 Plus Отличителна каска N-Com Най-новата и най-ексклузивната версия на пълен пълен шлем на Nolan от най-висок клас, тук подобрена с аварийна буза система за премахване на подложки (NERS - Nolan Emergency Release System), вътрешна подплата Clima Comfort с иновативната си мрежова констру..
549.00лв.
Марка: Nolan
Това е върхът на пълен шлем на Nolan в пълен диапазон. Характеризира се със спортен, но елегантен дизайн, богат на технически характеристики и широка гама от цветове и графики. Неговият компактен размер (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка), ултрашироки козирка, иновативен ..
551.23лв.
Марка: Nolan
Каска Nolan N87 Shockwave N-Com Елегантният модел от най-висок клас съчетава модерен италиански дизайн с най-добра вентилация, особено удобен интериор и патентован механизъм за козирка - включително "Ultrawide" козирка и нов вътрешен козирка Pinlock® с максимална площ на гледане. Особено забеле..
551.23лв.
Марка: Nolan
Това е върхът на нолан за пълен шлем на Нолан. Характеризира се със спортен, но елегантен дизайн, богат на технически характеристики и широка гама от цветове и графики. Неговият компактен размер (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка), ултрашироки козирка, иновативен механизъ..
568.35лв.
Марка: Nolan
Реплика Nolan N87 Gemini A. Rins N-Com шлем Това е върхът на Nolan за пълен шлем. Характеризира се със спортен, но елегантен дизайн, богат на технически характеристики и широка гама от цветове и графики. Неговият компактен размер (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка), у..
570.24лв.
Марка: Nolan
Реплика на Nolan N87 Gemini C. Шлем на Davies N-Com Това е върхът на Nolan за пълен шлем. Характеризира се със спортен, но елегантен дизайн, богат на технически характеристики и широка гама от цветове и графики. Неговият компактен размер (благодарение на наличието на два размера на външната обв..
570.24лв.
Марка: Nolan
Реплика Nolan N87 Gemini C. Шлем Davies N-Com Елегантният модел от най-висок клас съчетава модерен италиански дизайн с най-добра вентилация, особено удобен интериор и патент -висящ механизъм за козирка - включително "Ultrawide" козирка и нов вътрешен козирка Pinlock® с максимална площ на гледан..
570.24лв.
Марка: Nolan
Nolan N87 Gemini Replica D. Petrucci N-Com шлем Това е върхът на Nolan за пълен шлем. Характеризира се със спортен, но елегантен дизайн, богат на технически характеристики и широка гама от цветове и графики. Неговият компактен размер (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка..
570.24лв.
Марка: Nolan
Nolan N87 Gemini Replica D. Petrucci N-Com шлем Елегантният модел от най-висок клас съчетава модерен италиански дизайн с най-добра вентилация, особено удобен интериор и патент -висящ механизъм за козирка - включващ "Ultrawide" козирка и нов Pinlock® вътрешен козирка с максимална площ на гледане..
570.24лв.
Марка: Nolan
Nolan N70-2 GT Hi-Visibility N-Com шлем Това е новият пътен кросоувър на Nolan, който поддържа и обогатява така ценените характеристики на своя предшественик, N44. Характеризира се с безпогрешен дизайн, много технически характеристики и богата гама от цветове и налични графики. Неговият компакт..
627.26лв.
Марка: Nolan
Това е новият пътен кросоувър на Nolan, който поддържа и обогатява така ценените характеристики на своя предшественик N44. Характеризира се с безпогрешен дизайн, много технически характеристики и богата гама от цветове и налични графики. Неговият компактен размер (благодарение на наличието на два р..
646.27лв.
Показва 1 до 15 от 121 (9 страници)