Изберете Категория
Моята кошница

Furygan

РЪКАВИЦИ FURYGAN FOREST BLACK РЪКАВИЦИ FURYGAN FOREST BLACK
Наличен
Перфорирана козя кожаПодсилени в длантаВисок комфорт и удобство..
75.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 20 LADY BLACK РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 20 LADY BLACK
Наличен
RG 20 e създадена, за да бъде използвана едновременно в града, на пътя или на пистата.Козя кожаПерфорирани венитлационни зониПротектори на кокалчетатаДвойна кожа на дланта...
120.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN MERCURY SYMPATEX BLACK РЪКАВИЦИ FURYGAN MERCURY SYMPATEX BLACK
Наличен
Furygan Mercury Sympatex е целогодишна спортна ръкавица, предназначена за ездачи, които търсят топлина, водоустойчивост, заедно с високо ниво на усещане на кормилото благодарение на известните технологии и опит на Furygan.Козя кожаВодоустойчива дишаща мембранаВързможност за работа с тъчскрийнПротект..
160.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN FIT R2 BLACK РЪКАВИЦИ FURYGAN FIT R2 BLACK
Наличен
Козя кожаMекота и комфортДопълнително усилена кожаПротектори на кокалчетата..
148.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN FIT R2 ZARCO РЪКАВИЦИ FURYGAN FIT R2 ZARCO
Наличен
Козя кожаMекота и комфортДопълнително усилена кожаПротектори на кокалчетата..
148.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN FURY ROAD D3O РЪКАВИЦИ FURYGAN FURY ROAD D3O
Наличен
Furygan Fury Road е целогодишна спортна ръкавица, предназначена за ездачи, които търсят топлина, водоустойчивост, заедно с високо ниво на усещане на кормилото благодарение на известните технологии и опит на Furygan.Козя кожаВодоустойчива дишаща мембранаВързможност за работа с тъчскрийнD3O протектори..
99.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 19 РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 19
Наличен
RG 19 e създадена, за да се изпозлва едновременно, както в града така и на пътя извън града или на пистата.Козя кожаМеки и удобниПротектори на кокалчетата..
124.00лв.
РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 20 РЪКАВИЦИ FURYGAN RG 20
Наличен
RG 20 e създадена, за да бъде използвана едновременно в града, на пътя или на пистата.Козя кожаПерфорирани венитлационни зониПротектори на кокалчетатаДвойна кожа на дланта...
138.00лв.
РАНИЦА FURYGAN THUNDER EVO BLACK/WHITE РАНИЦА FURYGAN THUNDER EVO BLACK/WHITE
Наличен
Отделение за laptop до 15"Подвиждна и регулируема каишка за гърдиРегулируема каишка за талиятаВместимост 23л...
109.00лв.
ЯКЕ FURYGAN ARON BLACK ЯКЕ FURYGAN ARON BLACK
Наличен
ARON e изработено от полиестер с висока якост и устойчивост на износване. Подплата на Furygan Skin Protect, одобрена от (Motion Lab) за подсилване на текстилните продукти по отношение на устойчивост на разкъсване и износване. D3O CE протектори за раменете и лактите, които предлагат пълна защита, без..
199.00лв.
ЯКЕ FURYGAN ARROW VENTED BLACK/GREEN ЯКЕ FURYGAN ARROW VENTED BLACK/GREEN
Наличен
Arrow e изработено от полиестер с висока якост и устойчивост на износване и въздушна мрежа за вентилация. Подплата на Furygan Skin Protect, одобрена от R&D (Motion Lab) за подсилване на текстилните продукти по отношение на устойчивост на разкъсване и износване. D3O CE протектори за раменете и ла..
250.00лв.
Дамско Яке FURYGAN ADRIA BLACK Дамско Яке FURYGAN ADRIA BLACK
Наличен
Adria предлага изключителн комфорт и гъвкавост. Това всесезонно мото яке ще ви позволи да се насладите на карането през цялата година. Изработено от полиестер с висока устойчивост на абразия.D3O протектори за рамена и лакти.Водоустойчива вложка с мрежеста подплата за комфорт.Перфектка защита от вятъ..
261.00лв.
ЯКЕ FURYGAN SWIRL VENTED 3in1 BLACK/WHITE ЯКЕ FURYGAN SWIRL VENTED 3in1 BLACK/WHITE
Наличен
Swirl 3in1 e изработено от полиестер с висока якост и устойчивост на износване и въздушна мрежа за вентилация. Подплата на Furygan Skin Protect, одобрена от R&D (Motion Lab) за подсилване на текстилните продукти по отношение на устойчивост на разкъсване и износване. D3O CE протектори за раменете..
289.00лв.
ЯКЕ FURYGAN IRUS BLACK/WHITE ЯКЕ FURYGAN IRUS BLACK/WHITE
Наличен
Водоустойчиво и дишащо яке с термо подвижна подплата. Вентилационна система AFS. Заден джоб за протектори Furygan D3O.ВодоустойчивоТермо подлатаAFS вентилационна системаЗаден джоб за протектор..
322.00лв.
Показва 1 до 15 от 34 (3 страници)