Изберете Категория
Моята кошница

Детска Екипировка за Мотор

Няма добавени продукти в тази категория.

Детска Екипировка за мотор

Екипировката за деца е също толкова важна, необходима и неизменна колкото и тази за възрастен.

Дори може да се каже, че детската мото екипировка е доста по-необходима, тъй като децата са още малки, техните разбирания са детски. 

Възприемат всичко, като на игра и това може да доведе до сериозни наранявания, поради непредпазливост и невнимателност от тяхна страна.

Как да се избере детска екипировка за мотор

Родителите трябва да се постараят освен да купят мечтаното ATV или мотор на своя малчуган, да осигурят и възможно най-доброто за неговата защита.

Да отделят необходимото време за проучване на производителите. 

Да съберат мнения на хора, които вече са се сблъсквали с този проблем и когато вземат решение то да бъде информирано, а не спонтанно.

Така ще си осигурят максимално спокойствие и ще бъдат сигурни, че дете е максимално защитено, когато прекарва времето си на мотора сред природата или на пистата, а като и често се случва у нас на улицата.

Какво включва детската мото екипировка

Детската екипировка за мотор включва:

Вижда се, че за да бъдат защитени децата трябва сериозен подход. 

Затова, приканваме всички родители да отделят нужнното време и внимание за обстойно проучване, преди да купят каквато и да била детска екипировка за мотор.

Не правилно подбрано защитно облекло за децата или ниско качественото такова може да доведат до сериозни последствия и травми за детето, както физически така и психологически.

Колко да похарчите за детска екипировка за мотор

Няма точно определена формула по-която да сметнете точно колко ще похарчите може много, може и малко. Критериите са различни, може да се ограничите до 100 - 200лв. за цялостното екипиране на детето или пък да похарчите хиляди.

Това, което може да дадем като съвет е от опита е да инвестирате първоначално до 500 - 600 лв.

За тази стойност може да си осигурите детска екипировка за мотор отговаряща на всички сертификати за безопасност. Като същевременно не изцеждате бюджета си прекалено много.

Трябва да се вземе предвид, че тази детска екипировка за мотор може да се ползва доста по-кратко от предвиденото, просто защото първоначалната еуфория около мотора може да изчезне и да се окаже, че това не призванието на детето.

Защо да купите от MartinMoto

В Carmall разбираме прекрасно, че сигурността на детето по време на каране е на първо място и подхождаме сериозно към това.

Предлагаме само качествена детска екипировка за мотор на марките: O’neal, Bogotto, Fox, Tcx, Acerbis, Airoh, Forma, Gaerne, Origine, Sidi и др.