Изберете Категория
Моята кошница

Airoh

Скутер каска AIROH GARAGE HH1911778 Скутер каска AIROH GARAGE HH1911778
Наличен
Скутер каска AIROH GARAGE HH1911778Размер: XSВЪРНАТА БРОЙКА. Липсват очилатаAiroh® пусна една от най-малките и леки каски на пазара в тази категория . Атрактивен елемент е неговия елегантен и донякъде ретро вид, наличенa e в два вида изцяло Карбон и HPC (High Performance Composite) .Ретро тенденцият..
392.00лв.
Каска за скутер AIROH HELIOS BLUE MATT
Наличен
Каска за скутер AIROH HELIOS BLUE MATTСъс новият си модел HELIOS,от AIROH предлагат висококачествена скутер каска, без компромис по отношение на сигурността и комфорта.Тя се предлага в три различни размера на външната ,,черупка,, за да пасне идеално.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработена от HPC(високоефективен-к..
230.00лв.
Kаска AIROH VALOR AKUNA GREY MATT Kаска AIROH VALOR AKUNA GREY MATT
Наличен
Kаска AIROH VALOR AKUNA GREY MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага е..
294.00лв.
Каска за скутер AIROH HELIOS ANTHRACITE MATT Каска за скутер AIROH HELIOS ANTHRACITE MATT
Наличен
Каска за скутер AIROH HELIOS ANTHRACITE MATTСъс новият си модел HELIOS,от AIROH предлагат висококачествена скутер каска,без компромис по отношение на сигурността и комфорта.Тя се предлага в три различниразмера на външната ,,черупка,, за да пасне идеално.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработена от HPC(високоефектив..
230.00лв.
KАСКА AIROH VALOR WINGS YELLOW MATT KАСКА AIROH VALOR WINGS YELLOW MATT
Наличен
KАСКА AIROH VALOR WINGS YELLOW MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага..
294.00лв.
Каска AIROH VALOR MARSHALL AZURE Каска AIROH VALOR MARSHALL AZURE
Наличен
Kаска AIROH VALOR MARSHALL AZUREКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага ед..
294.00лв.
Каска AIROH VALOR MARSHALL WHITE Каска AIROH VALOR MARSHALL WHITE
Наличен
Kаска AIROH VALOR MARSHALL WHITEКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага ед..
294.00лв.
Каска AIROH SPARK BLACK MATT Каска AIROH SPARK BLACK MATT
Наличен
Каска AIROH SPARK BLACK MATTМоделът Spark е най-новото попълнение във гамата на full face каските на Airoh, която със своята аеродинамична линия ще ви предостави комфорт на пътя.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработена от термопластичен HRT(High Resistant Thermoplastic) материал;Два размера на черупката (XS-S-M и ..
359.00лв.
Каска AIROH SPARK ROCK'N'ROLL BLACK GLOSS Каска AIROH SPARK ROCK'N'ROLL BLACK GLOSS
Наличен
Каска AIROH SPARK ROCK'N'ROLL BLACK GLOSSМоделът Spark е най-новото попълнение във гамата на full face каските на Airoh, която със своята аеродинамична линия ще ви предостави комфорт на пътя.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработена от термопластичен HRT(High Resistant Thermoplastic) материал;Два размера на черупка..
392.00лв.
КАСКА ЗА СКУТЕР AIROH H.20 BLACK MATT КАСКА ЗА СКУТЕР AIROH H.20 BLACK MATT
Наличен
КАСКА ЗА СКУТЕР AIROH H.20 BLACK MATT Характеристики ЦВЯТ ЧЕРЕН Покритие МАТ Мото стил Скутер Слънчеви очила Вградени var nitro_xhr; if (window.XMLHttpRequest){nitro_xhr=new XMLHttpRequest();} else{nitro_xhr=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");} nitro_xhr.onreadystatech..
409.00лв.
КАСКА AIROH REV 19 LEADEN ANTHRACITE MATT КАСКА AIROH REV 19 LEADEN ANTHRACITE MATT
Наличен
КАСКА AIROH REV 19 LEADEN ANTHRACITE MATTХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаШирок визьор с покритие против надраскванeВъзможност за поставяне на Pinlock 70 - включен в комплектаВградени слънчеви очила с UV защитаМногофункционалността на REV 19 е гаран..
719.00лв.
Каска AIROH COMMANDER BLACK MATT Каска AIROH COMMANDER BLACK MATT
Наличен
Каска AIROH COMMANDER BLACK MATTХарактеризиран с атрактивен външен вид и усъвършенствани технически решения, COMMANDER е особено подходящ за цялостно преживяване на езда. Тя може да се използва в две различни конфигурации, т.е. с козирка и без визьор или без козирка и с визьор за използване на всичк..
725.00лв.
Каска AIROH COMMANDER CARBON YELLOW Каска AIROH COMMANDER CARBON YELLOW
Наличен
Каска AIROH COMMANDER CARBON YELLOWХарактеризиран с атрактивен външен вид и усъвършенствани технически решения, COMMANDER е особено подходящ за цялостно преживяване на езда. Тя може да се използва в две различни конфигурации, т.е. с козирка и без визьор или без козирка и с визьор за използване на вс..
784.00лв.
Каска AIROH COMMANDER PROGRESS BLUE/RED MATT Каска AIROH COMMANDER PROGRESS BLUE/RED MATT
Наличен
Каска AIROH COMMANDER PROGRESS BLUE/RED MATTХарактеризиран с атрактивен външен вид и усъвършенствани технически решения, COMMANDER е особено подходящ за цялостно преживяване на езда. Тя може да се използва в две различни конфигурации, т.е. с козирка и без визьор или без козирка и с визьор за използв..
784.00лв.
Показва 1 до 15 от 279 (19 страници)