Изберете Категория
Моята кошница

Airoh

Антифог PINLOCK AIROH VALOR/ST-501/ST-701
Наличен -15 %
Антифог PINLOCK AIROH VALORПлака против изпотяване за каска AIROH VALORСъвместима с моделите на AIROH:Airoh ST-501Airoh ST-701Airoh Valor..
65.00лв. 55.25лв.
KАСКА AIROH VALOR WINGS YELLOW MATT KАСКА AIROH VALOR WINGS YELLOW MATT
Наличен -15 %
KАСКА AIROH VALOR WINGS YELLOW MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага..
294.00лв. 249.90лв.
Скутер каска AIROH GARAGE HH1911778 Скутер каска AIROH GARAGE HH1911778
Наличен
Скутер каска AIROH GARAGE HH1911778Размер: XSВЪРНАТА БРОЙКА. Липсват очилатаAiroh® пусна една от най-малките и леки каски на пазара в тази категория . Атрактивен елемент е неговия елегантен и донякъде ретро вид, наличенa e в два вида изцяло Карбон и HPC (High Performance Composite) .Ретро тенденцият..
392.00лв.
Kаска AIROH VALOR AKUNA GREY MATT Kаска AIROH VALOR AKUNA GREY MATT
Наличен -20 %
Kаска AIROH VALOR AKUNA GREY MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага е..
294.00лв. 235.20лв.
Каска за скутер AIROH HELIOS ANTHRACITE MATT Каска за скутер AIROH HELIOS ANTHRACITE MATT
Наличен -15 %
Каска за скутер AIROH HELIOS ANTHRACITE MATTСъс новият си модел HELIOS,от AIROH предлагат висококачествена скутер каска,без компромис по отношение на сигурността и комфорта.Тя се предлага в три различниразмера на външната ,,черупка,, за да пасне идеално.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработена от HPC(високоефектив..
230.00лв. 195.50лв.
Каска за скутер AIROH HELIOS BLUE MATT
Наличен -15 %
Каска за скутер AIROH HELIOS BLUE MATTСъс новият си модел HELIOS,от AIROH предлагат висококачествена скутер каска, без компромис по отношение на сигурността и комфорта.Тя се предлага в три различни размера на външната ,,черупка,, за да пасне идеално.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработена от HPC(високоефективен-к..
230.00лв. 195.50лв.
КАСКА AIROH REV 19 LEADEN ANTHRACITE MATT КАСКА AIROH REV 19 LEADEN ANTHRACITE MATT
Наличен -15 %
КАСКА AIROH REV 19 LEADEN ANTHRACITE MATTХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаШирок визьор с покритие против надраскванeВъзможност за поставяне на Pinlock 70 - включен в комплектаВградени слънчеви очила с UV защитаМногофункционалността на REV 19 е гаран..
719.00лв. 611.15лв.
Каска AIROH COMMANDER BLACK MATT Каска AIROH COMMANDER BLACK MATT
Наличен -15 %
Каска AIROH COMMANDER BLACK MATTХарактеризиран с атрактивен външен вид и усъвършенствани технически решения, COMMANDER е особено подходящ за цялостно преживяване на езда. Тя може да се използва в две различни конфигурации, т.е. с козирка и без визьор или без козирка и с визьор за използване на всичк..
725.00лв. 616.25лв.
Kаска AIROH VALOR NEXY MATT Kаска AIROH VALOR NEXY MATT
Наличен -20 %
Kаска AIROH VALOR NEXY MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага едновре..
294.00лв. 235.20лв.
Каска AIROH VALOR MARSHALL WHITE Каска AIROH VALOR MARSHALL WHITE
Наличен -20 %
Kаска AIROH VALOR MARSHALL WHITEКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага ед..
294.00лв. 235.20лв.
Каска AIROH VALOR MARSHALL AZURE Каска AIROH VALOR MARSHALL AZURE
Наличен
Kаска AIROH VALOR MARSHALL AZUREКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага ед..
294.00лв.
Каска AIROH SPARK BLACK MATT Каска AIROH SPARK BLACK MATT
Наличен -15 %
Каска AIROH SPARK BLACK MATTМоделът Spark е най-новото попълнение във гамата на full face каските на Airoh, която със своята аеродинамична линия ще ви предостави комфорт на пътя.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработена от термопластичен HRT(High Resistant Thermoplastic) материал;Два размера на черупката (XS-S-M и ..
359.00лв. 305.15лв.
КАСКА ЗА СКУТЕР AIROH H.20 BLACK MATT КАСКА ЗА СКУТЕР AIROH H.20 BLACK MATT
Наличен -15 %
КАСКА ЗА СКУТЕР AIROH H.20 BLACK MATT Характеристики ЦВЯТ ЧЕРЕН Покритие МАТ Мото стил Скутер Слънчеви очила Вградени var nitro_xhr; if (window.XMLHttpRequest){nitro_xhr=new XMLHttpRequest();} else{nitro_xhr=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");} nitro_xhr.onreadystatech..
409.00лв. 347.65лв.
Каска AIROH SPARK ROCK'N'ROLL BLACK GLOSS Каска AIROH SPARK ROCK'N'ROLL BLACK GLOSS
Наличен
Каска AIROH SPARK ROCK'N'ROLL BLACK GLOSSМоделът Spark е най-новото попълнение във гамата на full face каските на Airoh, която със своята аеродинамична линия ще ви предостави комфорт на пътя.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработена от термопластичен HRT(High Resistant Thermoplastic) материал;Два размера на черупка..
392.00лв.
КАСКА AIROH REV 19 BLACK MATT КАСКА AIROH REV 19 BLACK MATT
Наличен -15 %
КАСКА AIROH REV 19 BLACK MATTХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаШирок визьор с покритие против надраскванeВъзможност за поставяне на Pinlock 70 - включен в комплектаВградени слънчеви очила с UV защитаМногофункционалността на REV 19 е гарантирана от па..
599.00лв. 509.15лв.
Показва 1 до 15 от 278 (19 страници)