Изберете Категория
Моята кошница

Schuberth

Каска Schuberth SR2 Matt Black Каска Schuberth SR2 Matt Black
Наличен
Каска Schuberth SR2 Matt BlackМного добра вентилация;Отлична аеродинамика;Ниско ниво на шум;Супер лека;Висока издръжливост на амортизация;Тествана в аеродинамичен тунел.Независимо дали се носи на пистата или в задръстване, SR2 от Schuberth дава на моториста всичко от което има нужда, за да бъде по-ф..
879.00лв.
КАСКА SCHUBERTH C4 BASIC WHITE КАСКА SCHUBERTH C4 BASIC WHITE
Наличен
Каска Schuberth C4 BasicОт дебюта си Schuberth е в собствен клас. Перфектна форма. Оптимален комфорт при носене - на къси, но и на най-дълги разстояния. Идеален за всичко. Schuberth C4 Basic съчетава точно тези функции в компактна каска, която прилича толкова малко на модуларна. Това е идеалнат..
959.00лв.
КАСКА SCHUBERTH C4 BASIC SILVER КАСКА SCHUBERTH C4 BASIC SILVER
Наличен
Каска Schuberth C4 Basic SilverОт дебюта си Schuberth е в собствен клас. Перфектна форма. Оптимален комфорт при носене - на къси, но и на най-дълги разстояния. Идеален за всичко. Schuberth C4 Basic съчетава точно тези функции в компактна каска, която прилича толкова малко на модуларна. Това е и..
969.00лв.
КАСКА SCHUBERTH C4 BASIC MATT BLACK КАСКА SCHUBERTH C4 BASIC MATT BLACK
Наличен
Каска Schuberth C4 Basic Matt BlackОт дебюта си Schuberth е в собствен клас. Перфектна форма. Оптимален комфорт при носене - на къси, но и на най-дълги разстояния. Идеален за всичко. Schuberth C4 Basic съчетава точно тези функции в компактна каска, която прилича толкова малко на модуларна. Това..
978.00лв.
Каска Schuberth SR2 Horizon Red Каска Schuberth SR2 Horizon Red
Наличен
Каска Schuberth SR2 Horizon RedМного добра вентилация;Отлична аеродинамика;Ниско ниво на шум;Супер лека;Висока издръжливост на амортизация;Тествана в аеродинамичен тунел.Независимо дали се носи на пистата или в задръстване, SR2 от Schuberth дава на моториста всичко от което има нужда, за да бъде по-..
1,019.00лв.
Каска Schuberth S2 Sport Polar Blue Каска Schuberth S2 Sport Polar Blue
Наличен
Каска Schuberth S2 Sport Polar BlueВъншна обвивкаВъншната обвивка на Schuberth S2 се предлага в два размера на черупката на каската и съчетава аеродинамично оптимална форма с отлична защита. Произвежда се по типичния за Schuberth процес на пресоване и по този начин позволява голяма стабилност и ниск..
1,129.00лв.
Каска Schuberth S2 Sport Polar Red Каска Schuberth S2 Sport Polar Red
Наличен
Каска Schuberth S2 Sport Polar RedВъншна обвивкаВъншната обвивка на Schuberth S2 се предлага в два размера на черупката на каската и съчетава аеродинамично оптимална форма с отлична защита. Произвежда се по типичния за Schuberth процес на пресоване и по този начин позволява голяма стабилност и ниско..
1,129.00лв.
Каска Schuberth S2 Sport Polar Yellow Каска Schuberth S2 Sport Polar Yellow
Наличен
Каска Schuberth S2 Sport Polar YellowВъншна обвивкаВъншната обвивка на Schuberth S2 се предлага в два размера на черупката на каската и съчетава аеродинамично оптимална форма с отлична защита. Произвежда се по типичния за Schuberth процес на пресоване и по този начин позволява голяма стабилност и ни..
1,129.00лв.
Каска Schuberth C4 Pro Black Каска Schuberth C4 Pro Black
Наличен
Каска Schuberth C4 Pro BlackSchuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо качество: каската с компактна форма, която прилича толкова малко на обикновенните модуларни каски. Новият интериор и оптимизира..
1,169.00лв.
Каска Schuberth C4 Pro Fluo Yellow Каска Schuberth C4 Pro Fluo Yellow
Наличен
Каска Schuberth C4 Pro Fluo YellowSchuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо качество: каската с компактна форма, която прилича толкова малко на обикновенните модуларни каски. Новият интериор и опти..
1,169.00лв.
Каска Schuberth C4 Pro Matt Black Каска Schuberth C4 Pro Matt Black
Наличен
Каска Schuberth C4 Pro Matt BlackSchuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо качество: каската с компактна форма, която прилича толкова малко на обикновенните модуларни каски. Новият интериор и оптим..
1,194.00лв.
Каска Schuberth C4 Pro Sylver Каска Schuberth C4 Pro Sylver
Наличен
Каска Schuberth C4 Pro SylverSchuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо качество: каската с компактна форма, която прилича толкова малко на обикновенните модуларни каски. Новият интериор и оптимизир..
1,194.00лв.
Каска Schuberth C4 Pro White Каска Schuberth C4 Pro White
Наличен
Каска Schuberth C4 Pro WhiteSchuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо качество: каската с компактна форма, която прилича толкова малко на обикновенните модуларни каски. Новият интериор и оптимизира..
1,194.00лв.
Каска Schuberth C4 Pro Magnitudo Black Каска Schuberth C4 Pro Magnitudo Black
Наличен
Каска Schuberth C4 Magnitudo BlackSchuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо качество: каската с компактна форма, която прилича толкова малко на обикновенните модуларни каски. Новият интериор и опти..
1,370.00лв.
Каска Schuberth C4 Pro Magnitudo Brown Каска Schuberth C4 Pro Magnitudo Brown
Наличен
Каска Schuberth C4 Magnitudo BrownSchuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо качество: каската с компактна форма, която прилича толкова малко на обикновенните модуларни каски. Новият интериор и опти..
1,370.00лв.
Показва 1 до 15 от 31 (3 страници)