Изберете Категория
Моята кошница

Schuberth

Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth SR2 Matt BlackМного добра вентилация;Отлична аеродинамика;Ниско ниво на шум;Супер лека;Висока издръжливост на амортизация;Тествана в аеродинамичен тунел.Независимо дали се носи на пистата или в задръстване, SR2 от Schuberth дава на моториста всичко от което има нужда, за да бъде по-ф..
999.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth SR2 Horizon RedМного добра вентилация;Отлична аеродинамика;Ниско ниво на шум;Супер лека;Висока издръжливост на амортизация;Тествана в аеродинамичен тунел.Независимо дали се носи на пистата или в задръстване, SR2 от Schuberth дава на моториста всичко от което има нужда, за да бъде по-..
1,019.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth S2 Sport Polar YellowВъншна обвивкаВъншната обвивка на Schuberth S2 се предлага в два размера на черупката на каската и съчетава аеродинамично оптимална форма с отлична защита. Произвежда се по типичния за Schuberth процес на пресоване и по този начин позволява голяма стабилност и ни..
1,129.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth S2 Sport Polar RedВъншна обвивкаВъншната обвивка на Schuberth S2 се предлага в два размера на черупката на каската и съчетава аеродинамично оптимална форма с отлична защита. Произвежда се по типичния за Schuberth процес на пресоване и по този начин позволява голяма стабилност и ниско..
1,129.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth S2 Sport Polar BlueВъншна обвивкаВъншната обвивка на Schuberth S2 се предлага в два размера на черупката на каската и съчетава аеродинамично оптимална форма с отлична защита. Произвежда се по типичния за Schuberth процес на пресоване и по този начин позволява голяма стабилност и ниск..
1,129.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth C4 Pro Woman Magnitudo YellowТази каска е специално оптимизирана за по малки размери на главата, също така следва женските форми на лицето. Schuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо..
1,428.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth C4 {Pro Woman Magnitudo WhiteТази каска е специално оптимизирана за по малки размери на главата, също така следва женските форми на лицето. Schuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо..
1,428.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth C4 Pro Woman Magnitudo BrownТази каска е специално оптимизирана за по малки размери на главата, също така следва женските форми на лицето.Schuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо к..
1,428.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth C4 Pro Woman Magnitudo BlackТази каска е специално оптимизирана за по малки размери на главата, също така следва женските форми на лицето. Schuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо ..
1,428.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth C4 Pro WhiteSchuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо качество: каската с компактна форма, която прилича толкова малко на обикновенните модуларни каски. Новият интериор и оптимизира..
1,194.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth C4 Pro SylverSchuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо качество: каската с компактна форма, която прилича толкова малко на обикновенните модуларни каски. Новият интериор и оптимизир..
1,194.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth C4 Merak YellowSchuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо качество: каската с компактна форма, която прилича толкова малко на обикновенните модуларни каски. Новият интериор и оптимиз..
1,370.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth C4 Merak WhiteSchuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо качество: каската с компактна форма, която прилича толкова малко на обикновенните модуларни каски. Новият интериор и оптимизи..
1,370.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth C4 Pro Merak RedSchuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо качество: каската с компактна форма, която прилича толкова малко на обикновенните модуларни каски. Новият интериор и оптими..
1,370.00лв.
Марка: SCHUBERTH
Каска Schuberth C4 Pro Matt BlackSchuberth C4 Pro е новият еталон за туристически и спортни състезатели с най-високи изисквания. Той съчетава най-добрите технологии с най-високо качество: каската с компактна форма, която прилича толкова малко на обикновенните модуларни каски. Новият интериор и оптим..
1,194.00лв.
Показва 1 до 15 от 31 (3 страници)