Изберете Категория
Моята кошница

RST

Марка: RST
RST Tractech Evo III мотоциклетни ботуши Краткото зареждане TracTech Evo III предлага същите страхотни функции, които сме оценили от обувката RST TracTech Evo III. Глезенът е съкратен, особено в задната част на багажника на мотоциклета, което позволява свободно движение при смяна на предавките ..
289.00лв.
Марка: RST
Обувки за мотоциклети ST Stunt-X WP Stunt-X може да е кратък, но има всички отличителни белези на традиционния, тежък багажник. Багажникът разполага с подсилено шаси, вградена защита на глезена и вградена и подсилена кутия за пръсти. Характеристики: Основен външен материал: микрофибър < ..
229.00лв.
Марка: RST
Обувки за мотоциклети RST Urban II Новите Urban II се носят от повечето от дизайнерския екип на RST, защото са толкова удобни, че ще искате да ги оставите на всички ден (дори по време на пътуване до работа и вкъщи!). Характеристики: Основен външен материал: пълнозърнеста кожа от кожи. З..
249.00лв.
Марка: RST
RST Дамски мотоциклетни боти Axiom WP Изработено от микрофибър, обувката разполага с водонепропусклива мембрана SinAqua за сухота и дишане. Това се допълва от интегрирана защита на пищяла, глезена и петата. Ботушът разполага и с интегриран и подсилен пръст. Характеристики: Основен външен..
229.00лв.
Марка: RST
RST Adventure-X WP мотоциклетни обувки Това зареждане е преустроено от нулата, като включва най-добрите характеристики на предишното зареждане на Adventure. Резултатът е обувка, която е идеална за приключенска езда. Характеристики: Основен външен материал: микрофибър Вторичен материал:..
349.00лв.
Марка: RST
RST Stunt-X WP Дамски обувки за мотоциклети Stunt-X може да е къс, но има всички отличителни белези на традиционния тежък багажник. Багажникът разполага с подсилено шаси, вградена защита на глезена и вградена и подсилена кутия за пръсти. Характеристики: Основен външен материал: микрофибъ..
249.00лв.
Марка: RST
RST Frontier дамски обувки за мотоциклети Този ботуш е изрязан като маратонка и е с по-плоска подметка за по-лесно ходене. Изработен от издръжлив микрофибър и подсилен с балистичен плат, багажникът разполага с интегрирана защита на петата и глезена и удобна гумирана подсилваща подложка за превк..
210.00лв.
Марка: RST
RST Urban II Дамски обувки за мотоциклети Дамските обувки Urban II са изключително удобни и могат да се носят през целия ден! Характеристики : Основен външен материал: пълнозърнеста кожена кожа Затваряне: дантели Горна част: Поликарбонатно устройство против усукване Подметка: Неплъз..
249.00лв.
Марка: RST
RST Спортни мотоциклетни обувки Tractech Evo 3 WP Проектиран за комфорт и безопасност, дори при влажно време, това е водоустойчива версия на спортната обувка TracTech Evo III и е разработен с безброй часове на улицата и пистата! Характеристики: Основен външен материал: конструкция на Mic..
379.00лв.
Марка: RST
RST Raid WP мотоциклетни обувки Raid обувката е трайна, дълготрайна приключенска и туристическа обувка - готова за терен както на пътя, така и извън него. Изработен от здрава кожа, ботушът е изключително издръжлив и устойчив на износване. Кожата е подсилена с Microtech, здрав и гъвкав материал,..
410.00лв.
Марка: RST
RST Frontier Motorcycle Boots Този багажник е изрязан като маратонка и е с по-плоска подметка за по-лесно ходене. Изработен от издръжлив микрофибър и подсилен с балистичен плат, багажникът разполага с интегрирана защита на петата и глезена и удобна гумирана подсилваща подложка за превключване н..
210.00лв.
Марка: RST
RST мотоциклетни обувки Axiom WP Изработено от микрофибър, багажникът разполага с водонепропусклива мембрана SinAqua за сухота и дишане. Това се допълва от интегрирана защита на пищяла, глезена и петата. Ботушът разполага и с интегриран и подсилен пръст. Характеристики: Основен външен ма..
249.00лв.
Марка: RST
Мотоциклетни обувки RST IOM TT Crosby Велурената обувка RST IOM TT Crosby е предназначена за ездачи, търсещи обувки в небрежен стил за комфорт на и извън мотора. Характеристики: Основен външен материал: велур Вторичен материал: кравешка кожа Хипора водоустойчива и дишаща мембрана За..
269.00лв.
Марка: RST
RST Мотоциклетни обувки Tractech Evo 3 WP Това е водоустойчива версия на багажника TracTech Evo III, създадена за комфорт и безопасност дори при влажно време. ..
289.00лв.
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)