Изберете Категория
Моята кошница

RST

Боти RST Frontier Ladies Motorcycle Shoes Боти RST Frontier Ladies Motorcycle Shoes
Изчерпан Попитайте за наличност
RST Frontier дамски обувки за мотоциклети Този ботуш е изрязан като маратонка и е с по-плоска подметка за по-лесно ходене. Изработен от издръжлив микрофибър и подсилен с балистичен плат, багажникът разполага с интегрирана защита на петата и глезена и удобна гумирана подсилваща подложка за превк..
210.00лв.
Боти RST Frontier Motorcycle Boots Боти RST Frontier Motorcycle Boots
Изчерпан Попитайте за наличност
RST Frontier Motorcycle Boots Този багажник е изрязан като маратонка и е с по-плоска подметка за по-лесно ходене. Изработен от издръжлив микрофибър и подсилен с балистичен плат, багажникът разполага с интегрирана защита на петата и глезена и удобна гумирана подсилваща подложка за превключване н..
210.00лв.
Боти RST Stunt-X WP Motorcycle Shoes Боти RST Stunt-X WP Motorcycle Shoes
Изчерпан Попитайте за наличност
Обувки за мотоциклети ST Stunt-X WP Stunt-X може да е кратък, но има всички отличителни белези на традиционния, тежък багажник. Багажникът разполага с подсилено шаси, вградена защита на глезена и вградена и подсилена кутия за пръсти. Характеристики: Основен външен материал: микрофибър < ..
229.00лв.
Ботуши RST Axiom WP Ladies Motorcycle Boots Ботуши RST Axiom WP Ladies Motorcycle Boots
Изчерпан Попитайте за наличност
RST Дамски мотоциклетни боти Axiom WP Изработено от микрофибър, обувката разполага с водонепропусклива мембрана SinAqua за сухота и дишане. Това се допълва от интегрирана защита на пищяла, глезена и петата. Ботушът разполага и с интегриран и подсилен пръст. Характеристики: Основен външен..
229.00лв.
Боти RST Stunt-X WP Ladies Motorcycle Shoes Боти RST Stunt-X WP Ladies Motorcycle Shoes
Изчерпан Попитайте за наличност
RST Stunt-X WP Дамски обувки за мотоциклети Stunt-X може да е къс, но има всички отличителни белези на традиционния тежък багажник. Багажникът разполага с подсилено шаси, вградена защита на глезена и вградена и подсилена кутия за пръсти. Характеристики: Основен външен материал: микрофибъ..
249.00лв.
Ботуши RST Axiom WP Motorcycle Boots Ботуши RST Axiom WP Motorcycle Boots
Изчерпан Попитайте за наличност
RST мотоциклетни обувки Axiom WP Изработено от микрофибър, багажникът разполага с водонепропусклива мембрана SinAqua за сухота и дишане. Това се допълва от интегрирана защита на пищяла, глезена и петата. Ботушът разполага и с интегриран и подсилен пръст. Характеристики: Основен външен ма..
249.00лв.
Кецове RST Urban II Ladies Motorcycle Shoes
Изчерпан Попитайте за наличност
RST Urban II Дамски обувки за мотоциклети Дамските обувки Urban II са изключително удобни и могат да се носят през целия ден! Характеристики : Основен външен материал: пълнозърнеста кожена кожа Затваряне: дантели Горна част: Поликарбонатно устройство против усукване Подметка: Неплъз..
249.00лв.
Кецове RST Urban II Motorcycle Shoes Кецове RST Urban II Motorcycle Shoes
Изчерпан Попитайте за наличност
Обувки за мотоциклети RST Urban II Новите Urban II се носят от повечето от дизайнерския екип на RST, защото са толкова удобни, че ще искате да ги оставите на всички ден (дори по време на пътуване до работа и вкъщи!). Характеристики: Основен външен материал: пълнозърнеста кожа от кожи. З..
249.00лв.
Кецове RST IOM TT Crosby Motorcycle Shoes Кецове RST IOM TT Crosby Motorcycle Shoes
Изчерпан Попитайте за наличност
Мотоциклетни обувки RST IOM TT Crosby Велурената обувка RST IOM TT Crosby е предназначена за ездачи, търсещи обувки в небрежен стил за комфорт на и извън мотора. Характеристики: Основен външен материал: велур Вторичен материал: кравешка кожа Хипора водоустойчива и дишаща мембрана За..
269.00лв.
Боти RST Tractech Evo 3 WP Motorcycle Shoes
Изчерпан Попитайте за наличност
RST Мотоциклетни обувки Tractech Evo 3 WP Това е водоустойчива версия на багажника TracTech Evo III, създадена за комфорт и безопасност дори при влажно време. ..
289.00лв.
Боти RST Tractech Evo III Motorcycle Boots Боти RST Tractech Evo III Motorcycle Boots
Изчерпан Попитайте за наличност
RST Tractech Evo III мотоциклетни ботуши Краткото зареждане TracTech Evo III предлага същите страхотни функции, които сме оценили от обувката RST TracTech Evo III. Глезенът е съкратен, особено в задната част на багажника на мотоциклета, което позволява свободно движение при смяна на предавките ..
289.00лв.
Ботуши RST Adventure-X WP Motorcycle Boots Ботуши RST Adventure-X WP Motorcycle Boots
Изчерпан Попитайте за наличност
RST Adventure-X WP мотоциклетни обувки Това зареждане е преустроено от нулата, като включва най-добрите характеристики на предишното зареждане на Adventure. Резултатът е обувка, която е идеална за приключенска езда. Характеристики: Основен външен материал: микрофибър Вторичен материал:..
349.00лв.
Ботуши RST Tractech Evo 3 WP Sport Motorcycle Boots
Изчерпан Попитайте за наличност
RST Спортни мотоциклетни обувки Tractech Evo 3 WP Проектиран за комфорт и безопасност, дори при влажно време, това е водоустойчива версия на спортната обувка TracTech Evo III и е разработен с безброй часове на улицата и пистата! Характеристики: Основен външен материал: конструкция на Mic..
379.00лв.
Ботуши RST Raid WP Motorcycle Boots Ботуши RST Raid WP Motorcycle Boots
Изчерпан Попитайте за наличност
RST Raid WP мотоциклетни обувки Raid обувката е трайна, дълготрайна приключенска и туристическа обувка - готова за терен както на пътя, така и извън него. Изработен от здрава кожа, ботушът е изключително издръжлив и устойчив на износване. Кожата е подсилена с Microtech, здрав и гъвкав материал,..
410.00лв.
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)