Изберете Категория
Моята кошница

Безплатна доставка

Протектор за вграждане SPIDI WARRIOR LADY

Протектор за вграждане SPIDI WARRIOR LADY
Протектор за вграждане SPIDI WARRIOR LADY
Наличен -10 %
Протектор за вграждане SPIDI WARRIOR LADY
Протектор за вграждане SPIDI WARRIOR LADY
Протектор за вграждане SPIDI WARRIOR LADY
Промоцията изтича след:
Дни
Часа
Мин.
Сек.
99.00лв.
89.00лв.
 • Код на продукта: 7030-01
 • Изпращане: Веднага

Протектор за вграждане SPIDI WARRIOR LADY

 • Вътрешен CE сертифициран протектор за гръб за артикули "Fit for Lady".
 • Сертифициран е за височина до 156 см.
 • Съгласно действащото законодателство, този протектор осигурява защита на всички области на тялото и следователно е подходящ за използване в рамките на горните измервания. Структурата на Back Warrior Z54 е многослоен сандвич от материали, първият от които е твърд и разпространява удара, докато вторият и третият са постепенно по -меки и абсорбират енергията на удара.
 • Кубчетата, оформящи вътрешната и външната повърхност на Warrior Back, са в състояние да поемат и допълнително 20%от енергията на удара повече от обикновена повърхност, като същевременно поддържат голяма устойчивост на износване.
 • Вътрешната повърхност също е оформена, за да гарантира циркулация на въздуха, като по този начин поддържа комфорт, особено в топъл климат.
 • Особената форма и структурата на повърхността също така правят изключително гъвкав и лек протектор, лесно съхраняващ се, бърз за оборудване и удобен за всеки вид позиция за каране.
 • Размери: В 35см - Д 26см

Характеристики var nitro_xhr; if (window.XMLHttpRequest){nitro_xhr=new XMLHttpRequest();} else{nitro_xhr=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");} nitro_xhr.onreadystatechange=function(){if (nitro_xhr.readyState==4 && nitro_xhr.status==200){var nitroBarWrapper = document.createElement('div'); nitroBarWrapper.innerHTML = nitro_xhr.responseText; document.body.appendChild(nitroBarWrapper);}} nitro_xhr.open("GET","index.php?route=tool/nitro/getwidget&cachefile=MS1kMTE1ZDRhODQ5M2RhZWNlNzEyZjYyYmRhMzMzYjA0NC5odG1s&render_time=1.5217509269714",true); nitro_xhr.setRequestHeader("X-Requested-With", "XMLHttpRequest"); nitro_xhr.send();
Пол Дамски
ЦВЯТ ЧЕРЕН
Мото стил Турър, Спорт, Скутер, Чопър

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт или Спиди.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър