Изберете Категория
Моята кошница

Каска Nolan N90-2 Special N-Com Helmet

Каска Nolan N90-2 Special N-Com Helmet
Каска Nolan N90-2 Special N-Com Helmet
Каска Nolan N90-2 Special N-Com Helmet
Каска Nolan N90-2 Special N-Com Helmet
Попитайте за наличност
Каска Nolan N90-2 Special N-Com Helmet
Каска Nolan N90-2 Special N-Com Helmet
Каска Nolan N90-2 Special N-Com Helmet
Каска Nolan N90-2 Special N-Com Helmet
Каска Nolan N90-2 Special N-Com Helmet
524.55лв.
 • Статус: Изчерпана наличност
 • Код на продукта: 2764-01
 • Време за изпращане: 3 - 5 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 51.14 лв.

За NOLAN

Nolangroup е италианска компания, основана през 1972 г. 

Същата година Lander Nocchi, бизнесмен, работещ в секторите за мотоциклетни и автомобилни аксесоари, създава производство на мотоциклетни шлемове от инжекционно формован поликарбонат, иновативен пластмасов материал, разработен от General Electric под търговското наименование LEXAN ™ *.

Същият матеариал е изпозлван за изработка на каски за космически програми.


Това е новият флип шлем от начално ниво от Nolan, който потвърждава ценените и консолидирани технически характеристики на своя предшественик N91.

P / J HOMOLOGATION

 • Шлемът може да се използва или с отворен предпазител за брадичката (конфигурация J) или затворен (конфигурация P), тъй като защитният предпазител за брадичка е преминал тестовете за хомологация, изисквани от правилата на ИКЕ на ООН за каски с цялото лице.

PINLOCK® УСТОЙЧИВ НА МЪГЛА ВЪТРЕШЕН ВИЗОР

 • Доставя се (според сегмента) и със запечатан със силикон профил (FSB - Full Silicone Border). Благодаря на ексклузивна патентована система за регулиране, приета от Nolangroup, участъкът на вътрешния визьор Pinlock® може да се регулира, като работи от външната страна на козирката и прави премахването на вътрешния козирка ненужно.
VPS СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СЪС ЗАЩИТА 400
 • Позициониран от вътрешната страна на каската, той е излят от LEXANTM и е обработен с S / R (устойчив на надраскване) и F / R (устойчив на мъгла), с UV защита до 400 нанометра. Лесно се отстранява, когато не е необходимо, или за нормални операции по поддръжка и почистване. Системата за активиране (патентована) позволява автоматично прибиране на слънцезащитния крем в позиция на готовност. По този начин евентуалните аварийни маневри за бързо прибиране на максималната видимост, предлагани от козирката (например при влизане в тунел), са по-прости. * LEXANTM Е ЗАЩИТА НА САБИКА

ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ (ПАТЕНТИРАНО)

 • Ексклузивна система за отваряне на брадичката DUAL ACTION. Позициониран в центъра на предпазителя за брадичката, той позволява лесно отваряне с една ръка. Механизмът за отваряне с двойно действие намалява риска от случайно отваряне: предпазителят на брадичката може да се отвори само чрез задействане на първия лост за освобождаване (или предпазна ключалка) и след това активиране на втория лост.
MICROLOCK2 (ПАТЕНТИРАН)
 • Двойна лост задържаща система с микрометрично регулиране. Тази система се състои от термопластичен ергономичен лост за отваряне и от втори алуминиев зъбен и задържащ лост. Зъбният лост освобождава микрометричната лента, като по този начин каишката на брадичката може да бъде отворена само с много широко въртене на отварящия лост. Това устройство свежда до минимум възможността за непреднамерено отваряне на системата за задържане.
ИНТЕГРИРАНИ ЛЕНТИ ЗА БРАДИ
 • Свалящи се и миещи се, благоприятстват прилепването на каската, както и нейната способност за носене.
ГОТОВ ЗА N-COM
 • Каската е настроена и одобрена с инсталирана N-Com система за комуникация.

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър