Изберете Категория
Моята кошница

Каска Nolan N90-2 Meridianus N-Com Helmet

Каска Nolan N90-2 Meridianus N-Com Helmet
Каска Nolan N90-2 Meridianus N-Com Helmet
Каска Nolan N90-2 Meridianus N-Com Helmet
Каска Nolan N90-2 Meridianus N-Com Helmet
Каска Nolan N90-2 Meridianus N-Com Helmet
Попитайте за наличност
Каска Nolan N90-2 Meridianus N-Com Helmet
Каска Nolan N90-2 Meridianus N-Com Helmet
Каска Nolan N90-2 Meridianus N-Com Helmet
Каска Nolan N90-2 Meridianus N-Com Helmet
Каска Nolan N90-2 Meridianus N-Com Helmet
Каска Nolan N90-2 Meridianus N-Com Helmet
682.48лв.
 • Статус: Изчерпана наличност
 • Код на продукта: 2766-01
 • Време за изпращане: 3 - 5 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 66.53 лв.

За NOLAN

Nolangroup е италианска компания, основана през 1972 г. 

Същата година Lander Nocchi, бизнесмен, работещ в секторите за мотоциклетни и автомобилни аксесоари, създава производство на мотоциклетни шлемове от инжекционно формован поликарбонат, иновативен пластмасов материал, разработен от General Electric под търговското наименование LEXAN ™ *.

Същият матеариал е изпозлван за изработка на каски за космически програми.


Каска Nolan N90-2 Meridianus N-Com

Това е флип каската за начално ниво на Nolan. Характеризира се със вдъхновен от спорта дизайн и щедрите му технически характеристики. Двойна P / J хомологация, VPS слънцезащитен крем, ексклузивен механизъм за отваряне на предпазителя на брадичката с двойно действие, система за задържане на двойно лостче Microlock2 с микрометрично регулиране и настроена за комуникационната система N-Com правят N90-2 интересен флип шлем и в двата секторите за скутери и мотоциклети.

Характеристики:

 • Козирка: изработена от Lexan, устойчиво на надраскване покритие
 • Слънце Козирка UV 400: тъмна тинтява, изработена от Lexan, покритие, устойчиво на надраскване
 • Интериор: подвижен и миещ се
 • Затваряне: Затваряне Microlock² за максимална безопасност
 • Допълнително оборудване : брадичка с двойно действие с операция с една ръка, която минимизира риска от случайно отваряне, заключване на брадичката за отворено шофиране (P / J двойна хомологация)

Спецификации:

 • Съвместимост с N-Com: B901L R-Serie, B601 R-Serie, ESS, MCS III R-Serie
 • Тегло: около 1740 g
 • ECE 22.05

Технологии:

 • P / J хомологация: Шлемът е одобрен в двойна конфигурация P / J, тъй като подвижният защитен предпазител на брадичката (в комплект с въздухозаборника) е преминал тестовете за хомологация, изисквани от правилата на ИКЕ на ООН за каски с цяло лице.
 • Pinlock® устойчив на мъгла вътрешен козирка : Благодарение на патентованата система за регулиране, участъкът на вътрешния визьор Pinlock® може да се регулира, действайки от външната страна на козирката, без да е необходимо да се сваля. Пълната силиконова граница (FSB), приета по лиценз на Pinlock®, позволява преди всичко увеличаване на размера на въздушната камера, разположена между външната и вътрешната част на каската, като по този начин допълнително намалява риска от замъгляване; второ, намалява риска от надраскване на козирката.
 • VPS слънцезащитен крем: формован от LEXANTM *, обработен е с S / R (устойчив на надраскване) и F / R (устойчив на мъгла) и предлага UV защита до 400 нанометра. Той може лесно да се отстрани за поддръжка и почистване и е напълно регулируем. * LEXANTM Е ЗАЩИТА НА SABIC
 • Двойно действие (патентована): Ексклузивна (патентована) система за отваряне на брадичката DUAL ACTION. Позициониран в центъра на предпазителя за брадичката, той позволява лесно отваряне с една ръка. Механизмът за отваряне с двойно действие намалява риска от случайно отваряне: предпазителят на брадичката може да се отвори само чрез задействане на първия лост за освобождаване (или предпазна ключалка) и след това активиране на втория лост.
 • Microlock2 (патентован): Двоен лост система за задържане с микрометрично регулиране. Тази система се състои от термопластичен ергономичен лост за отваряне и от втори алуминиев зъбен и задържащ лост. Зъбният лост освобождава микрометричната лента, като по този начин каишката на брадичката може да бъде отворена само с много широко въртене на отварящия лост. Това устройство минимизира възможността за неволно отваряне на системата за задържане.
 • Настройка за комуникационна система N-Com: Каската е настроена и одобрена с инсталирана система за комуникация N-Com.
 • Съдържание:

  • 1x каска Nolan N90-2 Meridianus N-Com
  • 1x обектив Pinlock (FSB 4L)

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър