Изберете Категория
Моята кошница

Каска Nolan N87 Special Plus N-Com Full Face Helmet

Каска Nolan N87 Special Plus N-Com Full Face Helmet
Каска Nolan N87 Special Plus N-Com Full Face Helmet
Каска Nolan N87 Special Plus N-Com Full Face Helmet
Попитайте за наличност
Каска Nolan N87 Special Plus N-Com Full Face Helmet
Каска Nolan N87 Special Plus N-Com Full Face Helmet
Каска Nolan N87 Special Plus N-Com Full Face Helmet
Каска Nolan N87 Special Plus N-Com Full Face Helmet
409.48лв.
 • Статус: Изчерпана наличност
 • Код на продукта: 2873-01
 • Време за изпращане: 3 - 5 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 39.92 лв.

За NOLAN

Nolangroup е италианска компания, основана през 1972 г. 

Същата година Lander Nocchi, бизнесмен, работещ в секторите за мотоциклетни и автомобилни аксесоари, създава производство на мотоциклетни шлемове от инжекционно формован поликарбонат, иновативен пластмасов материал, разработен от General Electric под търговското наименование LEXAN ™ *.

Същият матеариал е изпозлван за изработка на каски за космически програми.


Това е върхът на пълен шлем на Nolan в пълен диапазон. Характеризира се със спортен, но елегантен дизайн, богат на технически характеристики и широка гама от цветове и графики. Неговият компактен размер (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка), ултрашироки козирка, иновативен механизъм за козирка с накланяща се функция, VPS слънцезащитен крем (който може да се регулира в различни позиции), горната вентилационна система AirBooster Technology, двойна лост Microlock2 система за задържане с микрометрична настройка, иновативна вътрешна подплата Clima Comfort (с микроперфорирани тъкани) и създадена за комуникационната система N-Com правят N87 вече много ценен продукт сред най-взискателните туристи с мотоциклети. Това се потвърждава от победата - една от многото - на MCN AWARDS за 2016 г. като „най-добър продукт на годината“.

Характеристики:

Козирка :

 • Ултраширок, изработен от Lexan
 • устойчиво на надраскване покритие

Слънцезащитен козирка UV 400:

< ul>
 • тъмна тинтява, изработена от Lexan
 • устойчиво на надраскване покритие
 • Интериор:

  • сменяем и миещ се

  Вентилация:

  • Технология Airbooster

  Затваряне:

  • Затваряне Microlock² за максимално безопасност

  Допълнително оборудване:

  • ключалка с двойно действие с една ръка, която минимизира риска от случайно отваряне
  • подложка заключване за отворено шофиране (P / J двойна хомологация)

  Подготовка за N-Com:

  • B901 LR / B601 R / ESS / MCS III R

  Тегло:

  • ca. 1500 g

  Одобрение:

  • ECE 22-05

  Технология: < / p>

  ULTRAWIDE VISOR: Голямата повърхност на S / R (устойчив на надраскване) козирка дава възможност за по-широк изглед, също и страничен, като по този начин значително увеличава активната безопасност. Иновативният механизъм за козирка с накланяща се функционалност (предстои патент) позволява по-голямо разширяване на площта, покрита от Pinlock® и намалява риска от случайно отваряне / затваряне на козирката, както и от проникване.

  PINLOCK® УСТОЙЧИВ НА МЪГЛА ВЪТРЕШЕН ВИЗОР: Благодарение на патентованата система за регулиране, участъкът на вътрешния визьор Pinlock® може да се регулира, действайки от външната страна на козирката, без да е необходимо да се сваля. Пълната силиконова граница (FSB), приета по лиценз на Pinlock®, позволява преди всичко увеличаване на размера на въздушната камера, разположена между външната и вътрешната част на каската, като по този начин допълнително намалява риска от замъгляване; второ, намалява риска от надраскване на козирката.

  VPS SUNSCREEN: Излята от LEXANTM *, тя е S / R (устойчива на надраскване) и F / R (мъгла Устойчив) обработен и предлага UV защита до 400 нанометра. Той може лесно да се отстрани за поддръжка и почистване и е напълно регулируем. * LEXANTM Е ЗАЩИТА НА САБИК

  ВЕНТИЛАЦИОННА СИСТЕМА + ТЕХНОЛОГИЯ НА AIRBOOSTER: Ексклузивната горна система „AirBooster Technology“ осигурява оптимална вентилация там, където главата на ездача най-много се нуждае: въздухът се извлича от горния въздухозаборник и се изтласква в най-критичните зони, като се избягва всякакво разпръскване, за да се гарантира максимален комфорт и при екстремни условия на каране.

  MICROLOCK2 (патентован): Система за задържане с двоен лост с микрометрично регулиране. Тази система се състои от термопластичен ергономичен лост за отваряне и от втори алуминиев зъбен и задържащ лост. Зъбният лост освобождава микрометричната лента, като по този начин каишката на брадичката може да бъде отворена само с много широко въртене на отварящия лост. Това устройство свежда до минимум възможността за непреднамерено отваряне на системата за задържане.

  CLIMA COMFORT INNER COMFORT PADDING: Ново проектирана, вътрешната подплата е направена с микроперфорирана тъкан с двойна плътност. В комбинация с горната вентилационна система „AirBooster Technology“, тя разпределя въздуха в горната част на главата на ездача. Формата на защитата от вятър увеличава удобството за носене на каската и предпазва от дразнещи въздушни инфилтрации в областта на брадичката.

  ПОДЛОЖКИ ЗА СУЗИ: За допълнително улесняване на измиването, подложките на бузите са снабдени с вътрешна подплата от експандирана пяна, която може да се извади от покритието на тъканта.

  MOLDED ОБЛАГАНЕ ЗА ВЪТРЕШНИТЕ СИЛНИ ПОДЛОЖКИ В ПОЛИСТИРЕН: Шлемът има иновативна формована подплата за вътрешните подложки на бузите от полистирол, което позволява по-прецизно монтиране на вътрешните подложки на бузите. Тази подплата, която придава на продукта качествено покритие, осигурява и корпуса за слушалките на комуникационната система N-Com.

  АДАПТИВА НА ОЧИТЕ: Тази система е проектирана за комфорт на носителите на очила. По бърз и лесен начин той позволява да се получи място в подложките на бузите за слепоочията на очилата. Той е обратим, така че подложките на скулите могат да бъдат върнати в първоначалната конфигурация.

  N-COM СЪВМЕСТИМОСТ: B901 LR серия - B601 R серия - ESS - MCS III R серия < / p>

  Съдържание:

  • 1 каска Nolan N87 Special Plus N-Com
  • 1 Pinlock Visor (FSB 4L)

  Доставки в България, Срокове и Наличности.

  Доставка в България

  Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

  Срокове за доставка

  Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

  Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

  Примери

  • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

  • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

  • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

  Предплащане на стоки:

  Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

  Наличности

  Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

  При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

  Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

  Кога се свързваме с Вас?

  • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

  • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

  • В случаите, когато се налага предплащане.

  *Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

  Напишете мнение

  Забележка: HTML не се потдържа!
  Лош Добър