Изберете Категория
Моята кошница

Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet

Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Попитайте за наличност
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Plus Distinctive N-Com Helmet
545.98лв.
 • Статус: Изчерпана наличност
 • Код на продукта: 2793-01
 • Време за изпращане: 3 - 5 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 53.23 лв.

За NOLAN

Nolangroup е италианска компания, основана през 1972 г. 

Същата година Lander Nocchi, бизнесмен, работещ в секторите за мотоциклетни и автомобилни аксесоари, създава производство на мотоциклетни шлемове от инжекционно формован поликарбонат, иновативен пластмасов материал, разработен от General Electric под търговското наименование LEXAN ™ *.

Същият матеариал е изпозлван за изработка на каски за космически програми.


Nolan N87 Plus Отличителна каска N-Com

Най-новата и най-ексклузивната версия на пълен пълен шлем на Nolan от най-висок клас, тук подобрена с аварийна буза система за премахване на подложки (NERS - Nolan Emergency Release System), вътрешна подплата Clima Comfort с иновативната си мрежова конструкция и система за регулиране на позицията на облицовката (LPC - Liner Positioning Control). Новото техническо съдържание е придружено от спортен и елегантен външен вид и цялостен преглед на стила на вътрешния комфорт. Консолидираните технически характеристики, които правят N87 високо ценен продукт сред най-взискателните туристи с мотоциклети, са налице: компактен размер (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка), ултраширок козирка, иновативен механизъм за накланяне на функционалността на козирката, VPS слънцезащитен крем ( регулируеми в различни позиции), горна вентилационна система AirBooster Technology, система за задържане Microlock2 с двоен лост с микрометрично регулиране, вътрешна подложка Clima Comfort (с микроперфорирани тъкани) и настроена за комуникационната система N-Com.

Характеристики:

 • Козирка: Ultra-Wide, изработена от Lexan, устойчива на надраскване
 • Sun Visor UV 400: тъмна тинтява, изработена от Lexan, устойчиво на надраскване покритие
 • Интериор: подвижен и миещ се
 • Система за контрол на позиционирането на линейни елементи (LPC): С помощта на лесна за използване лента за регулиране, височината на интериора по този начин позицията на каската на N87 Plus може да бъде индивидуално адаптирана към формата на we главата на arer.
 • Вентилация: Технология Airbooster
 • NERS (Система за аварийно освобождаване Nolan): Позволява на първите реагиращи да премахнат подложките на бузите с няколко лесни стъпки и да премахнат каската с малко усилия - важно предимство в случай на падане.

Спецификации:

 • Затваряне: Затваряне Microlock² за максимална безопасност
 • Съвместимост с N-Com: серия B901 LR - серия B601 R - ESS - серия MCS III R
 • Тегло: около 1550 g
 • ECE 22.05

Технологии:

 • Ултрашироки козирка: Голямата повърхност на S / R (Устойчив на надраскване) козирка позволява по-широк изглед, също и страничен, като по този начин значително увеличава активната безопасност. Иновативният механизъм за козирка с функционалност на накланяне (в очакване на патент) позволява по-голямо разширение на площта, покрита от Pinlock® и намалява риска от случайно отваряне / затваряне на козирката, както и от проникване.
 • Pinlock® мъгла -устойчив вътрешен козирка: Благодарение на патентованата система за регулиране, опъването на вътрешния визьор Pinlock® може да се регулира, действайки от външната страна на козирката, без да е необходимо да се сваля. Пълната силиконова граница (FSB), приета по лиценз на Pinlock®, позволява преди всичко увеличаване на размера на въздушната камера, разположена между външната и вътрешната част на каската, като по този начин допълнително намалява риска от замъгляване; второ, намалява риска от надраскване на козирката.
 • VPS слънцезащитен крем: формован от LEXAN, той е обработен с S / R (устойчив на надраскване) и F / R (устойчив на мъгла) и предлага UV защита до 400 нанометра. Той може лесно да се сваля за поддръжка и почистване и е напълно регулируем.
 • Система за вентилация Airbooster Technology: Ексклузивната горна система „AirBooster Technology“ осигурява оптимална вентилация там, където главата на ездача най-много изисква: въздухът се извлича от горният въздухозаборник и принуден в най-критичните зони, като се избягва всякакво разпръскване, за да се гарантира максимален комфорт и при екстремни условия на каране.
 • Microlock2 (патентован): Двойна лост задържаща система с микрометрично регулиране. Тази система се състои от термопластичен ергономичен лост за отваряне и от втори алуминиев зъбен и задържащ лост. Зъбният лост освобождава микрометричната лента, като по този начин каишката на брадичката може да бъде отворена само с много широко въртене на отварящия лост. Това устройство свежда до минимум възможността за неволно отваряне на системата за задържане.
 • Подложка за вътрешен комфорт Clima somfort: Ново проектирана, вътрешната подложка е направена с микроперфорирана тъкан с двойна плътност. В комбинация с горната вентилационна система „AirBooster Technology“, тя разпределя въздуха в горната част на главата на ездача. Формата на защитата от вятър увеличава удобството за носене на каската и предпазва от дразнещи въздушни инфилтрации в областта на брадичката.
 • Подложки за бузи: За допълнително улесняване на измиването, подложките на бузите са оборудвани с вътрешна подплата от експандирана пяна, която може да се извади от покритието от плат.
 • Формована подплата за вътрешните подложки на бузите от полистирол: каската има иновативна формована подплата за вътрешните подложки на бузите от полистирол, което позволява по-прецизно монтиране на вътрешните подложки на бузите. Тази подплата, която придава на продукта качествен завършек, осигурява и корпуса за слушалките на комуникационната система N-Com.
 • Адаптивна за очила: Тази система е проектирана за комфорта на носещите очила. В един бърз и лесен начин, позволява да се получи място в подложките на бузите за слепоочията на очилата. Той е обратим, така че подложките на скулите могат да бъдат върнати в първоначалната конфигурация.

Съдържание:

 • 1x Nolan N87 Plus Отличителна каска N-Com
 • 1x обектив Pinlock (FSB 4L)

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър