Изберете Категория
Моята кошница

Каска Nolan N87 Gemini Replica C. Davies N-Com Helmet

Каска Nolan N87 Gemini Replica C. Davies N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Gemini Replica C. Davies N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Gemini Replica C. Davies N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Gemini Replica C. Davies N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Gemini Replica C. Davies N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Gemini Replica C. Davies N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Gemini Replica C. Davies N-Com Helmet
584.98лв.
 • Статус:
 • Код на продукта: 2781-01
 • Време за изпращане: 3 - 5 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 57.03 лв.

За NOLAN

Nolangroup е италианска компания, основана през 1972 г. 

Същата година Lander Nocchi, бизнесмен, работещ в секторите за мотоциклетни и автомобилни аксесоари, създава производство на мотоциклетни шлемове от инжекционно формован поликарбонат, иновативен пластмасов материал, разработен от General Electric под търговското наименование LEXAN ™ *.

Същият матеариал е изпозлван за изработка на каски за космически програми.


Реплика на Nolan N87 Gemini C. Шлем на Davies N-Com

Това е върхът на Nolan за пълен шлем. Характеризира се със спортен, но елегантен дизайн, богат на технически характеристики и широка гама от цветове и графики. Неговият компактен размер (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка), ултрашироки козирка, иновативен механизъм за козирка с накланяща се функция, VPS слънцезащитен крем (който може да се регулира в различни позиции), горната вентилационна система AirBooster Technology, двойна лост Microlock2 система за задържане с микрометрична настройка, иновативна вътрешна подплата Clima Comfort (с микроперфорирани тъкани) и създадена за комуникационната система N-Com правят N87 вече много ценен продукт сред най-взискателните туристи с мотоциклети. Това беше потвърдено от победата - една от многото - на MCN AWARDS за 2016 г. като „най-добър продукт на годината“.

Характеристики:

  < li> Козирка: Ultra-Wide, изработена от Lexan, покритие, устойчиво на надраскване
 • Sun Visor UV 400: тъмна тинтява, изработено от Lexan, покритие, устойчиво на надраскване
 • Интериор: подвижен и миеща се
 • Вентилация: Технология Airbooster
 • Допълнително оборудване: ключалка с двойно действие с операция с една ръка, която минимизира риска от случайно отваряне, заключване на брадичката за отворено шофиране (P / J двойно хомологация)

Спецификации:

 • Затваряне: Затваряне Microlock² за максимална безопасност
 • N-Com съвместимост : B901 LR серия - B601 R серия - ESS - MCS III R серия
 • Тегло: около 1550 g
 • ECE 22.05

Технологии:

 • Ултрашироки козирка: Голямата повърхност на S / R (Устойчив на надраскване) козирка позволява по-широк изглед, също и страничен, като по този начин значително увеличава активната безопасност. Иновативният механизъм за козирка с функционалност на накланяне (в очакване на патент) позволява по-голямо разширение на площта, покрита от Pinlock® и намалява риска от случайно отваряне / затваряне на козирката, както и от проникване.
 • Pinlock® мъгла -устойчив вътрешен козирка: Благодарение на патентованата система за регулиране, опъването на вътрешния визьор Pinlock® може да се регулира, действайки от външната страна на козирката, без да е необходимо да се сваля. Пълната силиконова граница (FSB), приета по лиценз на Pinlock®, позволява преди всичко увеличаване на размера на въздушната камера, разположена между външната и вътрешната част на каската, като по този начин допълнително намалява риска от замъгляване; второ, намалява риска от надраскване на козирката.
 • VPS слънцезащитен крем: формован от LEXAN, той е обработен с S / R (устойчив на надраскване) и F / R (устойчив на мъгла) и предлага UV защита до 400 нанометра. Той може лесно да се сваля за поддръжка и почистване и е напълно регулируем.
 • Система за вентилация Airbooster Technology: Ексклузивната горна система „AirBooster Technology“ осигурява оптимална вентилация там, където главата на ездача най-много изисква: въздухът се извлича от горният въздухозаборник и принуден в най-критичните зони, като се избягва всякакво разпръскване, за да се гарантира максимален комфорт и при екстремни условия на каране.
 • Microlock2 (патентован): Двойна лост задържаща система с микрометрично регулиране. Тази система се състои от термопластичен ергономичен лост за отваряне и от втори алуминиев зъбен и задържащ лост. Зъбният лост освобождава микрометричната лента, като по този начин каишката на брадичката може да бъде отворена само с много широко въртене на отварящия лост. Това устройство свежда до минимум възможността за неволно отваряне на системата за задържане.
 • Подложка за вътрешен комфорт Clima somfort: Ново проектирана, вътрешната подложка е направена с микроперфорирана тъкан с двойна плътност. В комбинация с горната вентилационна система „AirBooster Technology“, тя разпределя въздуха в горната част на главата на ездача. Формата на защитата от вятър увеличава удобството за носене на каската и предпазва от дразнещи въздушни инфилтрации в областта на брадичката.
 • Подложки за бузи: За допълнително улесняване на измиването, подложките на бузите са оборудвани с вътрешна подплата от експандирана пяна, която може да се извади от покритието от плат.
 • Формована подплата за вътрешните подложки на бузите от полистирол: каската има иновативна формована подплата за вътрешните подложки на бузите от полистирол, което позволява по-прецизно монтиране на вътрешните подложки на бузите. Тази подплата, която придава на продукта качествен завършек, осигурява и корпуса за слушалките на комуникационната система N-Com.
 • Адаптивна за очила: Тази система е проектирана за комфорта на носещите очила. По бърз и лесен начин той позволява да се получи място в подложките на бузите за слепоочията на очилата. Той е обратим, така че подложките на скулите могат да бъдат върнати в първоначалната конфигурация.

Съдържание:

 • 1x Nolan N87 Gemini Реплика N-Com шлем
 • 1x Pinlock обектив (FSB 4L)

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър