Изберете Категория
Моята кошница

Каска Nolan N87 Arkad N-Com Helmet

Каска Nolan N87 Arkad N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Arkad N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Arkad N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Arkad N-Com Helmet
Попитайте за наличност
Каска Nolan N87 Arkad N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Arkad N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Arkad N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Arkad N-Com Helmet
Каска Nolan N87 Arkad N-Com Helmet
511.33лв.
 • Статус: Изчерпана наличност
 • Код на продукта: 2788-01

Опции

купи на изплащане
12 x 49.85 лв.

За NOLAN

Nolangroup е италианска компания, основана през 1972 г. 

Същата година Lander Nocchi, бизнесмен, работещ в секторите за мотоциклетни и автомобилни аксесоари, създава производство на мотоциклетни шлемове от инжекционно формован поликарбонат, иновативен пластмасов материал, разработен от General Electric под търговското наименование LEXAN ™ *.

Същият матеариал е изпозлван за изработка на каски за космически програми.


Това е върхът на нолан за пълен шлем на Нолан. Характеризира се със спортен, но елегантен дизайн, богат на технически характеристики и широка гама от цветове и графики. Неговият компактен размер (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка), ултрашироки козирка, иновативен механизъм за накланяне на козирката, VPS слънцезащитен крем (който може да се регулира на различни позиции), горната вентилационна система AirBooster Technology, двойна лост Microlock2retention система с микрометрично регулиране , иновативна вътрешна подплата Clima Comfort (с микроперфорирани тъкани) и създадена за комуникационната система N-Com правят N87 вече много ценен продукт сред най-взискателните туристи с мотоциклети.

ULTRAWIDE VISOR
 • Голямата повърхност на козирката S / R (устойчива на надраскване) дава възможност за по-широк изглед, също и страничен, като по този начин значително увеличава активната безопасност. Иновативният механизъм за козирка с функционалност на накланяне (предстои патент) позволява по-голямо разширение на площта, покрита от Pinlock® и намалява риска от случайно отваряне / затваряне на козирката, както и от инфилтрации.
PINLOCK® УСТОЙЧИВ ВЪТРЕШЕН ВИЗОР
 • Доставя се (според сегмента) и със запечатан със силикон профил (FSB - Full Silicone Border). Благодарение на ексклузивната патентована система за регулиране, приета от Nolangroup, участъка на Pinlock® вътрешната козирка може да се регулира, като се задейства от външната страна на козирката и прави премахването на вътрешния козирка ненужно.
VPS СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СКЛЮЧ 400 ЗАЩИТА е формован от LEXANTM и е обработен с S / R (устойчив на надраскване) и F / R (устойчив на мъгла), с UV защита до 400 нанометра. Лесно се отстранява, когато не е необходимо, или за нормални операции по поддръжка и почистване. Системата за активиране (патентована) позволява автоматично прибиране на слънцезащитния крем в позиция на готовност. По този начин евентуалните аварийни маневри за бързо прибиране на максималната видимост, предлагани от козирката (например при влизане в тунел), са по-прости. * LEXANTM Е ЗАЩИТА НА SABIC ВЕНТИЛАЦИОННА СИСТЕМА + ТЕХНОЛОГИЯ НА AIRBOOSTER
 • Ексклузивната горна система „AirBooster Technology“ осигурява оптимална вентилация там, където главата на ездача най-много изисква: въздухът се извлича от горен въздухозаборник и принуден в най-критичните зони, избягвайки всякакво разпръскване, за да се гарантира максимален комфорт и при екстремни условия на каране. Освен това, вентилационната система разполага с: - всмукател на въздух за предпазване на брадичката, който позволява вентилация на нивото на устата и насочва въздуха право към козирката, ограничавайки замъгляването; - заден екстрактор, интегриран в заден спойлер, позволява изхвърлянето на горещ, остарял въздух.
MICROLOCK2 (ПАТЕНТИРАН)
 • Система за задържане с двоен лост с микрометрично регулиране. Тази система се състои от термопластичен ергономичен лост за отваряне и от втори алуминиев зъбен и задържащ лост. Зъбният лост освобождава микрометричната лента, като по този начин каишката на брадичката може да бъде отворена само с много широко въртене на отварящия лост. Това устройство свежда до минимум възможността за неволно отваряне на системата за задържане.
„CLIMA COMFORT” ВЪТРЕШНА КОМФОРТНА ПОДГОТОВКА
 • Ново проектирана, вътрешната подплата е направена с микроперфорирана тъкан с двойна плътност. В комбинация с горната вентилационна система „AirBooster Technology“, тя разпределя въздуха в горната част на главата на ездача. Формата на защитата от вятър увеличава удобството за носене на каската и предпазва от дразнещи въздушни инфилтрации в областта на брадичката.
ПОДЛОЖКИ ЗА СВЕЗИ
 • За допълнително улесняване на измиването, подложките за бузите са снабдени с вътрешна подплата от експандирана пяна, която може да се извади от покритието на тъканта. ВЪТРЕШНИ ПОДЛОЖКИ ЗА СУЗИ В ПОЛИСТИРЕН
  • Шлемът има иновативна формована подплата за вътрешните подложки на бузите от полистирол, което позволява по-прецизно монтиране на вътрешните подложки на бузите. Тази подплата, която придава на продукта качествен завършек, осигурява и корпуса за слушалките на комуникационната система N-Com.
  АДАПТИВА ЗА ОЧИ
  • Ексклузивна система, създадена за комфорта на очилата носители. По бърз и лесен начин той позволява да се получи място в подложките на бузите за слепоочията на очилата. Той е обратим, така че подложките на скулите могат да бъдат върнати в първоначалната конфигурация.

  ГОТОВ ЗА N-COM

  • Шлемът е настроен и одобрен с комуникационната система N-Com и с иновативния ESS (сигнал за аварийно спиране).

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър