Изберете Категория
Моята кошница

Каска Nolan N70-2 X Decurio N-Com Helmet

Каска Nolan N70-2 X Decurio N-Com Helmet
Каска Nolan N70-2 X Decurio N-Com Helmet
Каска Nolan N70-2 X Decurio N-Com Helmet
Каска Nolan N70-2 X Decurio N-Com Helmet
Каска Nolan N70-2 X Decurio N-Com Helmet
Каска Nolan N70-2 X Decurio N-Com Helmet
Попитайте за наличност
Каска Nolan N70-2 X Decurio N-Com Helmet
Каска Nolan N70-2 X Decurio N-Com Helmet
Каска Nolan N70-2 X Decurio N-Com Helmet
Каска Nolan N70-2 X Decurio N-Com Helmet
Каска Nolan N70-2 X Decurio N-Com Helmet
Каска Nolan N70-2 X Decurio N-Com Helmet
Каска Nolan N70-2 X Decurio N-Com Helmet
760.48лв.
 • Статус: Изчерпана наличност
 • Код на продукта: 2794-01
 • Време за изпращане: 3 - 5 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 74.14 лв.

За NOLAN

Nolangroup е италианска компания, основана през 1972 г. 

Същата година Lander Nocchi, бизнесмен, работещ в секторите за мотоциклетни и автомобилни аксесоари, създава производство на мотоциклетни шлемове от инжекционно формован поликарбонат, иновативен пластмасов материал, разработен от General Electric под търговското наименование LEXAN ™ *.

Същият матеариал е изпозлван за изработка на каски за космически програми.


Каска Nolan N70-2 X Decurio N-Com

Това е новият пътен и офроуд кросоувър на Nolan, първият шлем за вкл. / изкл. снабден със сменяем защитен предпазител за брадичката на пазара. Характеризира се с дизайн, вдъхновен от офроуд, много технически характеристики и богата гама от цветове и налични графики. Неговият компактен размер (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка), двойна P / J хомологация, ултраширок козирка, особено широк прозорец, съвместим с използването на маска (дори с монтиран и отворен козирката), VPS слънцезащитен крем (регулируем на различни позиции и оборудвана със система за автоматично преместване), система за горна вентилация AirBooster Technology, система за задържане Microlock2 с двоен лост с микрометрично регулиране, иновативна вътрешна подплата Clima Comfort (с микроперфорирана материя и регулируема ролка на врата) и настроена за комуникационната система N-Com направете N70-2 X окончателното включване-изключване за най-взискателните туристи с мотоциклети.

Характеристики:

 • Козирка: Ultra- Широк, изработен от Lexan, устойчив на надраскване
 • Sun Visor UV 400: тъмна тинтява, изработен от Lexan, устойчив на надраскване
 • Интериор: подвижен и миещ се
 • < li> Вентилация: Airbooster Technology, Вентилационен отвор в козирката и брадичката
 • Допълнително оборудване влизане: допълнителна сянка за защита от слънце и подвижна част на брадичката, която за нула време превръща струята в напълно функционираща каска с пълно лице (P / J двойна хомологация)

Спецификации:

 • Затваряне: Затваряне Microlock² за максимална безопасност
 • ECE 22.05
 • тегло: прибл. 1740 g
 • N-Com съвместимост: B901 L - B901 - B601 R - ESS - MCS III

Технологии:

 • P / J хомологация: Шлемът е одобрен в двойна конфигурация P / J, тъй като подвижният защитен предпазител на брадичката (в комплект с въздухозаборника) е преминал тестовете за хомологация, изисквани от регламентите на ИКЕ на ООН за каски за цялото лице .
 • Ултраширок козирка: Голямата повърхност на козирката S / R (устойчива на надраскване) дава възможност за по-широк изглед, също страничен, като по този начин значително увеличава активната безопасност. Иновативният механизъм за козирка с функционалност на накланяне (в очакване на патент) позволява по-голямо разширение на площта, покрита от Pinlock® и намалява риска от случайно отваряне / затваряне на козирката, както и от проникване.
 • Pinlock® мъгла -устойчив вътрешен козирка: Благодарение на патентованата система за регулиране, опъването на вътрешния визьор Pinlock® може да се регулира, действайки от външната страна на козирката, без да е необходимо да се сваля. Пълната силиконова граница (FSB), приета по лиценз на Pinlock®, позволява преди всичко увеличаване на размера на въздушната камера, разположена между външната и вътрешната част на каската, като по този начин допълнително намалява риска от замъгляване; второ, намалява риска от надраскване на козирката.
 • VPS слънцезащитен крем: формован от LEXAN, той е обработен с S / R (устойчив на надраскване) и F / R (устойчив на мъгла) и предлага UV защита до 400 нанометра. Може лесно да се сваля за поддръжка и почистване и е напълно регулируем. * LEXANTM Е ЗАЩИТА НА САБИК
 • Възможни конфигурации: Каската може да се използва в осем различни конфигурации. N70-2 X всъщност се характеризира с наличието на три елемента (козирка, подвижен предпазител за брадичката и връх), които могат да се монтират на каската поотделно, по двойки, всички заедно или да се премахнат напълно.
 • Вентилационна система Airbooster Technology: Ексклузивната горна система „AirBooster Technology“ осигурява оптимална вентилация там, където главата на водача е най-необходима: въздухът се извлича от горния въздухозаборник и се принуждава в най-критичните зони, като се избягва всякакво разпръскване, за да се гарантира максимален комфорт и при екстремни условия за каране.
 • Microlock2 (патентован): Двойна лост задържаща система с микрометрично регулиране. Тази система се състои от термопластичен ергономичен лост за отваряне и от втори алуминиев зъбен и задържащ лост. Зъбният лост освобождава микрометричната лента, като по този начин каишката на брадичката може да бъде отворена само с много широко въртене на отварящия лост. Това устройство свежда до минимум възможността за неволно отваряне на системата за задържане.
 • Интегрирани презрамки за брадичка: Интегрирани в подложката, подвижните и миещи се презрамки за брадичка благоприятстват прилягането на каската, както и нейната способност за носене.
 • Подложка за вътрешен комфорт Clima somfort: Ново проектирана, вътрешната подплата е направена с микроперфорирана материя с двойна плътност. В комбинация с горната вентилационна система „AirBooster Technology“, тя разпределя въздуха в горната част на главата на ездача. Формата на защитата от вятър увеличава удобството за носене на каската и предпазва от дразнещи въздушни прониквания в областта на брадичката.

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър