Изберете Категория
Моята кошница

Каска Nolan N53 Lazy Boy Cross Helmets

Каска Nolan N53 Lazy Boy Cross Helmets
Каска Nolan N53 Lazy Boy Cross Helmets
Попитайте за наличност
Каска Nolan N53 Lazy Boy Cross Helmets
Каска Nolan N53 Lazy Boy Cross Helmets
Каска Nolan N53 Lazy Boy Cross Helmets
389.81лв.
  • Статус: Изчерпана наличност
  • Код на продукта: 2866-01
  • Време за изпращане: 3 - 5 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 38.00 лв.

За NOLAN

Nolangroup е италианска компания, основана през 1972 г. 

Същата година Lander Nocchi, бизнесмен, работещ в секторите за мотоциклетни и автомобилни аксесоари, създава производство на мотоциклетни шлемове от инжекционно формован поликарбонат, иновативен пластмасов материал, разработен от General Electric под търговското наименование LEXAN ™ *.

Същият матеариал е изпозлван за изработка на каски за космически програми.


N53 е офроуд пълен шлем от Nolan. Изключително агресивен дизайн и показна личност за продукт, съобразен с най-новите тенденции в своя клас.

Предлага се в два различни размера на външната обвивка, N53 разполага с изключително широк прозорец за настаняване на различни видове очила. Самата задна част на корпуса е проектирана така, че да поставя каишката.

Полагат се максимални грижи при проектирането на подплатата от последно поколение, ярко оцветени, абсорбиращи пот и силно дишащи материи. Вътрешната подплата може лесно да се отстрани за пране (особено за офроуд употреба).

Ефективната вентилационна система предлага оптимален вътрешен контрол на климата и разполага с няколко въздухозаборника и аспиратори, както и с технологията AirBooster. >

Система за задържане на DD-пръстен.

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

  • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

  • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

  • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

  • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

  • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

  • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър