Изберете Категория
Моята кошница

Каска Nolan N53 Davies Sepang Practice Replica Motocross Helmet

Каска Nolan N53 Davies Sepang Practice Replica Motocross Helmet
Каска Nolan N53 Davies Sepang Practice Replica Motocross Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
Каска Nolan N53 Davies Sepang Practice Replica Motocross Helmet
Каска Nolan N53 Davies Sepang Practice Replica Motocross Helmet
Каска Nolan N53 Davies Sepang Practice Replica Motocross Helmet
505.05лв.
 • Код на продукта: 2831-01
 • Време за изпращане: 3 - 5 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 49.24 лв.

За NOLAN

Nolangroup е италианска компания, основана през 1972 г. 

Същата година Lander Nocchi, бизнесмен, работещ в секторите за мотоциклетни и автомобилни аксесоари, създава производство на мотоциклетни шлемове от инжекционно формован поликарбонат, иновативен пластмасов материал, разработен от General Electric под търговското наименование LEXAN ™ *.

Същият матеариал е изпозлван за изработка на каски за космически програми.


Това е офроуд каската за пълно лице на Nolan. Характеризира се с агресивен дизайн, широки технически характеристики и широка гама от цветове и графики. Компактният му обем (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка), изключително широк прозорец, горната вентилационна система AirBooster Technology и вътрешната подплата Clima Comfort (проектиран с оглед на интензивното използване на продукта) превръща N53 във вече много ценен продукт годишно след пускането му. Това беше потвърдено и от използването му по време на Дакар през 2016 г.

ПРОСТРАНСТВО НА ПРОСТРАНСТВОТО

 • Изключително широкият прозорец позволява настаняване на различни видове очила.
 • ВЕНТИЛАЦИОННА СИСТЕМА + ТЕХНОЛОГИЯ НА ВЪЗДУШНИЯ ВЪЗДУХ

  • Ексклузивната горна система „AirBooster Technology“ осигурява оптимална вентилация там, където главата на ездача най-много изисква: въздухът се извлича от горния въздухозаборник връх) и принуден в най-критичните зони, избягвайки всякакво разпръскване, за да се гарантира максимален комфорт и при екстремни условия на каране. Освен това, вентилационната система се отличава с: - всмукване на въздух за предпазител за брадичката и предни въздухозаборници, които позволяват вентилация в областта на устата и челото; - задните екстрактори са разположени в горната част на шлема, на гърба му и на една линия с основния ръб и позволяват изхвърлянето на горещ, остарял въздух.

  ВХОД НА ВЪЗДУХ НА ЧИНД ФИЛТЪР

  • Въздухозаборникът на предпазителя за брадичката е снабден със сменяем вътрешен филтър (вграден във вътрешния предпазител на брадичката), който може лесно да се извади от корпуса му, за да се увеличи всмукването на въздух.

  „CLIMA COMFORT“ ВЪТРЕШНА ПОДГОТОВКА

  • Може лесно да се извади за измиване (особено за офроуд употреба).
  < p> ИНТЕГРИРАНИ ЛЕНТИ ЗА БРАДИНА В СТРАДНИТЕ ПОДЛОЖКИ

  • Интегрирани в подложките на бузите, подвижните и миещи се презрамки за брадичка благоприятстват прилягането на каската, както и нейната способност за носене.

  КЪЩА ЗА ЧАШИ

  • Задната част на черупката е проектирана да приютява лентата за очила.

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт или Спиди.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър