Изберете Категория
Моята кошница

Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet

Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Попитайте за наличност
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Overland N-Com Helmet
896.98лв.
 • Статус: Изчерпана наличност
 • Код на продукта: 2776-01
 • Време за изпращане: 3 - 5 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 87.44 лв.

За NOLAN

Nolangroup е италианска компания, основана през 1972 г. 

Същата година Lander Nocchi, бизнесмен, работещ в секторите за мотоциклетни и автомобилни аксесоари, създава производство на мотоциклетни шлемове от инжекционно формован поликарбонат, иновативен пластмасов материал, разработен от General Electric под търговското наименование LEXAN ™ *.

Същият матеариал е изпозлван за изработка на каски за космически програми.


Nolan N100-5 Plus Overland N-Com шлем

Най-новата и най-ексклузивната версия на върховия шлем на Nolan, който е подобрен с Clima Комфортна вътрешна подплата с иновативната си мрежова конструкция и система за регулиране на позицията на облицовката (LPC - Liner Positioning Control) Новото техническо съдържание е придружено от спортен и елегантен външен вид и цялостен преглед на стила на вътрешния комфорт. Консолидираните технически характеристики, които правят N100-5 високо ценен продукт сред най-взискателните туристи с мотоциклети, са налични: компактен размер (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка), двойна P / J хомологация, ултраширок козирка, VPS слънцезащитен крем (регулируема в различни позиции и оборудвана с автоматична система за прибиране), система за горна вентилация AirBooster Technology, въртене на предпазителя на брадичката с елипсовидно завъртане, изключителен механизъм за отваряне на предпазителя на брадичката с двойно действие, система за задържане Microlock2 с двоен лост с микрометрично регулиране, Clima Comfort вътрешна подплата (с микроперфорирани тъкани и регулируемо деколте) и настройка за комуникационната система N-Com.

Характеристики:

 • козирка: ултраширок, изработен от Lexan, устойчив на надраскване
 • слънцезащитен козирка UV 400 Защита: тъмно оцветен, изработен от Lexan, устойчив на надраскване, регулируем в различни позиции
 • clima Comfort интериор: подвижен и миещ се, rem овална възглавница за врата
 • Система за контрол на позиционирането на линейката (LPC): с помощта на лесна за използване лента за регулиране, височината на интериора и по този начин позицията на каската на N100-5 Plus може да бъде индивидуално приспособена към формата на главата на потребителя
 • Вентилация: Технология Airbooster за оптимална вентилация
 • Затваряне: Microlock2
 • Допълнителни екстри: подготовка на канал за очила, каишка за брадичка с двойно действие затваряне с операция с една ръка, за да се сведе до минимум рискът от случайно отваряне, лост за заключване на брадичката за отворено шофиране (двойно хомологация P / J), елипсовиден механизъм за брадичка, който придвижва каишката на брадичката по-близо до чашата, когато е отворен
 • < / ul>

  Спецификации:

  • ECE 22.05
  • тегло: прибл. 1700 g
  • 2 размера на черупката на каската: XXS-M и L-3XL

  N-Com съвместимост:

  • B901LR / B901R / B601 R / B1.4 / MCS III / ESS

  Технологии:

  • P / J Хомологация: Шлемът е одобрен в двойна конфигурация P / J, тъй като подвижният защитен предпазител на брадичката (в комплект с въздухозаборника) е преминал тестовете за хомологация, изисквани от правилата на ИКЕ на ООН за каски с цялото лице.
  • Ултрашироки козирка: Голямата повърхност на козирката S / R (устойчива на надраскване) дава възможност за по-широк изглед, също и страничен, като по този начин значително увеличава активната безопасност. Също така е в състояние да предпази лицето на водача от вода и вятър, като същевременно гарантира циркулация на въздуха в каската, ако се използва в конфигурация „Jet“. * LEXANTM * Е ЗАЩИТА НА САБИКА
  • Pinlock® устойчива на мъгла вътрешна козирка: Благодарение на патентованата система за регулиране, участъкът на вътрешния козир Pinlock® може да се регулира, действайки от външната страна на козирката, без да е необходимо да се сваля. Пълната силиконова граница (FSB), приета по лиценз на Pinlock®, позволява преди всичко увеличаване на размера на въздушната камера, разположена между външната и вътрешната част на каската, като по този начин допълнително намалява риска от замъгляване; второ, намалява риска от надраскване на козирката.
  • VPS слънцезащитен крем: формован от LEXAN, той е обработен с S / R (устойчив на надраскване) и F / R (устойчив на мъгла) и предлага UV защита до 400 нанометра. Той може лесно да се отстрани за поддръжка и почистване и е напълно регулируем.
  • Подложки за скули от един парче: Вътрешната подложка от експандирана пяна за подложките на бузите е проектирана, за да осигури превъзходно равномерно налягане и постоянна ефективност във времето в сравнение с традиционните подложки. Той може също така да бъде отстранен от тъканите му, за да улесни измиването на последните.
  • Вътрешен комфорт Clima Comfort: нова концепция, вътрешната подплата е направена от микро перфорирана тъкан с двойна плътност. В комбинация с горната вентилационна система "AirBooster Technology" тя разпределя въздуха в горната част на главата на ездача. Въртенето на врата е подвижно, миещо се и регулируемо, следователно лесно се адаптира към формата на ездача и различните настройки, произтичащи от различни позиции на езда.
  • Подложка с иновативна мрежова конструкция: (предлага се само на N100-5 PLUS) Обшивката с иновативна мрежова конструкция допълнително подпомага движението на въздуха около горната част на главата на водачите. N100-5 Plus се характеризира и с особената форма на подложките на бузите, които осигуряват допълнителна защита срещу течения.
  • Формована подплата за вътрешните подложки на бузите от полистирол: Шлемът има излята подплата за вътрешната подложки за бузи от полистирол, което позволява по-прецизно прилепване на вътрешната част на плата c подплънки за крака. Тази подплата, която придава на продукта качествен завършек, осигурява и корпуса за слушалките на комуникационната система N-Com.
  • Технология Airbooster: Изключителната горна система „AirBooster Technology“ осигурява оптимална вентилация там, където главата най-много изисква: въздухът се извлича от горния въздухозаборник и се принуждава в най-критичните зони, като се избягва всякакво разпръскване, за да се гарантира максимален комфорт и при екстремни условия на каране.
  • Въртене на брадичката с елипсовидна траектория (патентована ): Движението на въртене на предпазителя на брадичката с елипсовидна траектория позволява да се сведе до минимум общият размер на каската отпред, когато защитата на брадичката е отворена. Следователно ефектът „уплътнение“ е силно намален и комфортът при каране все още е гарантиран, дори когато предпазителят на брадичката е повдигнат.
  • Двойно действие (патентовано): Ексклузивна система за отваряне на предпазителя на брадичката с двойно действие. Позициониран в центъра на предпазителя за брадичката, той позволява лесно отваряне с една ръка. Механизмът за отваряне с двойно действие намалява риска от случайно отваряне: предпазителят на брадичката може да се отвори само чрез задействане на първия лост за освобождаване (или предпазна ключалка) и след това активиране на втория лост.
  • Microlock2 (патентован): патентована система за задържане с двоен лост с микрометрично регулиране. Състои се от термопластичен ергономичен лост за отваряне и от втори алуминиев зъбен и задържащ лост. Зъбният лост освобождава микрометричната лента, като по този начин каишката на брадичката може да бъде отворена само с много широко въртене на отварящия лост. Това устройство свежда до минимум възможността за неволно отваряне на системата за задържане.
  • LPC - Контрол на позиционирането на линията (предлага се само на N100-5 PLUS): Тази система позволява регулирането на позицията на облицовката да се регулира , което означава, че каската може да се адаптира към различни изисквания и форми на главата, без да се променя размерът.
  • Настройка за комуникационна система N-COM: Каската е настроена и одобрена с инсталирана комуникационна система N-Com и с иновативния ESS (сигнал за аварийно спиране).

  Съдържание:

  • 1x Nolan N100-5 Plus Overland N- Com шлем
  • 1x обектив Pinlock (FSB 4L)

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър