Изберете Категория
Моята кошница

Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet

Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Попитайте за наличност
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com Helmet
857.98лв.
 • Статус: Изчерпана наличност
 • Код на продукта: 2772-01
 • Време за изпращане: 3 - 5 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 83.64 лв.

За NOLAN

Nolangroup е италианска компания, основана през 1972 г. 

Същата година Lander Nocchi, бизнесмен, работещ в секторите за мотоциклетни и автомобилни аксесоари, създава производство на мотоциклетни шлемове от инжекционно формован поликарбонат, иновативен пластмасов материал, разработен от General Electric под търговското наименование LEXAN ™ *.

Същият матеариал е изпозлван за изработка на каски за космически програми.


Nolan N100-5 Plus Destinctive N-Com шлем

Най-новата и най-ексклузивната версия на върховия шлем на Nolan, която е подобна на Clima Комфортна вътрешна подплата с иновативната си мрежова конструкция и система за регулиране на позицията на формата (LPC - Liner Positioning Control). Ново техническо съдържание е придружено от спортен и елегантен външен вид и цялостен преглед на стила на вътрешния комфорт. Консолидирани технически характеристики, които създават N100-5 високо ценен продукт сред най-популярните туристически мотоциклети, с налични: компактен размер (благодарност за наличието на два размера по външна обвинение), двойна P / J хомологация, ултраширок козирка, VPS слънцезащитен крем ( регулиране на различни позиции и оборудване с автоматична система за прибиране), система за горна вентилация AirBooster Technology, въртене на предпазител на брадичката с елипсовидно завършени, изключителен механизъм за отваряне на предпазителя на брадичката с двойно действие, система за задържане на Microlock2 с двоен лост с микрометрично регулиране, Clima Comfort вътрешна подплата (с микроперфорирани тъкани и регулиращи деколи) и настройка за комуникационна система N-Com.

Характеристики:

 • козирка: ултраширок, изработен от Lexan, устойчив на надраскване
 • слънцезащитен козирка UV 400 Защита: тъмно оцветен, изработен от Lexan, устойчив на надраскване, регулируем в различни позиции
 • clima Comfort интериор: подвижен и миещ се, рем овална възглавница за врата
 • Система за контрол на позиционирането на линейката (LPC): с помощта на лесна за използване на лента за регулиране, височината на интериора и по този начин позицията на каската на N100-5 Plus може да бъде индивидуално присъединена към формата на главата на потребителя
 • Вентилация: Технология Airbooster за оптимална вентилация
 • Затваряне: Microlock2
 • Допълнителни екстри: подготовка на канал за очила, каишка за брадичка с двойно действие затваряне при работа с една ръка, за да се изведе до минимален риск от случайно отваряне, загуба за заключване на брадичката за открито шофиране (двойно хомологация P / J), ели псовиден механизъм за брадичка, който придвижва каишката на брадичката по-близо до чашата, когато е отворен
 • Спецификации:

  • ECE 22.05
  • тегло: прибл. 1700 g

  N-Com съвместимост:

  • B901LR / B901R / B601 R / B1.4 / MCS III / ESS

  Технологии:

  • P / J хомологация: Шлемът е одобрен в двойна конфигурация P / J, като подвижна защитна защита за брадичка (пълен с въздухозаборник) е преминал тестовете за хомологация, изискван от регламентиране на ИКЕ на ООН за шлемовете за цялото лице.
  • Свръхшироко козирка: Голямата повърхност на козирка S / R (устойчивост на надраскване) може да се използва по-широк преглед, също и страничен, като по този начин се увеличава активността на безопасността. Също така е в състояние да предпазите лицето от водата от водата и отвора, като същевременно се гарантира циркулация на въздуха в каската, ако се използва в конфигурацията „Jet“. * LEXANTM * Е ЗАЩИТА НА САБИКА
  • Pinlock® устойчивост на мъжката вътрешна козирка: Благодарение на патентованата система за регулиране, участък във вътрешния козир Pinlock® може да се регулира, действайки от външната страна на козирката, без да е необходимо да се се сваля. Пълната силиконова граница (FSB), пристигаща по лиценз на Pinlock®, позволява преди всичко да се увеличи размера на въздушната камера, разположена между външната и вътрешната част на каската, като по този начин допълнително се увеличава рискът от замъгляване; второ, намаление на риска от надраскване на козирката.
  • VPS слънцезащитен крем: формован от LEXAN, той е обработен с S / R (устойчив на надраскване) и F / R (устойчив на мъгла) и предлага UV защита до 400 нанометра. Той може лесно да се отстрани за поддръжка и почистване и е напълно регулиран.
  • Подложки за скули от един парче: Вътрешната подложка от експандирана пяна за подложките в сградата е проектирана, за да осигурите превъзходно равномерно налягане и постоянна ефективност във времето в сравнение с традиционните подложки. Той може също така да бъде отстранен от тъканите му, за да улесни изнасянето на последния.
  • Вътрешен комфорт Clima Comfort: нова концепция, вътрешната подплата е направена от микро перфорирана тъкан с двойно плътност. В комбинация с горната вентилационна система "AirBooster Technology" тя разпределя въздуха в горната част на главата на издателя. Въртенето на вратата е подвижно, миещо се и регулираме, следователно лесно се адаптираме към формата на изданието и различните настройки, произвеждащи от различни позиции на изданието.
  • Подложка с иновативна мрежова конструкция: (предлага се само на N100-5 PLUS) Обшивката с иновативна мрежова конструкция допълнително подпомага движението на въздуха има около горната част на главата на водачите. N100-5 Plus се характеризира и с особена форма на подложките в сайта, които осигуряват допълнителна защита срещу течения.
  • Формована подплата за вътрешни подложки на бузите от полистирол: Шлемът има излята подплата за вътрешни подложки за скули от полистирол, която позволява по-точно монтиране на вътрешните подложки на бузите. Тази подплата, която дава професионален канал с качествено покритие, осигурява и корпус за слушатели в комуникационната система N-Com.
  • Технология Airbooster: Ексклузивната горна система „AirBooster Technology“ има оптимална вентилация там, където главата на изданието най-много трябва: въздухът се издига от горния въздухозаборник и се принуждава в най-критичните зони, като се избягва всякакво разпръскване, за да се осигури максимален комфорт и при екстремни условия на каране.
  • Въртене на брадичката с елипсовидна траектория (патентована): Въртенето на предпазител на брадичката движение с елипсовидна траектория позволява да се преведе до минимален общ размер на каската отпред, когато защитата на брадичката е отворена. Следващ ефект на „уплътнение“ е силно намален и комфортен при каране, още повече е гарантиран, като в този случай се поддържа защитникът на брадичката и е повдигнат.
  • Двойно действие (патентовано): Ексклузивна система за отваряне на предпазителя на брадичката с двойно действие. Позициониран в центъра на защитника за брадичката, той лесно може да се отвори с една ръка. Механизмът за отваряне с двойно действие намалява риска от случайно отваряне: защитникът на брадичката може да се отвори само чрез задействане на първия лост за освобождаване (или предпазна ключалка) и след това активиране на втората загуба.
  • Microlock2 (патентован): патентована система за задържане с двоен лост с микрометрично регулиране. Състои се от термопластичен ергономичен лост за отваряне и от вторичен алуминиев зъбен и задържащ лост. Зъбният лост освобождава микрометричната лента, като по този начин каишката на брадичката може да бъде отворена само с много широко въртене на отварящия лост. Това устройство е свежо до минимална възможност за непрекъснато отваряне на системата за поддържане.
  • LPC - Контрол на позиционирането на линията (предлага се само на N100-5 PLUS): Тази система може да регулира позицията на лицата, за да се регулира, което означава, че каската може да се адаптира към различни изисквания и форми на главата, без да се променя размерът.
  • Настройка за комуникационна система N-COM: Каската е настроена и одобрена с инсталирана комуникационна система N-Com и с иновативна ESS (сигнал за аварийно спиране).

  Съдържание:

  • 1x Nolan N100-5 Plus N-Com Каска
  • 1x обектив Pinlock (FSB 4L)

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър