Изберете Категория
Моята кошница

Каска Nolan N100-5 Classic N-Com Helmet

Каска Nolan N100-5 Classic N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Classic N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Classic N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Classic N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Classic N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Classic N-Com Helmet
Попитайте за наличност
Каска Nolan N100-5 Classic N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Classic N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Classic N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Classic N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Classic N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Classic N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Classic N-Com Helmet
760.48лв.
 • Статус: Изчерпана наличност
 • Код на продукта: 2769-01
 • Време за изпращане: 3 - 5 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 74.14 лв.

За NOLAN

Nolangroup е италианска компания, основана през 1972 г. 

Същата година Lander Nocchi, бизнесмен, работещ в секторите за мотоциклетни и автомобилни аксесоари, създава производство на мотоциклетни шлемове от инжекционно формован поликарбонат, иновативен пластмасов материал, разработен от General Electric под търговското наименование LEXAN ™ *.

Същият матеариал е изпозлван за изработка на каски за космически програми.


Nolan N100-5 Classic N-Com Helmet

Това е флип каската на Нолан от най-висок клас. Характеризира се с елегантния си дизайн, многобройните си технически характеристики и широката гама от цветове и налични графики. Неговият компактен размер (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка), двойна P / J хомологация, ултраширок козирка, VPS слънцезащитен екран (регулируем в различни позиции и оборудван с автоматична система за прибиране), AirBooster Technology горна вентилационна система, въртене на предпазителят за брадичка с елипсовидно движение, ексклузивен механизъм за отваряне на брадичката с двойно действие, система за задържане с двоен лост Microlock2 с микрометрична настройка, иновативна подложка за вътрешен комфорт Clima Comfort (с микроперфорирани тъкани и регулируемо навиване на врата) и настроена за Системата за комуникация N-Com са всички причини, поради които N100-5 вече е много оценен от най-взискателните туристи с мотоциклети. Този статус беше потвърден и с присвояването на титлата „най-добра покупка“ от немското списание Touren-Fahrer през 2018 г.

Характеристики:

Visor :

 • изключително широк, изработен от Lexan, с устойчиво на надраскване покритие

Слънцезащитен козирка UV 400:

 • Тъмен тинтява , направени от Lexan, устойчиви на надраскване

Интериор:

 • подвижни и миещи се

Вентилация:

 • Технология Airbooster

Затваряне:

 • Затваряне Microlock² за максимална безопасност

Допълнително оборудване:

 • канал за очила Подготовка
 • ключалка с двойно действие с операция с една ръка, която минимизира риска от случайно отваряне
 • заключване на брадичката за отворено шофиране (P / J двойна хомологация)
 • елипсовиден механизъм за брадичка, който придърпва брадичката по-близо до черупката, когато е отворен

Съвместимост с N-Com:

 • B901LR / B901 R / B601R / B1.4 / MCS III / ESS

Тегло:

 • ca. 1650 g

Одобрение:

 • ECE 22-05

Технология: < / p>

P / J хомологация: Шлемът е одобрен в двойна конфигурация P / J, тъй като подвижният защитен предпазител на брадичката (в комплект с въздухозаборника) е преминал тестовете за хомологация, изисквани от ООН / Регламенти на ИКЕ за каски с пълно лице.

ULTRAWIDE VISOR: Голямата повърхност на S / R (устойчив на надраскване) козирка прави възможно по-широк изглед, също и страничен, като по този начин силно увеличава активната безопасност. Също така е в състояние да защити лицето на ездача от вода и вятър, като същевременно гарантира циркулация на въздуха в каската, ако се използва в конфигурация „Jet“. * LEXANTM * Е ЗАЩИТА НА САБИКА

PINLOCK® FOG -УСТОЙЧИВ ВЪТРЕШЕН ВИЗОР: Благодарение на патентованата система за регулиране, участъкът на вътрешния визьор Pinlock® може да се регулира, действайки от външната страна на козирката, без да е необходимо да се сваля. Пълната силиконова граница (FSB), приета по лиценз на Pinlock®, позволява преди всичко увеличаване на размера на въздушната камера, разположена между външната и вътрешната част на каската, като по този начин допълнително намалява риска от замъгляване; второ, намалява риска от надраскване на козирката.

VPS SUNSCREEN: Излята от LEXAN, тя е S / R (устойчива на надраскване) и F / R (устойчива на мъгла) ) обработен и предлага UV защита до 400 нанометра. Той може лесно да бъде свален за поддръжка и почистване и е напълно регулируем.

ВЕНТИЛАЦИОННА СИСТЕМА + ТЕХНОЛОГИЯ НА AIRBOOSTER: Ексклузивната горна система „AirBooster Technology“ осигурява оптимална вентилация там, където е главата на водача най-много се изисква: въздухът се извлича от горния въздухозаборник и се изтласква в най-критичните зони, като се избягва всякакво разпръскване, за да се гарантира максимален комфорт и при екстремни условия на каране.

ВРАТИРАНЕ НА ЧИНД ЧАСТИ С ЕЛИПТИЧНА ТРАЕКТОРИЯ (патентовано): Движението на въртенето на предпазителя на брадичката с елипсовидна траектория позволява да се сведе до минимум общият размер на предната част на каската, когато предпазителят на брадичката е отворен. Следователно ефектът „уплътнение“ е силно намален и комфортът при каране все още е гарантиран, дори когато предпазителят на брадичката е повдигнат.

ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ (патентовано): Ексклузивно (патентовано) ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ система за отваряне на брадичката. Позициониран в центъра на предпазителя за брадичката, той позволява лесно отваряне с една ръка. Механизмът за отваряне с двойно действие намалява риска от случайно отваряне: предпазителят на брадичката може да се отвори само чрез задействане на първия лост за освобождаване (или предпазна ключалка) и след това активиране на втория лост.

MICROLOCK2 (патентован) : Двойна лост задържаща система с микрометрично регулиране. Тази система се състои от термопластичен ергономичен лост за отваряне и от втори алуминиев зъбен и задържащ лост. Зъбният лост освобождава микрометричната лента, като по този начин каишката на брадичката може да бъде отворена само с много широко въртене на отварящия лост. Това устройство свежда до минимум възможността за неволно отваряне на системата за задържане.

ЕДНОБЛОКОВИ СТРАЖНИ ПОДЛОЖКИ: Вътрешната подплата от експандирана пяна за подложките на бузите е проектирана, за да осигури превъзходен равномерен натиск и постоянен ефективност във времето в сравнение с традиционните подложки. Той може също така да бъде отстранен от тъканите му, за да улесни измиването на последните.

CLIMA COMFORT INNER COMFORT PADDING: Нова концепция, вътрешната подплата е направена с двойно плътност микро перфорирана тъкан. В комбинация с горната вентилационна система "AirBooster Technology" тя разпределя въздуха в горната част на главата на ездача. Формата на вятърния щит спомага за затварянето на хингуарда и предпазва от дразнещи въздушни течения в областта на брадичката.

ШИКА: Подвижна, миеща се и регулируема, следователно лесно приспособима към формата на ездача и различните настройки, произтичащи от различни позиции за каране.

ФОРМОВАНА НАСТАВКА ЗА ВЪТРЕШНИТЕ ЧАСТИ В ПОЛИСТИРЕН: Каската има иновативна формована подплата за вътрешните подложки за скули от полистирол, което позволява по-прецизно монтиране на тъканите вътрешни подложки за скули. Тази подплата, която придава на продукта качествен завършек, осигурява и корпуса за слушалките на комуникационната система N-Com.

ГОТОВ ЗА N-COM: Каската е настроена нагоре и одобрен с инсталирана комуникационна система N-Com и с иновативния ESS (сигнал за аварийно спиране).

СЪВМЕСТИМОСТ НА N-COM: Серия B901L R - Серия B601 R - ESS - MCS III R серия

Съдържание:

 • 1 Nolan N100-5 Classic N-Com шлем
 • 1 Pinlock Visor (FSB 4L)

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър