Изберете Категория
Моята кошница

Каска Nolan N100-5 Balteus N-Com Helmet

Каска Nolan N100-5 Balteus N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Balteus N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Balteus N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Balteus N-Com Helmet
Попитайте за наличност
Каска Nolan N100-5 Balteus N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Balteus N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Balteus N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Balteus N-Com Helmet
Каска Nolan N100-5 Balteus N-Com Helmet
877.48лв.
 • Статус: Изчерпана наличност
 • Код на продукта: 2763-01
 • Време за изпращане: 3 - 5 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 85.54 лв.

За NOLAN

Nolangroup е италианска компания, основана през 1972 г. 

Същата година Lander Nocchi, бизнесмен, работещ в секторите за мотоциклетни и автомобилни аксесоари, създава производство на мотоциклетни шлемове от инжекционно формован поликарбонат, иновативен пластмасов материал, разработен от General Electric под търговското наименование LEXAN ™ *.

Същият матеариал е изпозлван за изработка на каски за космически програми.


Каска Nolan N100-5 Balteus N-Com

Това е най-добрият флип шлем на Nolan. Характеризира се с елегантния си дизайн, многобройните си технически характеристики и широката гама от цветове и налични графики. Неговият компактен размер (благодарение на наличието на два размера на външната обвивка), двойна P / J хомологация, ултраширок козирка, VPS слънчев екран (регулируем в различни позиции и оборудван с автоматична система за прибиране), AirBooster Technology горна вентилационна система, въртене на предпазителят за брадичка с елипсовидно движение, ексклузивен механизъм за отваряне на брадичката с двойно действие, система за задържане Microlock2 с двоен лост с микрометрично регулиране, иновативна подплата за вътрешен комфорт Clima Comfort (с микроперфорирани тъкани и регулируема ролка на врата) и настроена за Системата за комуникация N-Com са всички причини, поради които N100-5 вече е много оценен от най-взискателните туристи с мотоциклети.

Характеристики:

 • Козирка: изключително широка, изработена от Lexan, покритие, устойчиво на надраскване
 • Sun Visor UV 400: тъмно тинтяво, изработено от Lexan, покритие, устойчиво на надраскване
 • Интериор: подвижен и миещи се, подвижни подложки за врата
 • Вентилация: Airbooster Technology
 • Closur д: Затваряне на микроблок за максимална безопасност
 • Допълнително оборудване: Подготовка на канал за очила, двойна ключалка с действие с една ръка, която минимизира риска от случайно отваряне, заключване на брадичката за отворено шофиране (P / J двойна хомологация ), елипсовиден механизъм за брадичка, който придърпва брадичката по-близо до черупката, когато е отворен

Спецификации:

 • ECE 22.05
 • тегло: прибл. 1650 g

N-Com съвместимост:

 • B901L R серия / B901 R / B601 R серия / B1.4 / ESS / MCS III R серия

Технологии:

 • P / J хомологация: Шлемът е одобрен в P / J двойно конфигурация, тъй като подвижният защитен предпазител на брадичката (в комплект с въздухозаборника) е преминал тестовете за хомологация, изисквани от регламентите на ИКЕ на ООН за шлемовете за цялото лице.
 • ULTRAWIDE VISOR: Голямата повърхност на S / R ( Козирката, устойчива на надраскване, позволява по-широк изглед, също и страничен, като по този начин значително увеличава активната безопасност. Той също така е в състояние да защити лицето на водача от вода и вятър, като същевременно гарантира циркулация на въздуха в каската, ако се използва в конфигурация „Jet“. * LEXANTM * Е ЗАЩИТА НА САБИКА
 • PINLOCK® УСТОЙЧИВ НА МЪГЛА ВЪТРЕШНОСТ СТЪКЛО: Благодарение на патентованата система за регулиране, разтягането на вътрешния визьор Pinlock® може да се регулира, действайки от външната страна на козирката, без да е необходимо да се сваля. Пълната силиконова граница (FSB), приета по лиценз на Pinlock®, позволява преди всичко увеличаване на размера на въздушната камера, разположена между външната и вътрешната част на каската, като по този начин допълнително намалява риска от замъгляване; второ, намалява риска от надраскване на козирката.
 • VPS SUNSCREEN: формован от LEXAN, обработен е с S / R (устойчив на надраскване) и F / R (устойчив на мъгла) и предлага UV защита до 400 нанометра. Той може лесно да се отстрани за поддръжка и почистване и е напълно регулируем.
 • ВЕНТИЛАЦИОННА СИСТЕМА + ТЕХНОЛОГИЯ НА AIRBOOSTER: Ексклузивната горна система „AirBooster Technology“ осигурява оптимална вентилация там, където главата на водача е най-необходима: въздухът се извлича от горния въздухозаборник и принуден в най-критичните зони, като се избягва всякакво разпръскване, за да се гарантира максимален комфорт и при екстремни условия на каране.
 • ВРАТИРАНЕ НА ЧИНД ЗАЩИТА С ЕЛИПТИЧНА ТРАЙКТОРИЯ (патентована): Движението на въртенето на предпазителя на брадичката с елипсовидната траектория позволява да се сведе до минимум общият размер на предната част на каската, когато предпазителят на брадичката е отворен. Следователно ефектът „уплътнение“ е силно намален и комфортът при каране все още е гарантиран, дори когато предпазителят на брадичката е повдигнат.
 • ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ (патентована): Ексклузивна (патентована) ДВОЙНА ДЕЙСТВИЕ система за отваряне на брадичката. Позициониран в центъра на предпазителя за брадичката, той позволява лесно отваряне с една ръка. Механизмът за отваряне с двойно действие намалява риска от случайно отваряне: предпазителят на брадичката може да се отвори само чрез задействане на първия лост за освобождаване (или предпазна ключалка) и след това активиране на втория лост.
 • MICROLOCK2 (патентован): Двоен лост система за задържане с микрометрично регулиране. Тази система се състои от термопластичен ергономичен лост за отваряне и от втори алуминиев зъбен и задържащ лост. Зъбният лост освобождава микрометричната лента, като по този начин каишката на брадичката може да бъде отворена само с много широко въртене на отварящия лост. Това устройство свежда до минимум възможността за неволно отваряне на системата за задържане.
 • ЕДНОБЛОКОВИ СТРАЖНИ ПОДЛОЖКИ: Вътрешната подложка от експандирана пяна за подложките на бузите е проектирана, за да осигури превъзходно равномерно налягане и постоянна работа над време в сравнение с традиционната подложка. Той може също да бъде отстранен от тъканите му, за да улесни измиването на последните.

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър