Изберете Категория
Моята кошница

Безплатна доставка

Ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT ICE BLUE

Ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT ICE BLUE
Ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT ICE BLUE
Ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT ICE BLUE
Изчерпан Попитайте за наличност -10 %
Ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT ICE BLUE
Ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT ICE BLUE
Ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT ICE BLUE
Ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT ICE BLUE
Промоцията изтича след:
Дни
Часа
Мин.
Сек.
199.00лв.
179.00лв.
 • Код на продукта: 6991-01
 • Изпращане: Веднага

Опции

купи на изплащане
12 x 17.45 лв.

Мото ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT ICE BLUE

 • Ръкавиците Rain Warrior H2Out са проектирани да съчетаят максимална водоустойчивост и изключителна лекота, идеални характеристики за дълги разходки при умерени дъждовни условия.
 • Резултатът е постигнат благодарение на процеса на ламиниране, който намалява дебелината на обвивката на ръкавиците, увеличавайки максимално мобилността на ръцете.
 • Благодарение на протекторите на кокалчетата Warrior SPIDI Rain Warrior H2Out притежават CE сертификат по стандарт EN 13594: 2015 Lev.1.
Характеристики var nitro_xhr; if (window.XMLHttpRequest){nitro_xhr=new XMLHttpRequest();} else{nitro_xhr=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");} nitro_xhr.onreadystatechange=function(){if (nitro_xhr.readyState==4 && nitro_xhr.status==200){var nitroBarWrapper = document.createElement('div'); nitroBarWrapper.innerHTML = nitro_xhr.responseText; document.body.appendChild(nitroBarWrapper);}} nitro_xhr.open("GET","index.php?route=tool/nitro/getwidget&cachefile=MS03ZTA4Y2Q2ODczN2U0NjAzZWI5YjlhNDZlYTI3NGM3Yy5odG1s&render_time=1.3671569824219",true); nitro_xhr.setRequestHeader("X-Requested-With", "XMLHttpRequest"); nitro_xhr.send();
Пол Мъжки
ЦВЯТ ЧЕРЕН, СИН
Мото стил Турър, Спорт, Скутер, Чопър
ВИД РЪКАВИЦА ДЪЛГА

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт или Спиди.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър