Изберете Категория
Моята кошница

Безплатна доставка

Ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT FLUO

Ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT FLUO
Ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT FLUO
Ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT FLUO
Изчерпан Попитайте за наличност -10 %
Ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT FLUO
Ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT FLUO
Ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT FLUO
Ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT FLUO
Промоцията изтича след:
Дни
Часа
Мин.
Сек.
199.00лв.
179.00лв.
 • Код на продукта: 6990-01
 • Изпращане: Веднага

Опции

купи на изплащане
12 x 17.45 лв.

Мото ръкавици SPIDI Rainwarrior H2OUT FLUO

 • Ръкавиците Rain Warrior H2Out са проектирани да съчетаят максимална водоустойчивост и изключителна лекота, идеални характеристики за дълги разходки при умерени дъждовни условия.
 • Резултатът е постигнат благодарение на процеса на ламиниране, който намалява дебелината на обвивката на ръкавиците, увеличавайки максимално мобилността на ръцете.
 • Благодарение на протекторите на кокалчетата Warrior SPIDI Rain Warrior H2Out притежават CE сертификат по стандарт EN 13594: 2015 Lev.1.
Характеристики var nitro_xhr; if (window.XMLHttpRequest){nitro_xhr=new XMLHttpRequest();} else{nitro_xhr=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");} nitro_xhr.onreadystatechange=function(){if (nitro_xhr.readyState==4 && nitro_xhr.status==200){var nitroBarWrapper = document.createElement('div'); nitroBarWrapper.innerHTML = nitro_xhr.responseText; document.body.appendChild(nitroBarWrapper);}} nitro_xhr.open("GET","index.php?route=tool/nitro/getwidget&cachefile=MS1lNTNlYjY5Yzg3YTFmNDdmZTVmYjIxMTI3MzJjZDEyZC5odG1s&render_time=1.6879918575287",true); nitro_xhr.setRequestHeader("X-Requested-With", "XMLHttpRequest"); nitro_xhr.send();
Пол Мъжки
ЦВЯТ ЖЪЛТ, ЧЕРЕН
Мото стил Турър, Спорт, Скутер, Чопър
ВИД РЪКАВИЦА ДЪЛГА

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт или Спиди.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър